Geçinemeyenler kulübü

Aaa öyle deme beni bu siteden reelde de tanıyanlarım var seks düşkünu gibi tanınmak istemiyoruuuuum

Hahahaha
Niye ki kötü bir şey mi
Ben baya baya düşkünümdür öyle yeni evli de değiliz 10 senedir aynı adamlayız ama severim yani şimdi biri duysa utanmam mı gerekiyor

Niye ki kötü bir şey mi
Ben baya baya düşkünümdür öyle yeni evli de değiliz 10 senedir aynı adamlayız ama severim yani şimdi biri duysa utanmam mı gerekiyor
Böyle güzel şeyler duymak çok hoşuma gitti .

Genelde sen beş yılı devir görecezon yıla gel kocanla sevismeyeceksiniz vs diyen diyene oluyordu bu sitede .

Böyle güzel şeyler duymak çok hoşuma gitti .

Genelde sen beş yılı devir görecezon yıla gel kocanla sevismeyeceksiniz vs diyen diyene oluyordu bu sitede .
Ya bu tamamen seninle ve ilişkinle alakalı. Biz bebek ufakken ve ben emzirirken kötüydük. Çünkü ben uykusuz ve tahammülsüzdüm. İki seneden sonra yine eski ilişkimizi yakalamaya gayret ettik.
Ama bu tamamen bizim de çabamızdı. Ben odayı yatağı asla ayırmadım mesela. Diğer odaya elli kere gittim geldim ama ayırmadım. Oğlanı uyutup kendimiz uyumadık mesela. İlla sohbet, muhabbet hiç biri olmasa yan yana oturmak için kalktım geçtm salona.
Şimdi yine iyidir aramız. Tabii ki daha stabil. Eskisi gibi heyecanlı değil. Ama memnunuz bence

Allah ağız tadınzi artirsinn

Allah bozmasın bende ikili ilişkiye bağlıyorum bunu aslında sabır ve sevgi

İlişkinin ve kişilerin dinamigine de bağlı gerçekten.
Doğru diyosun

Oiyyy. Biz de 3 sene sonra falan düşünüyoruz bebe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…