Geçinemeyenler kulübü

Ellerinden öperler İyiler ablası çatlamaya hazır keretalar

Sen nasılsın günün nasıl geçti
bi ara kizi disari cikardim 1.5 saat oynattim, sonra eve geldim gecen camlara camurlu yagmur yagmisti camlari sildim nevresimleri degistim
sonra yemek yaptim mutfagi topladim gün bitti valla oyle .
e2 hormon kontrollerin yapildimi bu surecte ?
klomen kullaniyordun degilmi

@LaylonCorap bak unuttum ben kısa saçlıyım, fön maşa fln da yapmam, yıka çık. Onun da mutlaka etkisi var.
Amaan bizim de aidat uçuyor bu ay da ısınma 660 tl

Hormon tahlili istemişti doktorum ama içinde e2 varmı bilmiyorum. Evet klomen kullandım canım gene.

Akşam nasıl oluyo tek başıma anlamıyorum senin bide kız var

maasallah...ben bır odanın camı yada camları varsa onu sılıyorum...her gun baska odayı yapıyorum yanı..ama eskıden komle yapardım..içime sınmezdı

Hormon tahlili istemişti doktorum ama içinde e2 varmı bilmiyorum. Evet klomen kullandım canım gene.

Akşam nasıl oluyo tek başıma anlamıyorum senin bide kız var
ben anliyorum aksamin nasil oldugunu
siyam ikizim var benim evde camlari silerken afedersin ama kıç kadae taburenim ustune bile iki kişi çıkıyoruz biz gozum saatte bekliyorum 5 olsa babasi gelsede azicik ona sarsa diye diye aksam ediyorum

maasallah...ben bır odanın camı yada camları varsa onu sılıyorum...her gun baska odayı yapıyorum yanı..ama eskıden komle yapardım..içime sınmezdı
bende 3 odayi sildim silsem diger iki camida silerdim ama baska islerim vardi, onlar aksardi kizi doyurmam lazimdi aksam yemegi vakti gelmisti vs.
ben parca parca is yapinca icime sinmiyo mesela bugun diger 2 cam kaldi ya cam silmisim gibi gelmiyo. dip kose temizlik yaparkende oyle butun evi bir gunde yapiyorum mutfak haric dolaplari ugrastiriyo cunku.

Allahım ne tatlı ya ver eline Bi bez o da yapsın kendi çabasında

Temizliği şöyle yapan insanlara hastayım ya, ev süpürmek ve mopla silmek bile işkence bana, yapmıyorum üşenip

maasallah

Ayyy bu çok iyiydi

Allahım ne tatlı ya ver eline Bi bez o da yapsın kendi çabasında
ınsallah sende goruceksın benım oglum dort yasındaydı bende salonu boyamaya gırıstım boyacı kadar dokmem dıyerek..allahım neler etmıstı heyecanlanıyo yapmak ıcın ona ragmen boyamıstım..orgude yaptırmıyolar hareketlenınce sıslerı elımden akıyodu..baktım bı yerıne batmasın dıye kaldırmıstım

2 3 gün derken
Yanlış yazdın 2 3 hafta diyecektin herhalde değil mi?
2 günde bir ev silinir, aşınır ayol yerler
yok kiz 2 3 gune bir cidden hatta 3.gune ulasinca sinirlerim bozuluyo ev pislendi iyice diye enerjim varsa yataklari falanda cekip siliyorum o gun
mutfak antre her gun supurup siliyorum

yok kiz 2 3 gune bir cidden hatta 3.gune ulasinca sinirlerim bozuluyo ev pislendi iyice diye enerjim varsa yataklari falanda cekip siliyorum o gun
mutfak antre her gun supurup siliyorum
Bizim eve ayak basmazsın sen herhalde
Haftasonu koca süpürdü, su hazırla da sileyim dedi, onu bile yapmadım.
Çünkü ev silinmeye başlayınca bebeler ıslak zeminde kayma oyunu oynuyorlar, onları zapt etmeye çalışmak hepten işkence diyerek süpürüp bıraktırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…