- 17 Ocak 2020
- 28.169
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.913
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #9.501
Ben izmirdeson saniyordum pardon.evet İzmir'de oluyorİzmirde mi olmuş? Eskişehirde izmirdekiler hissedilmiyor, istanbuldakileri hissediyoruz ama. Bunu hissetmedim
Geçmiş olsun İzmirde'mi oldu deprem.Yine oluyo
Çok çok geçmiş olsunBen izmirdeson saniyordum pardon.evet İzmir'de oluyor
Önce 5.1 olduİzmir 5.1 deprem olmuş,şimdi tv de söyledi,çok geçmişler olsun.
Keşke mümkün olsa prefabriklere geçsek. yaşanır arazilerdeÇok çok geçmiş olsun
Geçen kandilli hareketlilik var dedi ya istanbul için beni yine geceleri zor uykuya dalma kırk kere uyanmalara başlattı.
Eskişehir 17 Ağustosu hissetti. E benim ev 25 yıllık. İstanbul depremi yıkıcı olur mu korkusu sarıyor.ne denir ki? Evlerimize tam güvenemeden bekliyouz kurbanlık koyun gibi hepimiz
Çok geçmişler olsun.Önce 5.1 oldu
Eşimle kahvaltı yapiyoduk
Sonra 5.0 olmuş on dakika sonra .biz koştuk ben montları aldım .dolaptan filan .
Deprem bitti o an .
Bide 4.8 olmuş onu duymadım nedense.
Titriyodum korkudan.ondan belkide
off ege denizi 4.9 olmus.Khomyuk iyiki uyumamısim deprem oldu bende izmirdeyim.sen hissediyomusun.cok uzun sallandik biz bostanlida
khomyuk bizim eski ev 17 agustos depreminde duvarlari catlamisti, sonra duzce depreminde icine parmak sokacak derecelere geldi o duvarlar.Çok çok geçmiş olsun
Geçen kandilli hareketlilik var dedi ya istanbul için beni yine geceleri zor uykuya dalma kırk kere uyanmalara başlattı.
Eskişehir 17 Ağustosu hissetti. E benim ev 25 yıllık. İstanbul depremi yıkıcı olur mu korkusu sarıyor.ne denir ki? Evlerimize tam güvenemeden bekliyouz kurbanlık koyun gibi hepimiz
yine etrafta şaşkın şaşkın koşan bir zorunluÖnce 5.1 oldu
Sonra 5.0 olmuş on dakika sonra .biz koştuk ben montları aldım .dolaptan filan .
Deprem bitti o an .
Morhipoda indirim var 400₺ye arizona aldım normalde terlikte 36 sandalette 37 giyiyorum 37 aldımTam oturmayacak ayağa gitti terlik desenize,şu anda bile 500 filan olmuş fiatı:)ödüm kopuyor benimde terliğe bişey olacak diye:))
Korkma canım yıllardır İstanbul depremi mevzusu dönüyor biraz da şu deprem proflarının gündemde kalmak için çıkıp çıkıp hortlattıklarını düşünüyorum bu iş biraz da virüs gibi olacağını bilerek hareket et ama bütün hayatını endeksleme yoksa kafayı yersinÇok çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun çok üzücü maalesefÖnce 5.1 oldu
Deprem bitti o an .
Gene yüksek fiatlı,gerçekten pahalıya satıyorlar terliği.Morhipoda indirim var 400₺ye arizona aldım normalde terlikte 36 sandalette 37 giyiyorum 37 aldımöteki birkenlerim parmak arası 36 aldım hep problem yaşamadım ama bantlıda 36 sıkıntı olunca....
Değil mi ya maaşımı birken ve crocslara yatırıyorumGene yüksek fiatlı,gerçekten pahalıya satıyorlar terliği.
Bantlıda o zaman bir numara büyük almak gerekiyor:))
Gerçekten çok para az değil yani 400 lira vermek.Değil mi ya maaşımı birken ve crocslara yatırıyorum
khomyuk bizim eski ev 17 agustos depreminde duvarlari catlamisti, sonra duzce depreminde icine parmak sokacak derecelere geldi o duvarlar.
muteahit ilk yaptiginda bina yikilmis tekrar dikmis.
bizim o bina ayakta kaldiysa sen civi bili girmeyen duvarlari olan evinden hic korkma bence
Korkma canım yıllardır İstanbul depremi mevzusu dönüyor biraz da şu deprem proflarının gündemde kalmak için çıkıp çıkıp hortlattıklarını düşünüyorum bu iş biraz da virüs gibi olacağını bilerek hareket et ama bütün hayatını endeksleme yoksa kafayı yersin
o kadar terligi ayakkabiyi napiyosun kiDeğil mi ya maaşımı birken ve crocslara yatırıyorum
o bende de var, isin kotu tarafi sanirim panik atagimda var boyle zamanlarda bir sallantiyla uyaniyorum, sanki yer yerinden oynuyomus gibi.Çok haklısınız.
Normal gündemde aklıma gelmiyor ama bir yerde deprem olsun o gece zırt pırt uyanıyorum. Yada evde yalnızsak oğlanla bir saniye bırakamıyorum başka odaya. Nasıl atlatacağız bu psikolojiyi bilmiyorum. Hepimiz böyleyiz ne yazıl ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?