- 17 Ocak 2020
- 28.169
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.913
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #9.481
Benim öyleydi ve herkesin takma zannettiği kirpiklere sahiptim sma doğumdan sonra inanılmaz döküldü, koptu ve cılızlaştı.
E tabii eskiden çok şimdi az olunca gözüme kötü geliyor ve kirpik kullanıyorum.
Eskiden tanıyanlar farketmedi bile kendi kirpiklerim sananlar olmuştu, çıkarıp gösterince bozkıra döndüğünü anlamış oldular
Benzetme severim, daha aydınlatıcı oluyorbozkır süne zararlısı oooo sende terim çok
Bir yağ vardı kirpikler icin ismini suan hatırlayamadım , internetten bak bulursun belki. O iyi geliyormuş , kirpikleri stimüle edip uzatıyor ve çoğaltıyor .Benim öyleydi ve herkesin takma zannettiği kirpiklere sahiptim sma doğumdan sonra inanılmaz döküldü, koptu ve cılızlaştı.
E tabii eskiden çok şimdi az olunca gözüme kötü geliyor ve kirpik kullanıyorum.
Eskiden tanıyanlar farketmedi bile kendi kirpiklerim sananlar olmuştu, çıkarıp gösterince bozkıra döndüğünü anlamış oldular
Highlighter . Diyaloglarda olduğu kadar cildinde de kullanıyormusunBenzetme severim, daha aydınlatıcı oluyor
Alsjsjsjsj
Yalan galiba onlar ya. Çünkü Ben dokuz aydır kullanıyorum ve en ufak bi artisini göremedim ki aldığım her marka övülen markalardan çeşit cesitti ..Bir yağ vardı kirpikler icin ismini suan hatırlayamadım , internetten bak bulursun belki. O iyi geliyormuş , kirpikleri stimüle edip uzatıyor ve çoğaltıyor .
Ne gibi bir etki bekliyorsun ki ?Yalan galiba onlar ya. Çünkü Ben dokuz aydır kullanıyorum ve en ufak bi artisini göremedim ki aldığım her marka övülen markalardan çeşit cesitti ..
Para verdim diye bitene kadar da kullancam bikac kutu almıştım da
Uzatsin ve sayıca artsın istiyorum.Ne gibi bir etki bekliyorsun ki ?
Sen kirpikler icin mi diyorsun . Bende omegadan bahsediyorsun sandımUzatsin ve sayıca artsın istiyorum.
Kirpik boyum halen aynı .
Sayıca artış da yok..
Buna cevap verdim alintilayipBir yağ vardı kirpikler icin ismini suan hatırlayamadım , internetten bak bulursun belki. O iyi geliyormuş , kirpikleri stimüle edip uzatıyor ve çoğaltıyor .
Anlaşılmıştır şimdiBuna cevap verdim alintilayip
Lisede okula bi saatlik uykuyla giderdim .Günaydın kızlar, amma geç yatıyorsunuz. Sabah dinç kalkabiliyorsanız ne güzel. Ben sabahları en azından yataktan sürünmeden kalkayıp diye 12-12.30 arası yatıyorum
Günaydın Muallime HanimGünaydın kızlar, amma geç yatıyorsunuz. Sabah dinç kalkabiliyorsanız ne güzel. Ben sabahları en azından yataktan sürünmeden kalkayıp diye 12-12.30 arası yatıyorum
Ben uykysuzluğa hiiiç gelemiyorum. Ondan özenirim size ya. Ben uykumu alamazsam aptallaşıyorumLisede okula bi saatlik uykuyla giderdim .
Bazen o da olmazdı
Bakma bende uykuyu çok seviyorum çok çok seviyorum.Ben uykysuzluğa hiiiç gelemiyorum. Ondan özenirim size ya. Ben uykumu alamazsam aptallaşıyorum
Tam oturmayacak ayağa gitti terlik desenize,şu anda bile 500 filan olmuş fiatı:)ödüm kopuyor benimde terliğe bişey olacak diye:))Plaj terliği aldım o öyle olmadı tam oturdu gıcık oldum iade de etmedim elimde patladı 200₺
Bakma bende uykuyu çok seviyorum çok çok seviyorum.
Ama bana hadi uyku saati gelmiş sabah kalkilacak filan diye programli bişey verilince deli oluyorum uyuyamıyorum uyumuyorum da inada .neyle inatlasiyosam
İzmirde mi olmuş? Eskişehirde izmirdekiler hissedilmiyor, istanbuldakileri hissediyoruz ama. Bunu hissetmedimKhomyuk iyiki uyumamısim deprem oldu bende izmirdeyim.sen hissediyomusun.cok uzun sallandik biz bostanlida
Geçmiş olsunKhomyuk iyiki uyumamısim deprem oldu bende izmirdeyim.sen hissediyomusun.cok uzun sallandik biz bostanlida
Yine oluyoİzmirde mi olmuş? Eskişehirde izmirdekiler hissedilmiyor, istanbuldakileri hissediyoruz ama. Bunu hissetmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?