- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
- 63
- Konu Sahibi chamallows
-
- #9.941
Vayy garabim adama üzüldüm şuan sen ne hayaller kur evlen yaşadığın duruma bak kim hak eder bunubide guzel anlatmistikitam yanaklari eliyle tutup kenara yanlara cekince psssttt diye
Seninki erken de yatıyor ama benimki 9.30dan önce aslaaa uyumazsenin yine iyi 9 muş.
bizimki hafta sonu baban bakacak yarin sana dedigim gun 8.40 da kalkiyo, babasinin ise gidecegi gunler 7.30 da ayakta neymiş babasi onu öpecekmiş
Yine iyiymiş sizinkilerSeninki erken de yatıyor ama benimki 9.30dan önce aslaaa uyumaz
En rahatsız olduğum şeylerden o. Çok hassasım bu konuda. Gelişim için erken yatması çok önemli. 10dan geçe kalırsa benim sinirlerim hoplamaya başlar.Yine iyiymiş sizinkiler
Ben çevremde annesi babasıyla gece bire kadar oturan çocuklar görüyorum
Normal yada anormal bilmiyorum direnclerine şaşırıyorum amaaaa
9nda kalkacaksa eger 9.30 a raziyim bugun bizimkide daha ayaktaSeninki erken de yatıyor ama benimki 9.30dan önce aslaaa uyumaz
Hepimiz sevmezmiydik bunuYine iyiymiş sizinkiler
neyine uzuldun adamlar kendi cok normal sanki, her yerde zart zurt birakiyo onlar, kadin sevisirken bir kez pisstlamis cokmuVayy garabim adama üzüldüm şuan sen ne hayaller kur evlen yaşadığın duruma bak kim hak eder bunu
uykusu kacan cocuk daha enerjik olurYine iyiymiş sizinkiler
Yaa denizzz en dikkat ettiğim şey çok korkuyorum Bi patlak vericem diye hava durumu falanneyine uzuldun adamlar kendi cok normal sanki, her yerde zart zurt birakiyo onlar, kadin sevisirken bir kez pisstlamis cokmu
O da senSek.sten soguyabilirimne osuruktan bı muhabbet oldu be bu
tutma kücük enisteyi salıver giysinYaa denizzz en dikkat ettiğim şey çok korkuyorum Bi patlak vericem diye hava durumu falançok utanırım herhalde
iste bunlar hep basitliktenSek.sten soguyabilirimne osuruktan bı muhabbet oldu be bu
Nasıl basitlik kız anlamadımiste bunlar hep basitliktennaparsın, sende zaten sex düşkünüsün
Nasıl basitlik kız anlamadımbebeklinick sende yeni evli sayılırsın demi soğuman pek mümkün değil sanki
İyi bakalım kolay gelsinbebeklinick sana anlatir ben kactim kizi yatiricam
Vaaaaay gozden kacirmamissinO da sengüldürme
Aaa öyle deme beni bu siteden reelde de tanıyanlarım varsende zaten sex düşkünüsün
Kış kışşşşAaa öyle deme beni bu siteden reelde de tanıyanlarım varseks düşkünu gibi tanınmak istemiyoruuuuum
Hahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?