- 17 Aralık 2015
- 27.159
- 49.685
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #9.541
bizde bir derin dondurucu bir buzdolabi calisiyordu, bulasik makinasi hergun camasir makinasi hic calismiyosa 2 gune bir mutlaka,cayi caycida demliyorum.Ben taş devrine yakın bir hayat sürüyorum ama genelde doğalgaz ocakta çay kahve yaparım, çamaşır makinem 8 kiloluk haftada iki kere çalışıyor. Bi renkli bi beyaz haftalık birer kere dolar. Ütü asla yapmam nefret ederim. Televizyon desen oğlan uyuyunca açarız genelde haftada bir iki anca film izlerse izler.
Geçmiş olsun çok üzücü maalesef
bu ay seni balkonda donmus olarak bulmalari muhtemel ozaman498 tl
Dolayısıyla pek iyi değiliz
Aa 4.9 mıymus ?off ege denizi 4.9 olmus.
her musibet basimizda suara gercekten
Kayınvalidem 7 aydır gelmiyor kendisi öğretmen .okulu ders anlatması tatil olmuş bu arabi kac gun ankaraya gelsen yine yada ciftliginize gitsen diyecegim ama ne zamana kadar?
binanizda catlak falan varmi
kandillide oyle gorunuyor ilk deprem 4.9 sonra 5.2 5.1 iki deprem daha vardi sanirimAa 4.9 mıymus ?
Bı profesörde şey demişkandillide oyle gorunuyor ilk deprem 4.9 sonra 5.2 5.1 iki deprem daha vardi sanirim
Tsekkur ederm şirin Kırşehirli .bebeklinick çok geçmiş olsun canım anca yazabildim nasılsın
Gerçekten duyduğumda çok üzüldüm ne zaman bitecek artık pandemi var içeri gir deprem var dışarı çık kafalar karışık ya.Tsekkur ederm şirin Kırşehirli .
Gayet iyiyim şimdilik şükür .
Sen nasilsinnn
Ahahahshshbu ay seni balkonda donmus olarak bulmalari muhtemel ozaman
Sen masif arazidesin sana bişey olmaz ne güzelGerçekten duyduğumda çok üzüldüm ne zaman bitecek artık pandemi var içeri gir deprem var dışarı çık kafalar karışık ya.
Bende iyiyim şükür iğnemi oldum bekliyorum 14 gün sonra belli olacak artık
Aynen ben burda hiç yaşamadım depremi ama haberlerde görmek bile etkiliyor insanıSen masif arazidesin sana bişey olmaz ne güzel
Yaaa çatlatma iğnesi mi ne diyolardi ona
Hadi güzel haberler alırız senden 14 Şubat hediyesi gibi
Aaa üzülmek moralimizi düşürmek yok eğer olumsuz sonuçlanırsa.Aynen ben burda hiç yaşamadım depremi ama haberlerde görmek bile etkiliyor insanı
Evet çatlatma iğnesi bakalım ya 14 şubat hediyesi olur yada tam Bi fiyasko
İyi düşünüyüm iyi olsun bariAaa üzülmek moralimizi düşürmek yok eğer olumsuz sonuçlanırsa.
Yılma hiç
Bir gün kalır oİyi düşünüyüm iyi olsun barikaynanan kaç günlüğüne geliyo neler yapacaksınız gelin hanım
iyi akşamlar kızlar,Bı profesörde şey demiş
5.2 lik bir depremin artcisi 4.8 filan olmaz
Tatil evleriniz varsa hava güzel oraya kaçın vs.
Korku mu salıyor
Doğru mu söylüyor bilmem de
Oyy daha ne olcak be mis. Ellerine sağlık.Bir gün kalır o
Hic ikinci gün kalmadı
Karnıyarık
Pirinç pilavı
Tavuk çorbası (arabaşı çorbası yaparlar ya ..onu arabası hamuru olmadan düşün)
Brüksel lahanası kizartcam
Salata yapcam
Tarator yapcam
Ayva hoşafi yapcam tarçınlı
Tatlı olarakta tiramisu
Hiç öyle portakallı ördek
Az pişmiş biftek
Özbek pilavı gibi hayallerin varsa kurmaben klasik Anadolu kadiniyim
Anadolu kadınana bak senBir gün kalır o
Hic ikinci gün kalmadı
Karnıyarık
Pirinç pilavı
Tavuk çorbası (arabaşı çorbası yaparlar ya ..onu arabası hamuru olmadan düşün)
Brüksel lahanası kizartcam
Salata yapcam
Tarator yapcam
Ayva hoşafi yapcam tarçınlı
Tatlı olarakta tiramisu
Hiç öyle portakallı ördek
Az pişmiş biftek
Özbek pilavı gibi hayallerin varsa kurmaben klasik Anadolu kadiniyim
Bizim de pek farklı değil.Ben taş devrine yakın bir hayat sürüyorum ama genelde doğalgaz ocakta çay kahve yaparım, çamaşır makinem 8 kiloluk haftada iki kere çalışıyor. Bi renkli bi beyaz haftalık birer kere dolar. Ütü asla yapmam nefret ederim. Televizyon desen oğlan uyuyunca açarız genelde haftada bir iki anca film izlerse izler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?