- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.967
- 298
- 31
- Konu Sahibi chamallows
-
- #9.521
Evde işte dışarda tatilde vsvso kadar terligi ayakkabiyi napiyosun ki
bende de ayakkabi ve zuccaciye hastaligi var dizginlemeye calisiyorum kendimi.
bir tane ucuz(mahallede falan giymek icin) bir tanede hummel spor ayakkabi aldim evde de pumalarim var gecen sene aldigim bu sene başka ayakkabi almayacagim inşallah
Olmazsın kız diş hekimi zaten çift maske takıyor onlar daha dikkatli korkma:)dişciden randevu aldim kizlarumarim korona olmam
umarimOlmazsın kız diş hekimi zaten çift maske takıyor onlar daha dikkatli korkma:)
Gözümüz yollarda kaldıSelam kızlar nasılsınız
Yok yok standart devam edıyoruzGözümüz yollarda kaldı
İyisin değil mi, olumsuz bir şey yok?
Sen nasılsın film? hersey yolunda inşallah. Elektrik faturam 280 gelmıs bu arada sızlerın nasıldı?Gözümüz yollarda kaldı
İyisin değil mi, olumsuz bir şey yok?
Biz de televizyon günde taş çatlasın 4 saat çalışır, tüm ev aletleri aa+ , fırın desen ayda iki üç kullanırım, ütü zaten yapmam ona rağmen 150 lira geldiSen nasılsın film? hersey yolunda inşallah. Elektrik faturam 280 gelmıs bu arada sızlerın nasıldı?
Bızım tv ızlenmese de genel okarak heo acık. Ekstra olarak bi kurutma makınası var suan. Gecen ay 230 ıdı kı caycıyı falan cok dıkkatlı kullanıyorum bu fark nasıl oluyır?Ust katıma 100 lıra gelmıs onlar da 4 kişi biz deBiz de televizyon günde taş çatlasın 4 saat çalışır, tüm ev aletleri aa+ , fırın desen ayda iki üç kullanırım, ütü zaten yapmam ona rağmen 150 lira geldi
iyiyiz kuşum sen nasilsin, seni gören hacı kac gündürSelam kızlar nasılsınız
498 tlSen nasılsın film? hersey yolunda inşallah. Elektrik faturam 280 gelmıs bu arada sızlerın nasıldı?
150 çok iyi bir rakam yahu.Biz de televizyon günde taş çatlasın 4 saat çalışır, tüm ev aletleri aa+ , fırın desen ayda iki üç kullanırım, ütü zaten yapmam ona rağmen 150 lira geldi
Ben çaycı kullanmıyorum mesela, normal anam babam usulü ocakta çaydanlıkta yapıyorum. Kurutma makinem yok. Kahve makinem yok. Akşamları da mesela oğlan uyuyunca abajur yakıyoruz epey loş oluyor.Bızım tv ızlenmese de genel okarak heo acık. Ekstra olarak bi kurutma makınası var suan. Gecen ay 230 ıdı kı caycıyı falan cok dıkkatlı kullanıyorum bu fark nasıl oluyır?Ust katıma 100 lıra gelmıs onlar da 4 kişi biz de
Ben taş devrine yakın bir hayat sürüyorum ama genelde doğalgaz ocakta çay kahve yaparım, çamaşır makinem 8 kiloluk haftada iki kere çalışıyor. Bi renkli bi beyaz haftalık birer kere dolar. Ütü asla yapmam nefret ederim. Televizyon desen oğlan uyuyunca açarız genelde haftada bir iki anca film izlerse izler.150 çok iyi bir rakam yahu.
Biz evde olmasak anca o ücretler geliyor.
Oldu canım yine oldubebeklinick yine deprem olmus 5.2 iyimisin
Çok zor haklısın.Oldu canım yine oldu
dörtte de oldu habire oluyor
İyiyim de yüreği ağzında nereye kadar yaşayacağız bilmiyorum
Evet olcez bı şekilde olcez zaten kaçış yok sorun bu değil ama paronaya olduk artik.
Öğlen on bir buçuk gibi filan uyudum kaç kez yataktan fırladım biliyomusun abartıyor görünebilirim belki size ama gerçekten kaç kez bu yataktan sen mi salladin XX diye eşime seslendim fırlayıp.
Tüm kriz yonetimine hakimim ama gel gör ki uygula hadi.
Uykudan fırlayıp firlamamayi da kontrol edemem ya
bi kac gun ankaraya gelsen yine yada ciftliginize gitsen diyecegim ama ne zamana kadar?Oldu canım yine oldu
dörtte de oldu habire oluyor
İyiyim de yüreği ağzında nereye kadar yaşayacağız bilmiyorum
Evet olcez bı şekilde olcez zaten kaçış yok sorun bu değil ama paronaya olduk artik.
Öğlen on bir buçuk gibi filan uyudum kaç kez yataktan fırladım biliyomusun abartıyor görünebilirim belki size ama gerçekten kaç kez bu yataktan sen mi salladin XX diye eşime seslendim fırlayıp.
Tüm kriz yonetimine hakimim ama gel gör ki uygula hadi.
Uykudan fırlayıp firlamamayi da kontrol edemem ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?