- 17 Ocak 2020
- 28.169
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.913
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #9.961
On güne iki yılımız bitiyorNasıl basitlik kız anlamadımbebeklinick sende yeni evli sayılırsın demi soğuman pek mümkün değil sanki
Niye ki kötü bir şey miAaa öyle deme beni bu siteden reelde de tanıyanlarım varseks düşkünu gibi tanınmak istemiyoruuuuum
Hahahaha
Yeni evlilik bebe gelene kadar bence. Bitmeyen balayı. Bi 2,5 yılda aldık bebeyi kucağımıza da öncesi hep yeni evlilikmiş benceOn güne iki yılımız bitiyor
Öyle demek istemedi kinaye yaptı anladığım kadarıylaNiye ki kötü bir şey mi
Ben baya baya düşkünümdür öyle yeni evli de değiliz 10 senedir aynı adamlayız ama severim yani şimdi biri duysa utanmam mı gerekiyor
Sen bunları diyen kişiyive olayı biliyosun demiNiye ki kötü bir şey mi
Ben baya baya düşkünümdür öyle yeni evli de değiliz 10 senedir aynı adamlayız ama severim yani şimdi biri duysa utanmam mı gerekiyor
Böyle güzel şeyler duymak çok hoşuma gitti .Niye ki kötü bir şey mi
Hayıır kim dedi??Sen bunları diyen kişiyive olayı biliyosun demi?
Ya bu tamamen seninle ve ilişkinle alakalı. Biz bebek ufakken ve ben emzirirken kötüydük. Çünkü ben uykusuz ve tahammülsüzdüm. İki seneden sonra yine eski ilişkimizi yakalamaya gayret ettik.Böyle güzel şeyler duymak çok hoşuma gitti .
Genelde sen beş yılı devir görecezon yıla gel kocanla sevismeyeceksiniz vs diyen diyene oluyordu bu sitede .
Allah ağız tadınzi artirsinnYa bu tamamen seninle ve ilişkinle alakalı. Biz bebek ufakken ve ben emzirirken kötüydük. Çünkü ben uykusuz ve tahammülsüzdüm. İki seneden sonra yine eski ilişkimizi yakalamaya gayret ettik.
Ama bu tamamen bizim de çabamızdı. Ben odayı yatağı asla ayırmadım mesela. Diğer odaya elli kere gittim geldim ama ayırmadım. Oğlanı uyutup kendimiz uyumadık mesela. İlla sohbet, muhabbet hiç biri olmasa yan yana oturmak için kalktım geçtm salona.
Şimdi yine iyidir aramız. Tabii ki daha stabil. Eskisi gibi heyecanlı değil. Ama memnunuz bence
Allah bozmasınYa bu tamamen seninle ve ilişkinle alakalı. Biz bebek ufakken ve ben emzirirken kötüydük. Çünkü ben uykusuz ve tahammülsüzdüm. İki seneden sonra yine eski ilişkimizi yakalamaya gayret ettik.
Ama bu tamamen bizim de çabamızdı. Ben odayı yatağı asla ayırmadım mesela. Diğer odaya elli kere gittim geldim ama ayırmadım. Oğlanı uyutup kendimiz uyumadık mesela. İlla sohbet, muhabbet hiç biri olmasa yan yana oturmak için kalktım geçtm salona.
Şimdi yine iyidir aramız. Tabii ki daha stabil. Eskisi gibi heyecanlı değil. Ama memnunuz bence
İlişkinin ve kişilerin dinamigine de bağlı gerçekten.Ya bu tamamen seninle ve ilişkinle alakalı. Biz bebek ufakken ve ben emzirirken kötüydük. Çünkü ben uykusuz ve tahammülsüzdüm. İki seneden sonra yine eski ilişkimizi yakalamaya gayret ettik.
Teşekkürler kızlar aminAllah ağız tadınzi artirsinn
Allah bozmasınbende ikili ilişkiye bağlıyorum bunu aslında sabır ve sevgi
Özel mesaja kapalısın. Bana yazsana olayı.İlişkinin ve kişilerin dinamigine de bağlı gerçekten.
Doğru diyosun
Merak ettirdik kadınıÖzel mesaja kapalısın. Bana yazsana olayı.
Sen yazsana özeldenMerak ettirdik kadını
Napıyım pası attı bende golü atmayım mıay buna çok güldüm ya
Okudum şimdiöğrendin mi
Oiyyy. Biz de 3 sene sonra falan düşünüyoruz bebe.Ya bu tamamen seninle ve ilişkinle alakalı. Biz bebek ufakken ve ben emzirirken kötüydük. Çünkü ben uykusuz ve tahammülsüzdüm. İki seneden sonra yine eski ilişkimizi yakalamaya gayret ettik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?