Geçinemeyenler kulübü

Mugladayken neredeyse böykeydık psikoloji falan kalmıyor sürekli kabus görüyordum

Cok ya her halükarda cok hadı 350 olsun ki o bile fazla.Peki benim bu üst kata ne demeli? 100 nasıl gelıyor ya gazlambası mı kullanıyorlar yaprakla mı örtünüyorlar?
benim faturalarin hepsi bizim binadakilerin bir cogundan fazla geliyor, usttekinin sadece elektrigi fazla geliyor oda ufo kullaniyormus ne gerek varsa
hele gaz paralari benim faturanin yarisi resmen yakmiyor heralde insanlar fon makinasiyla isiniyolar

Cok ya her halükarda cok hadı 350 olsun ki o bile fazla.Peki benim bu üst kata ne demeli? 100 nasıl gelıyor ya gazlambası mı kullanıyorlar yaprakla mı örtünüyorlar?
su faturası on tl gelenler var erkek kardesımın bı arkadası vardı aılece cımrı..gercı sartlardan olabılır..banyo lavabosunun altına kova koymuslar..elllerını vb yıkayınca dolan kovayı wc ye dokuyolar

Nasıl oluyor pekı bu gece lambası kullanıyor musun? Bızıö o da yok
Yok gece lambası oğlan da dahil kullanan yok. Gece genelde 12-1 arası komple kapatıp uyuyoruz. Ya sarı düşük ledler var ya onlarla oturuyoruz salonda. O da pintilikten değil de ev minik ya lamba açarsam oğlanın odası ışık alıyor. Mecburen kısık oturuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…