- 17 Aralık 2015
- 27.159
- 49.685
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #9.621
hahahhaa yok yaBen profesör filn değilim efendim diye yükselincededim ki haydaaaaa
Ya yicem yahahahhaa yok yabelki aramizda goren profesor varsa bunu neye dayanarak soyledin demesin diye bastan deprem bilimci olmadigimi belirteyim dedim
ayaklarimdan baslayabilirsin ama pamukcuk var parmaklarimin arasinda.Ya yicem ya
ayaklarimdan baslayabilirsin ama pamukcuk var parmaklarimin arasinda.
3 gundur orda duruyo
bu pahalilikta üc gunde bir duş mu alinir pazardan pazara bir kova suyla yikaniyorumÜç gündür yikanmiyorum mu dedin seeeen
Nasıl ya cok asırı gelmıs nasıl oluyor bu498 tl
Dolayısıyla pek iyi değiliz
Nasıl oluyor pekı bu gece lambası kullanıyor musun? Bızıö o da yokBen çaycı kullanmıyorum mesela, normal anam babam usulü ocakta çaydanlıkta yapıyorum. Kurutma makinem yok. Kahve makinem yok. Akşamları da mesela oğlan uyuyunca abajur yakıyoruz epey loş oluyor.
Balkonda ufo, benden çok yiyor anlaşılanNasıl ya cok asırı gelmıs nasıl oluyor bu
Mugladayken neredeyse böykeydık psikoloji falan kalmıyor sürekli kabus görüyordumOldu canım yine oldu
dörtte de oldu habire oluyor
İyiyim de yüreği ağzında nereye kadar yaşayacağız bilmiyorum
Evet olcez bı şekilde olcez zaten kaçış yok sorun bu değil ama paronaya olduk artik.
Öğlen on bir buçuk gibi filan uyudum kaç kez yataktan fırladım biliyomusun abartıyor görünebilirim belki size ama gerçekten kaç kez bu yataktan sen mi salladin XX diye eşime seslendim fırlayıp.
Tüm kriz yonetimine hakimim ama gel gör ki uygula hadi.
Uykudan fırlayıp firlamamayi da kontrol edemem ya
Ufo bıle olsa her an mı acıkBalkonda ufo, benden çok yiyor anlaşılan
Aa o zamanlar deprem oluyor muydu ?ben hiç haberini duymazzdım yasamayinca bilmiyoduk demek kiMugladayken neredeyse böykeydık psikoloji falan kalmıyor sürekli kabus görüyordum
Oluyordu hem de sık sık ama küçük depremlerdi geneli ben yine de cok korkuyordumAa o zamanlar deprem oluyor muydu ?ben hiç haberini duymazzdım yasamayinca bilmiyoduk demek ki
Yo, günde maksimum 2 saat olsun.Ufo bıle olsa her an mı acık
Cok ya her halükarda cok hadı 350 olsun ki o bile fazla.Peki benim bu üst kata ne demeli? 100 nasıl gelıyor ya gazlambası mı kullanıyorlar yaprakla mı örtünüyorlar?Yo, günde maksimum 2 saat olsun.
1 ayarında ve 5 dk yanıyor sonra kapanıyor falan.
benim faturalarin hepsi bizim binadakilerin bir cogundan fazla geliyor, usttekinin sadece elektrigi fazla geliyor oda ufo kullaniyormus ne gerek varsaCok ya her halükarda cok hadı 350 olsun ki o bile fazla.Peki benim bu üst kata ne demeli? 100 nasıl gelıyor ya gazlambası mı kullanıyorlar yaprakla mı örtünüyorlar?
Ellerinden öperler İyiler ablası çatlamaya hazır keretalar
su faturası on tl gelenler varCok ya her halükarda cok hadı 350 olsun ki o bile fazla.Peki benim bu üst kata ne demeli? 100 nasıl gelıyor ya gazlambası mı kullanıyorlar yaprakla mı örtünüyorlar?
Yok gece lambası oğlan da dahil kullanan yok. Gece genelde 12-1 arası komple kapatıp uyuyoruz. Ya sarı düşük ledler var ya onlarla oturuyoruz salonda. O da pintilikten değil de ev minik ya lamba açarsam oğlanın odası ışık alıyor. Mecburen kısık oturuyoruzNasıl oluyor pekı bu gece lambası kullanıyor musun? Bızıö o da yok
:)))Cok ya her halükarda cok hadı 350 olsun ki o bile fazla.Peki benim bu üst kata ne demeli? 100 nasıl gelıyor ya gazlambası mı kullanıyorlar yaprakla mı örtünüyorlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?