- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.077
- 498
- 47
- Konu Sahibi chamallows
-
- #9.581
hemen bı sıgara ıcıp ıceri kacıyorum nerde oyle elınde cay kahve ıle balkonda oturmaGiyiniyoruz üzerine ufo zaten.
Polar sabahlıklar, panduf, kulaklıkla çıkıyorum bazen üzerime battaniye bile örtüyorum.
Bak ben elektrikli ocağı bilmiyorum.Doğalgaz ise elbet ocakta yap derim.
Ben ocağım da elektrikli, ondan çok sallamıyorum o kısmı ama suyu kısa sürede ısıtmak için en yüksek güçle çalışıyor kettle vb cihazlar.
Ben de patlıcana bayılırım, sevdiğim ender sebzelerden, oğlanlar daha tadını bilmez.patlıcanla olan hersey cok guzel oluyor degılmı..benım oglum ıcını yer pılavla..oyle alıstırsanız
Evet severimde yaparım daÇullama vardı sizin orada, yapıyor musunuz
Köfte yer ama kavrulmuş kıymayla da arası yokpatlıcanla olan hersey cok guzel oluyor degılmı..benım oglum ıcını yer pılavla..oyle alıstırsanız
muhtesem olur bence..Ben de patlıcana bayılırım, sevdiğim ender sebzelerden, oğlanlar daha tadını bilmez.
Sadece közleyip zeytinyağı ve karabiberle beraber kahvaltıda da tüketiyoruz.
İşte normalde öyle, azıcık insan olayım totom yer görsün diye gece oturuyorum, 1 ayarında ısınınca kapanma modunda gelen fatura buhemen bı sıgara ıcıp ıceri kacıyorum nerde oyle elınde cay kahve ıle balkonda oturma
Közlediğinde birazını ayır. Süzme yoğurt, limon, sarımsak, tahin ve kimyonla deneBen de patlıcana bayılırım, sevdiğim ender sebzelerden, oğlanlar daha tadını bilmez.
aynen..sımdı cocuklar cok secıyor..maalesefKöfte yer ama kavrulmuş kıymayla da arası yokzevksizler patlıcan sevilmez mi hiç
dogrudur arkadasım..yarım yamaalak kullanıyoruz..boyle geliyo..kapıtalıst duzenın kolesı olduk halk olarak maalesef..İşte normalde öyle, azıcık insan olayım totom yer görsün diye gece oturuyorum, 1 ayarında ısınınca kapanma modunda gelen fatura bu
Dikkat ettim de bende dahil kimi tanidimsa patlıcan delisiKöfte yer ama kavrulmuş kıymayla da arası yokzevksizler patlıcan sevilmez mi hiç
AkajsjsjKözlediğinde birazını ayır. Süzme yoğurt, limon, sarımsak, tahin ve kimyonla dene
Yaa bizde bayılırız akşamdan çıkarıyım da buzluktan yarına bende yapıyım bak canımı çektirdinizDikkat ettim de bende dahil kimi tanidimsa patlıcan delisi
Patlıcanın içindeki nikotin mi bize böyle bağımlılık yapıyor haz veriyor acaba
Yoksa Amerika içine ne koyduysa artık mi?
Ağzına sürmeyen, içinde bulunursa o yemeği asla yemeyen tanıdıklarım var.Dikkat ettim de bende dahil kimi tanidimsa patlıcan delisi
Patlıcanın içindeki nikotin mi bize böyle bağımlılık yapıyor haz veriyor acaba
Yoksa Amerika içine ne koyduysa artık mi?
Orgazmik bir karışım diyorum sana o derece. Ben de tahin sevmem. Ama bu meze öyle bötle bir şey değilAkajsjsj
Bunu çok övüyor arkadaşlarım bana ama yoğurtlu patlıcanı sadece sarımsaklı yoğurt ve üzerine baharatlı yağ yakma şeklinde seviyorum.
Tahinle pek aram yok, limon asidik ve hepsinin kombinasyonu gözümü korkutmuyor değil
Kozleyip zeytinyağ .çok az limon ve tuz .Ben de patlıcana bayılırım, sevdiğim ender sebzelerden, oğlanlar daha tadını bilmez.
Tanımlama çok iç gıdıklayıcı oldu, mutlaka deneyeceğimOrgazmik bir karışım diyorum sana o derece. Ben de tahin sevmem. Ama bu meze öyle bötle bir şey değil
Limon severim ama patlıcanla değil.Kozleyip zeytinyağ .çok az limon ve tuz .
Limon sevmez misin?
Tahin toksinlerden arındıran bişey yaAkajsjsj
Bunu çok övüyor arkadaşlarım bana ama yoğurtlu patlıcanı sadece sarımsaklı yoğurt ve üzerine baharatlı yağ yakma şeklinde seviyorum.
Tahinle pek aram yok, limon asidik ve hepsinin kombinasyonu gözümü korkutmuyor değil
Avokado labne sarımsak ceviz.Limon severim ama patlıcanla değil.
Geçen avokado yiyeyim diye kendimi zorladım, tariflerde hep limon var sıktım, keşke sıkmasaydım.
Artık sıkmadan yiyorum.
Meze gibi şeylerde limon hoşuma gitmiyor herhalde, diğer salata gibi arasoğuklara limon yerine nar kullanırım ben.
Ekşilik ve burukluk için en kötü nar ekşisi.
Belki ona alıştım, bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?