- 17 Ocak 2020
- 28.169
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.913
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #9.461
Sana mıknatıslı kirpiklerin yeter eminim ihtiyacın yoktuuuur .Ben korkmasam neler yaptırırım ama korkuyorum
Babalarına bırakıyorum. Benim büyük oğlan bazen yalnız da kalıyor ama diğer ikisi BabalarındaHadi bea sen geceye gidince çocuklara kim bakıyor
Yoo gayet ihtiyaç doluyum.Sana mıknatıslı kirpiklerin yeter eminim ihtiyacın yoktuuuur .
Suslenmeyi seviyosun ondan istiyosun galibaa
Neydi o ya m harfiyle başlayan bı işlem yapılıyordu sanırım çene şekillendirme için. masetter botox muyduYoo gayet ihtiyaç doluyum.
Kendi annem bile ünideyken ‘artık mezun ol da burnunu yaptır’ demiş bir kadın.
Oval yüzlüyüm ama çene hattım hiç yok, e şimdi kilodan yanaklar da sarktı.
Yorgunluktan gözler düşüyor falan, girsem 50 binlik işlem lazım
Ne yaptırırdın mesela ?Ben korkmasam neler yaptırırım ama korkuyorum
Bilmiyorum onu ama bişektomi ve o dediğinden şart bana meselaNeydi o ya m harfiyle başlayan bı işlem yapılıyordu sanırım çene şekillendirme için. masetter botox muydu
Mıknatıs kirpikte neyin nesi , madem yapıyor güzelde yapma kirpikler yaptırsınSana mıknatıslı kirpiklerin yeter eminim ihtiyacın yoktuuuur .
Suslenmeyi seviyosun ondan istiyosun galibaa
Bişektomi, çene dolgu, burun pıtlatması kaş kaldırma, dudağa dolgu ohooo, say say bitmez.Ne yaptırırdın mesela ?
İpek kirpik çok zararlı, ayrıca kısa zamanda düşüyor inanılmaz narin, gözünü silmeye gelmiyor.Mıknatıs kirpikte neyin nesi , madem yapıyor güzelde yapma kirpikler yaptırsın
İpek kirpikleri mi diyosun ?Mıknatıs kirpikte neyin nesi , madem yapıyor güzelde yapma kirpikler yaptırsın
Bişektomi nedir ? Yani kendimi yeniden yaratırdım diyosunBişektomi, çene dolgu, burun pıtlatması kaş kaldırma, dudağa dolgu ohooo, say say bitmez.
Yanak aldırma.Bişektomi nedir ? Yani kendimi yeniden yaratırdım diyosun
Burda ise 7 den 70 e herkes yapıyor . Allahtan kirpiklerim uzun ama benimde maskaraya alerjim varİpek kirpik çok zararlı, ayrıca kısa zamanda düşüyor inanılmaz narin, gözünü silmeye gelmiyor.
Yaptıran çoğu kişide ikinci üçüncüde alerji gelişiyor.
Orada belki daha sağlıklı daha gelişmiştir .Burda ise 7 den 70 e herkes yapıyor . Allahtan kirpiklerim uzun ama benimde maskaraya alerjim var
Benim öyleydi ve herkesin takma zannettiği kirpiklere sahiptim sma doğumdan sonra inanılmaz döküldü, koptu ve cılızlaştı.Burda ise 7 den 70 e herkes yapıyor . Allahtan kirpiklerim uzun ama benimde maskaraya alerjim var
Balıgın kendisiniMollers balık yağı norvecin bir numaralı balık yağı filan diye reklam çıktı şimdi.
İsveç'te ne kullanıyorsunuz@Hadi bea
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?