Geçinemeyenler kulübü

Geçmiş olsun dikili Balıkesir filan çok hissetmiş
Altınoluk İzmir'e doğru mu yoksa öteki uc filan mi.

Şiddetini hissetiniz mi ? Geçmiş olsun hepimizee

99 depremini mi yaşadin , nerde

Ben çok küçüktüm hatırlıyorum bizde sallanmistik komşular inmisti .
Biz babam evde yoktu inmedik de.

Ahahahshsh
Hasta mı olayım, daha masraflı bir iş diyerek geri püskürttüm tüm ayaklanmayı
bızımde burdaa dogalgaz yok klıma var acık mutfak salon sadece orayı ısıtıyor..sohbende elektırıklı..su ısıtıcısı vb kullanmıyorum caydanlıkta ısıtıyorum artık cok gelmesın dıye

Anadolu kadınana bak sen
daha ne olsun kız valla menü güzel
Değişik şeyler yapıyor bir kaç arkadaşım. Atıyor intagrama .

Story' e durdurarak bakıyorum su yabancı cisim ne diye

O yüzden beni onlarla kıyaslarsak klasik yemek yapıyom sayılır benceee

vallahı besık gıbı sallandık..serttı bayaga..
99 cok kotuydu ben genc kızım ozaman..kıyamet kopuyo herhalde demıstım..yer yarılıp ıcıne gırıcekmısız gıbı ses ve sallantı vardı..okul bahcesınde yatmıstık...

bızımde burdaa dogalgaz yok klıma var acık mutfak salon sadece orayı ısıtıyor..sohbende elektırıklı..su ısıtıcısı vb kullanmıyorum caydanlıkta ısıtıyorum artık cok gelmesın dıye
Su ısıtıcısı, fırın, ütü inanılmaz sayacı fır fır döndüren cihazlar.
Mümkün mertebe az kullanıyorum ben de.
Bulaşık günde 1, çamaşır haftada 3, diğerler standart ev.
Gerçi balkonda ufo kullanıyorum şimdi, günde maksimum 2 saat çalışmıyordur bile.
Ona rağmen durum bu, klimayla ısındığımı düşünemiyorum.

Öyle deme o üçlü de seni seviyor bence

Şehrin o zmn da Balıkesir miydi
Off off of
İrkildim

evet arkadasım..acaba ufomu sısırıyo senın faturayı..bende 450..470 beklıyorum..ısınmada yalandan ısnma:)

Ben tefalin elektrik tasarruflu caydanligiyla yapiyodum çayı .
İnanmamak mi lazım ?
Ocakta mi yapayım hiç dikkat etmemiştim bir fark olur mu faturada ?

evet arkadasım..acaba ufomu sısırıyo senın faturayı..bende 450..470 beklıyorum..ısınmada yalandan ısnma:)
Tabii tabii ufodan ama donmayalım sigara içerken diye balkonda aç kapa şeklinde yanıyor çıkınca.
Öyle cayır cayır sürekli ortamı ısıtsa neyse, ayak altı sobası kıvamında kullanıyoruz.

Değişik şeyler yapıyor bir kaç arkadaşım. Atıyor intagrama .

Story' e durdurarak bakıyorum su yabancı cisim ne diye

O yüzden beni onlarla kıyaslarsak klasik yemek yapıyom sayılır benceee
Ben değişikliği sadece tatlı da seviyorum yeni şeyler denemeye en açık olduğum şey tatlı ana yemek genelde benim de bilindik Anadolu yemekleridir

Tabii tabii ufodan ama donmayalım sigara içerken diye balkonda aç kapa şeklinde yanıyor çıkınca.
Öyle cayır cayır sürekli ortamı ısıtsa neyse, ayak altı sobası kıvamında kullanıyoruz.
vallahı acmıyorum balkonda..bu sayede 4 gundur sıgara ıcmıyorum..senın ufo fazla getiriyor..gıyınıp cıkın bence kalın sal vb gıbı bır seyle..

Ben tefalin elektrik tasarruflu caydanligiyla yapiyodum çayı .
İnanmamak mi lazım ?
Ocakta mi yapayım hiç dikkat etmemiştim bir fark olur mu faturada ?
Doğalgaz ise elbet ocakta yap derim.
Ben ocağım da elektrikli, ondan çok sallamıyorum o kısmı ama suyu kısa sürede ısıtmak için en yüksek güçle çalışıyor kettle vb cihazlar.

yok arkadasım ıstanbuldu..kavacıkta..ama yıkım avcılar ve ılerınde oldu yanlıs hatırlamıyorsam..bayaga uzaakta oldu ama cok hıssetmıstık
Tabi canım Ankara bile hissetti sen mi hissetmeyeceksin.

vallahı acmıyorum balkonda..bu sayede 4 gundur sıgara ıcmıyorum..senın ufo fazla getiriyor..gıyınıp cıkın bence kalın sal vb gıbı bır seyle..
Giyiniyoruz üzerine ufo zaten.
Polar sabahlıklar, panduf, kulaklıkla çıkıyorum bazen üzerime battaniye bile örtüyorum.

patlıcanla olan hersey cok guzel oluyor degılmı..benım oglum ıcını yer pılavla..oyle alıstırsanız

Ben değişikliği sadece tatlı da seviyorum yeni şeyler denemeye en açık olduğum şey tatlı ana yemek genelde benim de bilindik Anadolu yemekleridir
Çullama vardı sizin orada, yapıyor musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…