Geçinemeyenler kulübü

bozkır süne zararlısı oooo sende terim çok

Bir yağ vardı kirpikler icin ismini suan hatırlayamadım , internetten bak bulursun belki. O iyi geliyormuş , kirpikleri stimüle edip uzatıyor ve çoğaltıyor .

Bir yağ vardı kirpikler icin ismini suan hatırlayamadım , internetten bak bulursun belki. O iyi geliyormuş , kirpikleri stimüle edip uzatıyor ve çoğaltıyor .
Yalan galiba onlar ya. Çünkü Ben dokuz aydır kullanıyorum ve en ufak bi artisini göremedim ki aldığım her marka övülen markalardan çeşit cesitti ..

Para verdim diye bitene kadar da kullancam bikac kutu almıştım da

Ne gibi bir etki bekliyorsun ki ?

Günaydın kızlar, amma geç yatıyorsunuz. Sabah dinç kalkabiliyorsanız ne güzel. Ben sabahları en azından yataktan sürünmeden kalkayıp diye 12-12.30 arası yatıyorum

Günaydın kızlar, amma geç yatıyorsunuz. Sabah dinç kalkabiliyorsanız ne güzel. Ben sabahları en azından yataktan sürünmeden kalkayıp diye 12-12.30 arası yatıyorum
Lisede okula bi saatlik uykuyla giderdim .
Bazen o da olmazdı

Ben uykysuzluğa hiiiç gelemiyorum. Ondan özenirim size ya. Ben uykumu alamazsam aptallaşıyorum
Bakma bende uykuyu çok seviyorum çok çok seviyorum.
Ama bana hadi uyku saati gelmiş sabah kalkilacak filan diye programli bişey verilince deli oluyorum uyuyamıyorum uyumuyorum da inada .neyle inatlasiyosam

Bakma bende uykuyu çok seviyorum çok çok seviyorum.
Ama bana hadi uyku saati gelmiş sabah kalkilacak filan diye programli bişey verilince deli oluyorum uyuyamıyorum uyumuyorum da inada .neyle inatlasiyosam
Khomyuk iyiki uyumamısim deprem oldu bende izmirdeyim.sen hissediyomusun.cok uzun sallandik biz bostanlida

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…