Geçinemeyenler kulübü

Doğalgaz ise elbet ocakta yap derim.
Ben ocağım da elektrikli, ondan çok sallamıyorum o kısmı ama suyu kısa sürede ısıtmak için en yüksek güçle çalışıyor kettle vb cihazlar.
Bak ben elektrikli ocağı bilmiyorum.
Ateş cikmiyo mu fıufiu diye ?

patlıcanla olan hersey cok guzel oluyor degılmı..benım oglum ıcını yer pılavla..oyle alıstırsanız
Ben de patlıcana bayılırım, sevdiğim ender sebzelerden, oğlanlar daha tadını bilmez.
Sadece közleyip zeytinyağı ve karabiberle beraber kahvaltıda da tüketiyoruz.

Ben de patlıcana bayılırım, sevdiğim ender sebzelerden, oğlanlar daha tadını bilmez.
Közlediğinde birazını ayır. Süzme yoğurt, limon, sarımsak, tahin ve kimyonla dene

İşte normalde öyle, azıcık insan olayım totom yer görsün diye gece oturuyorum, 1 ayarında ısınınca kapanma modunda gelen fatura bu
dogrudur arkadasım..yarım yamaalak kullanıyoruz..boyle geliyo..kapıtalıst duzenın kolesı olduk halk olarak maalesef..

Köfte yer ama kavrulmuş kıymayla da arası yok zevksizler patlıcan sevilmez mi hiç
Dikkat ettim de bende dahil kimi tanidimsa patlıcan delisi
Patlıcanın içindeki nikotin mi bize böyle bağımlılık yapıyor haz veriyor acaba

Yoksa Amerika içine ne koyduysa artık mi ?

Közlediğinde birazını ayır. Süzme yoğurt, limon, sarımsak, tahin ve kimyonla dene
Akajsjsj
Bunu çok övüyor arkadaşlarım bana ama yoğurtlu patlıcanı sadece sarımsaklı yoğurt ve üzerine baharatlı yağ yakma şeklinde seviyorum.
Tahinle pek aram yok, limon asidik ve hepsinin kombinasyonu gözümü korkutmuyor değil

Yaa bizde bayılırız akşamdan çıkarıyım da buzluktan yarına bende yapıyım bak canımı çektirdiniz

Ağzına sürmeyen, içinde bulunursa o yemeği asla yemeyen tanıdıklarım var.
Yahu diyorum köfte patlıcan dizmesi bu, yan yanalar sadece köftesini alıver, yok asla yemiyorlar

Orgazmik bir karışım diyorum sana o derece. Ben de tahin sevmem. Ama bu meze öyle bötle bir şey değil

Kozleyip zeytinyağ .çok az limon ve tuz .

Limon sevmez misin?

Kozleyip zeytinyağ .çok az limon ve tuz .

Limon sevmez misin?
Limon severim ama patlıcanla değil.
Geçen avokado yiyeyim diye kendimi zorladım, tariflerde hep limon var sıktım, keşke sıkmasaydım.
Artık sıkmadan yiyorum.
Meze gibi şeylerde limon hoşuma gitmiyor herhalde, diğer salata gibi arasoğuklara limon yerine nar kullanırım ben.
Ekşilik ve burukluk için en kötü nar ekşisi.
Belki ona alıştım, bilmiyorum.

Tahin toksinlerden arındıran bişey ya
Bence kombine edildiğinde de bu özelliğini kaybetmez

Tahini çok severim
Ama bak bende tahinle nohutla bişey yapıyorlar ya onda ve hünkar beğendi de çıldırıyorum .

Benim için biri tahini ve diğeri de patlıcani öldüren bitiren gözümden düşüren tarifler

Avokado labne sarımsak ceviz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…