- 17 Ocak 2020
- 28.169
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.913
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #9.601
Ye ye senin bebisin olacak ye senYaa bizde bayılırız akşamdan çıkarıyım da buzluktan yarına bende yapıyım bak canımı çektirdiniz
Biliyomusun bu iğnenin 14 gün illet Bi etkisi var kendini resmen hamile hissediyorsun gebelik hormonu var içindeYe ye senin bebisin olacak ye sen
Sonra herşey yasak zaten onu yeme bunu yeme şunu yeme .
Biliyomusun bu iğnenin 14 gün illet Bi etkisi var kendini resmen hamile hissediyorsun gebelik hormonu var içindedaha hamile kalmadan yaşıyorum bazı şeyleri zaten
Ben direkt alışma aşaması olsun diye karabiber tuz ve üzerine yumurta şeklinde denedim, zorla yedim yani.Avokado labne sarımsak ceviz.
Allah tez zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin her isteyeneBiliyomusun bu iğnenin 14 gün illet Bi etkisi var kendini resmen hamile hissediyorsun gebelik hormonu var içindedaha hamile kalmadan yaşıyorum bazı şeyleri zaten
YarasınBen direkt alışma aşaması olsun diye karabiber tuz ve üzerine yumurta şeklinde denedim, zorla yedim yani.
Ayda 2 kere yesem yeter
Biri ceviz mi dedi neAvokado labne sarımsak ceviz.
Aminnn isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın Rabbim inşallahAllah tez zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin her isteyene
Eşim vardiyalı çalışıyor gece gündüz fark yok bizdeArtık 14 gün geceleri seni göremeyiz deee.
İşte zalım dünya
Haydaa başlamış şimdiden asermeye .Biri ceviz mi dedi ne
Benimki de gecedeEşim vardiyalı çalışıyor gece gündüz fark yok bizde
Yok kız ceviz ağaçlarımız var ondan dedim ilgi alanımHaydaa başlamış şimdiden asermeye .
Senin hamileliğin nasıl geçecek
Bereketli olsunlarYok kız ceviz ağaçlarımız var ondan dedim ilgi alanım
Ölür bu m.L dedin demiyine etrafta şaşkın şaşkın koşan bir zorunlu
sakin olmazsan olmaz
anlamam depremden profosor falan degilim ama bende ardccisi kendinden buyuk deprem gormedim hic,öncumuydu acaba bunlarBı profesörde şey demiş
5.2 lik bir depremin artcisi 4.8 filan olmaz
Tatil evleriniz varsa hava güzel oraya kaçın vs.
Korku mu salıyor
Doğru mu söylüyor bilmem de
anlamam depremden profosor falan degilim
Yes . Biraz yorgunluk falanda var tam belli olmuyor . bir kaç gün sonra anca etkisini görebilirmişimHadi bea yaptirdinmiii
iyi bariAhahahshsh
Hasta mı olayım, daha masraflı bir iş diyerek geri püskürttüm tüm ayaklanmayı
Ben profesör filn değilim efendim diye yükselincekizmadim yane alaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?