- 17 Aralık 2015
- 27.159
- 49.685
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #9.901
Cok gecmıs olsun ikı gündür fay hatları cok aktif hayrolsun inşallahSorma canım kayseri ayrı Sivas ayrı sallanıyor gemerek deki hariç bu kayseri sarıoğlan ilçesi 4.6
Yatıyordum yatak sallandı öyle korkunç ki depremle uyanmak biz bu şiddette hissetmedik tabi de oradakiler daha korkmuştur inşallah büyük Bi depremin habercisi değildir bunlar
Çok sağol hiç hayra yoramıyorum gerçekten bu kadar hareketlilik iyi değil. Hayırlısı olsun herşey içinCok gecmıs olsun ikı gündür fay hatları cok aktif hayrolsun inşallah
Olumlu düşünmeye ümitli olmaya çalısıyorum yoksa kı yarınlardan şüpheliyim.Çok sağol hiç hayra yoramıyorum gerçekten bu kadar hareketlilik iyi değil. Hayırlısı olsun herşey için
Hep öyle en kötü günümüz böyle olsun diyoruz iki dakika geçmeden daha vahim Bi olay şaşırdık iyiceOlumlu düşünmeye ümitli olmaya çalısıyorum yoksa kı yarınlardan şüpheliyim.
Sel bakımından mi ? Çünkü deprem olmadı dabebeklinick gecmiş olsun arkadaşım. Nasılsınız?
Çok geçmiş olsun zorcumSel bakımından mi ? Çünkü deprem olmadı da
Gün geçmiyor ki adrenalinsiz
İzmir'e mi gelin geldim Lunapark in içine mi düştüm bilmem
Cehennem sıtaylaaaaa yo yo
Sel mağdurlarıindan biriyim diyeyim.
Eşim sabah yedi de eve gelmeliydi gecedeydi .
Bir bucuga kadar selde mahsur kaldı arabanın içindeyazık asdasfadsfadaf
Hemde nasillllbebeklinick izmirde sel mi oldu?
yazık diyip bide gülüyo ya psikoloji misikolji kalmadi yeminleSel bakımından mi ? Çünkü deprem olmadı da
Gün geçmiyor ki adrenalinsiz
İzmir'e mi gelin geldim Lunapark in içine mi düştüm bilmem
Cehennem sıtaylaaaaa yo yo
Sel mağdurlarıindan biriyim diyeyim.
Eşim sabah yedi de eve gelmeliydi gecedeydi .
Bir bucuga kadar selde mahsur kaldı arabanın içindeyazık asdasfadsfadaf
butun dereler taşmış diye okudum amaHemde nasillll
Deprem yoksa sel
Sel yoksa ateş topumuz var bizim
Sabaha kadar kesilmeyen legenle boşaltır gibi ses çıkaran bı yağmur vardı
Bende dua ediyorum olsun olsun su kaynaklarımız azalmıştı diye filan.
Sabah oldu eşim yedi de evde oluyodu gelemedi..arabada mahsur kaldı ya 1 buçukta geldi öğlen
İyiyiz şimdilik
Chamallows
bebeklinick inanamazsın dün seninle konustuk deprem falan orda olmaz diyodun 3 de kayseride olmuş Allahım bizde hissettik ne zor birsey deprem en kötüsü insanın uyurken hissetmesi
Teşekkür ederim khomyukÇok geçmiş olsun zorcum
Zaten çip takmislar inceliyorlarmisyazık diyip bide gülüyo ya psikoloji misikolji kalmadi yeminle
2 3 sene sonra hepimizi incelemeye almalilar bence
Valla birini hissettik de gece hangisi bilmiyorumyeter ki ben haksız çıkayım ondan sallamistir oraları
Sivas'ı hissetmiş olabilir misiniz Kayseri 1.3 olmuş çünkü
Sivas 4.7
Tabi tabi deniz bile taştıbutun dereler taşmış diye okudum amaselden çok korkarım,
küçükken cılizligimdan mutevellit bir kasik suda suruklenmisligim var
UyumuşValla birini hissettik de gece hangisi bilmiyorumsizde birsey varmı eşin arabada napmış o kadar saat yazık valla
Çok çok geçmiş olsunValla birini hissettik de gece hangisi bilmiyorumsizde birsey varmı eşin arabada napmış o kadar saat yazık valla
Tövbe tövbe nasıl uyumuş o durumdaUyumuşarac sürüklense gitse
Kendini uyandığında düz ovalarda bulacak safım. Nasıl rahatlıkla uyuyosa.
chamallows beni bilir ben olsam arabanın üstüne çıkardım demi denizcimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?