- 17 Aralık 2015
- 27.159
- 49.685
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #9.921
neyimizi inceleyeceklerseZaten çip takmislar inceliyorlarmisdış minnaklarrrr
Tövbe tövbe nasıl uyumuş o durumdaama benim eşimde uyurdu kesin gece çok zor çalışması gerçekten haklılar
Arabanın tepesinde napacan
Nefes efekti de vererek işemelisin benceneyimizi inceleyeceklerseben mesela inceliyolar diye wc ye gidemiyorum adamlara çiş sesi dinletmeyim diye içimde tutuyorum
Gerçekşaka yapiyorum de
Deve kuşu kafasını gömer senin gibi arabaların tepesinde gezmezkendimi guvene aldığımı sanicammmmmm.deve kuşu misali .
Kafam öyle çalışıyor benim o anlarda
Ama aynı mantık değil miDeve kuşu kafasını gömer senin gibi arabaların tepesinde gezmez
Boş ver hayali şakası bile kötü hattaAma aynı mantık değil mi
yok sen arabanin ustune cikamadan ruhunu teslim ederdin gibi geliyo banaUyumuşarac sürüklense gitse
Kendini uyandığında düz ovalarda bulacak safım. Nasıl rahatlıkla uyuyosa.
chamallows beni bilir ben olsam arabanın üstüne çıkardım demi denizcimmmmm
gaz diyince aklima gazi cikarmak icin kivranip kivranip doggy pozisyonuna gecerken kocasinin suratina pıstlayan uye geldi niyeyseNefes efekti de vererek işemelisin bence
Çok etkileyici olabilir gaz kacirmazsan
Çalar saatim var benim kapat tuşu bozuk. En geç dokuz da kalkıın sabah oldu diye uyandırıyorKhomyuk sabahları neden erken kalkıyorsun okul yokkiiii
O yüzdennn her an giydiğimiz dona dikkat ediyoruzyok sen arabanin ustune cikamadan ruhunu teslim ederdin gibi geliyo bana
üstune ciktigin sey surukleniyo zaten bacim ustune ciksan nolacak
ben olsam donumu cikarir arabanin antenine asar zuhurt aganin domatis diye sessiz sessiz bagirmasi gibi help help diye bagirirdim
Sizin hayalinizi biz yaşıyoruzBoş ver hayali şakası bile kötü hatta
Abuuuuuugaz diyince aklima gazi cikarmak icin kivranip kivranip doggy pozisyonuna gecerken kocasinin suratina pıstlayan uye geldi niyeyse
Çalar saatim var benim kapat tuşu bozuk. En geç dokuz da kalkıın sabah oldu diye uyandırıyor
benim hep ayni tutkunun gri lastikli donu, camasir suyuna batirilmis ten rengi daha hos duruyo amaO yüzdennn her an giydiğimiz dona dikkat ediyoruznolur nolmaz kızlar
Valla bi ifadem olmuyor ya artık öyle alıştım ki. Mecbur sürünerek kalkıp kahvaltı hazırlıyorumbu ifadede ki gibi oluyor musun hic o geldiğinde uyandırmaya
bide guzel anlatmistikiAbuuuuuuhayal edemedim
senin yine iyi 9 muş.Valla bi ifadem olmuyor ya artık öyle alıştım ki. Mecbur sürünerek kalkıp kahvaltı hazırlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?