- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.967
- 298
- 31
- Konu Sahibi chamallows
-
- #10.001
Ya ben yoğun da calısıyorum çok. Mesela geliyo nöbetten cıkmıs oluyorum pert sekilde, sonraki gün tam kendime geliyorum icap icin cagırılıyorum elim seyimde kalıyo kaba tabirle shshdhÖyle olsa o bahsettiğim arkadaş bebe yapamazdı canım
kegel egzersizi niyetineKeşke sıkmam gereken tek yer dişim olsa.... nys
Kader ağlarını örmüş gibi görünüyorYa ben yoğun da calısıyorum çok. Mesela geliyo nöbetten cıkmıs oluyorum pert sekilde, sonraki gün tam kendime geliyorum icap icin cagırılıyorum elim seyimde kalıyo kaba tabirle shshdh
Evet ağlar örüldü (+18 isareti)Kader ağlarını örmüş gibi görünüyoren kısa zamanda kavuşursunuz umarım
Akdjdjdjdjjd offf aralıklı oruc yapıyorum az önce yanlıslıkla meyve suyu aldım bir yudum aglıycamkegel egzersizi niyetine
Kız sanki diyeti değil de gerçek orucu bozmuş gibisinAkdjdjdjdjjd offf aralıklı oruc yapıyorum az önce yanlıslıkla meyve suyu aldım bir yudum aglıycam
bende aralikli oruc yaparken az once biskuvi arasina lokum dürüm yaptimAkdjdjdjdjjd offf aralıklı oruc yapıyorum az önce yanlıslıkla meyve suyu aldım bir yudum aglıycam
Aralık oruç Bi diyet yöntemi demi nasıl etkileri kaç gün yapıyorsunuzbende aralikli oruc yaparken az once biskuvi arasina lokum dürüm yaptim
Ya ben çok istikrarlıyımdır kilo aldım son zamanlarda bebek gibi olmam lazım yaza kadar bikini aldım çok şekerKız sanki diyeti değil de gerçek orucu bozmuş gibisinBi yudumdan birsey olmaz unutmuşsun sonuç da
Ben önceden de yapmıştım istikrar önemli ve güzel kilo verdiriyor 1 ayda falan hem kilo hem de yağlar gidiyorAralık oruç Bi diyet yöntemi demi nasıl etkileri kaç gün yapıyorsunuz
15 gun oldu benim ama 7 8 kez dayanamayip az da olsa biseyler yedimAralık oruç Bi diyet yöntemi demi nasıl etkileri kaç gün yapıyorsunuz
Oruç takibi uygulaması kullanıyorum ben ya açlıktan ağladım geçen akşam ğlayarak uyudumbende aralikli oruc yaparken az once biskuvi arasina lokum dürüm yaptim
Nasıl korunuyosun sen ben doğum kontrol hapı kullanmaya başlamak istiyorum yaza doğru göbeeem çıkar diye korkuyorum15 gun oldu benim ama 7 8 kez dayanamayip az da olsa biseyler yedimbu gunlerde de tatliya dustum. regl gunum gecti yine, yarin tarlusal icmeye baslayacagim
geçen bende burda açim diye zirliyodum inatla yemedim, ertesi gun her yerim şiş uyandimOruç takibi uygulaması kullanıyorum ben ya açlıktan ağladım geçen akşam ğlayarak uyudum
Pcodan mı geçti ya ben hiç sevmiyorum şu Tarlusalı15 gun oldu benim ama 7 8 kez dayanamayip az da olsa biseyler yedimbu gunlerde de tatliya dustum. regl gunum gecti yine, yarin tarlusal icmeye baslayacagim
sevismeyerek korunuyorum ben en garantili yöntemNasıl korunuyosun sen ben doğum kontrol hapı kullanmaya başlamak istiyorum yaza doğru göbeeem çıkar diye korkuyorum
Geçenlerde eşimin yanına gittim gece pizza söyledi yemedim ben düşün yani bu orucu meyve suyu için mi bozacaktım pizza için bozardım moralim bozuldu su angeçen bende burda açim diye zirliyodum inatla yemedim, ertesi gun her yerim şiş uyandimbasim da agriyodu degisik degisik.
gece acliktan tansiyonum oynadi heralde
pco da olabilir hasimatoda olabilir insulin direncinden de olabilirPcodan mı geçti ya ben hiç sevmiyorum şu Tarlusalı
Su an bende o yöntemi kullanıyorum yazdan sonra panter gibi havalarda ucacagım inşsevismeyerek korunuyorum ben en garantili yöntem
sen simdi boyle yazinca bende acayip ic sıkintisi oldu ya lokumlari yemeseydim keskeGeçenlerde eşimin yanına gittim gece pizza söyledi yemedim ben düşün yani bu orucu meyve suyu için mi bozacaktım pizza için bozardım moralim bozuldu su an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?