Geçinemeyenler kulübü

Ben izmirdeson saniyordum pardon.evet İzmir'de oluyor
Çok çok geçmiş olsun
Geçen kandilli hareketlilik var dedi ya istanbul için beni yine geceleri zor uykuya dalma kırk kere uyanmalara başlattı.
Eskişehir 17 Ağustosu hissetti. E benim ev 25 yıllık. İstanbul depremi yıkıcı olur mu korkusu sarıyor. ne denir ki? Evlerimize tam güvenemeden bekliyouz kurbanlık koyun gibi hepimiz

İzmir 5.1 deprem olmuş,şimdi tv de söyledi,çok geçmişler olsun.
Önce 5.1 oldu
Eşimle kahvaltı yapiyoduk
Sonra 5.0 olmuş on dakika sonra .biz koştuk ben montları aldım .dolaptan filan .
Deprem bitti o an .
Bide 4.8 olmuş onu duymadım nedense.
Titriyodum korkudan.ondan belkide

Keşke mümkün olsa prefabriklere geçsek. yaşanır arazilerde

Önce 5.1 oldu
Sonra 5.0 olmuş on dakika sonra .biz koştuk ben montları aldım .dolaptan filan .
Deprem bitti o an .
Çok geçmişler olsun.
Dikkatli olun bu dönemlerde,umarım tekrardan gene olmaz.

khomyuk bizim eski ev 17 agustos depreminde duvarlari catlamisti, sonra duzce depreminde icine parmak sokacak derecelere geldi o duvarlar.
muteahit ilk yaptiginda bina yikilmis tekrar dikmis.
bizim o bina ayakta kaldiysa sen civi bili girmeyen duvarlari olan evinden hic korkma bence

Önce 5.1 oldu
Deprem bitti o an .
yine etrafta şaşkın şaşkın koşan bir zorunlu
sakin olmazsan olmaz

Tam oturmayacak ayağa gitti terlik desenize,şu anda bile 500 filan olmuş fiatı:)ödüm kopuyor benimde terliğe bişey olacak diye:))
Morhipoda indirim var 400₺ye arizona aldım normalde terlikte 36 sandalette 37 giyiyorum 37 aldım öteki birkenlerim parmak arası 36 aldım hep problem yaşamadım ama bantlıda 36 sıkıntı olunca....

Korkma canım yıllardır İstanbul depremi mevzusu dönüyor biraz da şu deprem proflarının gündemde kalmak için çıkıp çıkıp hortlattıklarını düşünüyorum bu iş biraz da virüs gibi olacağını bilerek hareket et ama bütün hayatını endeksleme yoksa kafayı yersin

Önce 5.1 oldu
Deprem bitti o an .
Geçmiş olsun çok üzücü maalesef

Morhipoda indirim var 400₺ye arizona aldım normalde terlikte 36 sandalette 37 giyiyorum 37 aldım öteki birkenlerim parmak arası 36 aldım hep problem yaşamadım ama bantlıda 36 sıkıntı olunca....
Gene yüksek fiatlı,gerçekten pahalıya satıyorlar terliği.
Bantlıda o zaman bir numara büyük almak gerekiyor:))

Çok haklısınız.
Normal gündemde aklıma gelmiyor ama bir yerde deprem olsun o gece zırt pırt uyanıyorum. Yada evde yalnızsak oğlanla bir saniye bırakamıyorum başka odaya. Nasıl atlatacağız bu psikolojiyi bilmiyorum. Hepimiz böyleyiz ne yazıl ki

Değil mi ya maaşımı birken ve crocslara yatırıyorum
o kadar terligi ayakkabiyi napiyosun ki
bende de ayakkabi ve zuccaciye hastaligi var dizginlemeye calisiyorum kendimi.
bir tane ucuz(mahallede falan giymek icin) bir tanede hummel spor ayakkabi aldim evde de pumalarim var gecen sene aldigim bu sene başka ayakkabi almayacagim inşallah

o bende de var, isin kotu tarafi sanirim panik atagimda var boyle zamanlarda bir sallantiyla uyaniyorum, sanki yer yerinden oynuyomus gibi.
kalkip lambalara falan bakiyorum bisey yok.
sonra anliyorum damarlarim bile titriyo kalbim agzimda atiyo sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…