- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
- 63
- Konu Sahibi chamallows
-
- #9.981
Varmı çocuğunuz ilk çocuğumu 3 sene sonra düşünüyorsunuzOiyyy. Biz de 3 sene sonra falan düşünüyoruz bebe.
Tam kararıdırOiyyy. Biz de 3 sene sonra falan düşünüyoruz bebe.
Çok uzunÖzel mesaja kapalısın. Bana yazsana olayı.
Çocuk yok yeni evlendik daha aynı eve bile geçemedik yazdan önce de geçemeyeceğiz ayrı yerlerde çalışıyoruzVarmı çocuğunuz ilk çocuğumu 3 sene sonra düşünüyorsunuz
Okudum okudum.Çok uzunboşver hem kalbin zehirlenmesin :)
Zaten aynı eve gecene kadar 2,5 sene kalıyo ahahshshshshTam kararıdır
Bizim 2 sene oldu sanki asırlar geçmiş gibi çocuk soruyorlar ya anlamıyorum. Umarım dayanırsınız 3 seneÇocuk yok yeni evlendik daha aynı eve bile geçemedik yazdan önce de geçemeyeceğiz ayrı yerlerde çalışıyoruz
Yaa hem evli hem ayrı zor olmuyo muÇocuk yok yeni evlendik daha aynı eve bile geçemedik yazdan önce de geçemeyeceğiz ayrı yerlerde çalışıyoruz
Kaynanama çocuk gelince veririz dedim (çocuk misafir) ayyyy hemen gelsin dedi skfkfkffl. BaslıyoruzBizim 2 sene oldu sanki asırlar geçmiş gibi çocuk soruyorlar ya anlamıyorum. Umarım dayanırsınız 3 sene
Benim samimi bir arkadaş uzak mesafe ilişkisi yaşadı evlendi. Eczaneyi memleketine açmıştı zaten. Kocası da oraya gelecekti. Kazanamadı edemedi derken beş sene ayrı yaşadılar ya. Çocuk iki yaşındayken beraber yaşamaya başladılar düşün. Sonunuz benzemesin tabii deZaten aynı eve gecene kadar 2,5 sene kalıyo ahahshshshshkocamı istirem
Cooook zor. Ne mutlu günler beraber ne kötü-hasta. Doğum günlerinde yine atlayıp bir araya geliyoruz ama benim için en zor dönem covidkendi. Yalnızdım psikolojik olarak çok acınası haldeydim.Yaa hem evli hem ayrı zor olmuyo mu
Ay yok allah korusun kalbimi tutuyorum su anBenim samimi bir arkadaş uzak mesafe ilişkisi yaşadı evlendi. Eczaneyi memleketine açmıştı zaten. Kocası da oraya gelecekti. Kazanamadı edemedi derken beş sene ayrı yaşadılar ya. Çocuk iki yaşındayken beraber yaşamaya başladılar düşün. Sonunuz benzemesin tabii de
Cidden düşündümde zor ya ikiniz içinde öyledir mesafe uzak mı pekiCooook zor. Ne mutlu günler beraber ne kötü-hasta. Doğum günlerinde yine atlayıp bir araya geliyoruz ama benim için en zor dönem covidkendi. Yalnızdım psikolojik olarak çok acınası haldeydim.
Ben doguda calısıyorum o 2 büyük bölgeden birinde çalışıyor evlilik nasıl diye soruyorlar anlamadım ki hala diyorumCidden düşündümde zor ya ikiniz içinde öyledir mesafe uzak mı peki
Nasıl da gizliyo iki büyük bölge diyeBen doguda calısıyorum o 2 büyük bölgeden birinde çalışıyor evlilik nasıl diye soruyorlar anlamadım ki hala diyorum
:) sık dişini az kalmışZaten aynı eve gecene kadar 2,5 sene kalıyo ahahshshshshkocamı istirem
Kız mesafeden sevişemiyoruz ki hamile kalayım ahsjdjfmfkf töbe töbesjfjNasıl da gizliyo iki büyük bölge diyehayırlısı canım ama hamilelik zor olur böyle aman deyim
AbuuuKız mesafeden sevişemiyoruz ki hamile kalayım ahsjdjfmfkf töbe töbesjfj
Keşke sıkmam gereken tek yer dişim olsa.... nys:) sık dişini az kalmış
Öyle olsa o bahsettiğim arkadaş bebe yapamazdı canımKız mesafeden sevişemiyoruz ki hamile kalayım ahsjdjfmfkf töbe töbesjfj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?