- 17 Ocak 2020
- 28.169
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.913
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #9.561
Geçmiş olsun dikili Balıkesir filan çok hissetmişiyi akşamlar kızlar,
gecmıs olsun arkadasım..
bende yataktaydım sallanırken altınoluktayız..esımde panık yapardı..ben yatakdan dogrulanaa dek cocukla asagı ınmıs olurdu..karanlıkta ..99 depremınden sonra mecbur alısmak zorundamı kaldım bılmıyorum..allah hepımızı korusun depremlerden..felaketlerden
bızımde burdaa dogalgaz yok klıma var acık mutfak salon sadece orayı ısıtıyor..sohbende elektırıklı..su ısıtıcısı vb kullanmıyorum caydanlıkta ısıtıyorum artık cok gelmesın dıyeAhahahshsh
Hasta mı olayım, daha masraflı bir iş diyerek geri püskürttüm tüm ayaklanmayı
O zaman suçlu balkondaki ısıtıcı sendeBizim de pek farklı değil.
Çamaşır 3 kere falan.
Ocağımız elektrikli ama çok yaktığını zannetmiyorum.
Bizim geçen sene de 200 ve üzeri gelirdi zaten, evde olmadığımız pandemi öncesi bile.
Değişik şeyler yapıyor bir kaç arkadaşım. Atıyor intagrama .Anadolu kadınana bak sen
daha ne olsun kız valla menü güzel
vallahı besık gıbı sallandık..serttı bayaga..Geçmiş olsun dikili Balıkesir filan çok hissetmiş
Altınoluk İzmir'e doğru mu yoksa öteki uc filan mi.
Şiddetini hissetiniz mi ? Geçmiş olsun hepimizee
99 depremini mi yaşadin , nerde
Ben çok küçüktüm hatırlıyorum bizde sallanmistik komşular inmisti .
Biz babam evde yoktu inmedik de.
Su ısıtıcısı, fırın, ütü inanılmaz sayacı fır fır döndüren cihazlar.bızımde burdaa dogalgaz yok klıma var acık mutfak salon sadece orayı ısıtıyor..sohbende elektırıklı..su ısıtıcısı vb kullanmıyorum caydanlıkta ısıtıyorum artık cok gelmesın dıye
Öyle deme o üçlü de seni seviyor benceOyy daha ne olcak be mis. Ellerine sağlık.
Ben de karnıyarık pilav ve cacık üçlüsüne bayılıyorum. Ama oğlan ve babası ıy mıy dedikleri için senede üç dört kez anca yerim. Resmen platonik aşk var aramızda
Şehrin o zmn da Balıkesir miydivallahı besık gıbı sallandık..serttı bayaga..
99 cok kotuydu ben genc kızım ozaman..kıyamet kopuyo herhalde demıstım..yer yarılıp ıcıne gırıcekmısız gıbı ses ve sallantı vardı..okul bahcesınde yatmıstık...
Evet, ekim kasım ayında 260 240 falandı.O zaman suçlu balkondaki ısıtıcı sende
evet arkadasım..acaba ufomu sısırıyo senın faturayı..bende 450..470 beklıyorum..ısınmada yalandan ısnma:)Su ısıtıcısı, fırın, ütü inanılmaz sayacı fır fır döndüren cihazlar.
Mümkün mertebe az kullanıyorum ben de.
Bulaşık günde 1, çamaşır haftada 3, diğerler standart ev.
Gerçi balkonda ufo kullanıyorum şimdi, günde maksimum 2 saat çalışmıyordur bile.
Ona rağmen durum bu, klimayla ısındığımı düşünemiyorum.
Ben tefalin elektrik tasarruflu caydanligiyla yapiyodum çayı .Su ısıtıcısı, fırın, ütü inanılmaz sayacı fır fır döndüren cihazlar.
Mümkün mertebe az kullanıyorum ben de.
Bulaşık günde 1, çamaşır haftada 3, diğerler standart ev.
Gerçi balkonda ufo kullanıyorum şimdi, günde maksimum 2 saat çalışmıyordur bile.
Ona rağmen durum bu, klimayla ısındığımı düşünemiyorum.
yok arkadasım ıstanbuldu..kavacıkta..ama yıkım avcılar ve ılerınde oldu yanlıs hatırlamıyorsam..bayaga uzaakta oldu ama cok hıssetmıstıkŞehrin o zmn da Balıkesir miydi
Off off of
İrkildim
Tabii tabii ufodan ama donmayalım sigara içerken diye balkonda aç kapa şeklinde yanıyor çıkınca.evet arkadasım..acaba ufomu sısırıyo senın faturayı..bende 450..470 beklıyorum..ısınmada yalandan ısnma:)
Ben değişikliği sadece tatlı da seviyorum yeni şeyler denemeye en açık olduğum şey tatlıDeğişik şeyler yapıyor bir kaç arkadaşım. Atıyor intagrama .
Story' e durdurarak bakıyorum su yabancı cisim ne diye
O yüzden beni onlarla kıyaslarsak klasik yemek yapıyom sayılır benceee
vallahı acmıyorum balkonda..bu sayede 4 gundur sıgara ıcmıyorum..senın ufo fazla getiriyor..gıyınıp cıkın bence kalın sal vb gıbı bır seyle..Tabii tabii ufodan ama donmayalım sigara içerken diye balkonda aç kapa şeklinde yanıyor çıkınca.
Öyle cayır cayır sürekli ortamı ısıtsa neyse, ayak altı sobası kıvamında kullanıyoruz.
Doğalgaz ise elbet ocakta yap derim.Ben tefalin elektrik tasarruflu caydanligiyla yapiyodum çayı .
İnanmamak mi lazım ?
Ocakta mi yapayım hiç dikkat etmemiştim bir fark olur mu faturada ?
Tabi canım Ankara bile hissetti sen mi hissetmeyeceksin.yok arkadasım ıstanbuldu..kavacıkta..ama yıkım avcılar ve ılerınde oldu yanlıs hatırlamıyorsam..bayaga uzaakta oldu ama cok hıssetmıstık
Giyiniyoruz üzerine ufo zaten.vallahı acmıyorum balkonda..bu sayede 4 gundur sıgara ıcmıyorum..senın ufo fazla getiriyor..gıyınıp cıkın bence kalın sal vb gıbı bır seyle..
patlıcanla olan hersey cok guzel oluyor degılmı..benım oglum ıcını yer pılavla..oyle alıstırsanızOyy daha ne olcak be mis. Ellerine sağlık.
Ben de karnıyarık pilav ve cacık üçlüsüne bayılıyorum. Ama oğlan ve babası ıy mıy dedikleri için senede üç dört kez anca yerim. Resmen platonik aşk var aramızda
Çullama vardı sizin orada, yapıyor musunuzBen değişikliği sadece tatlı da seviyorum yeni şeyler denemeye en açık olduğum şey tatlıana yemek genelde benim de bilindik Anadolu yemekleridir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?