Geçinemeyenler kulübü

Öyle olsa o bahsettiğim arkadaş bebe yapamazdı canım
Ya ben yoğun da calısıyorum çok. Mesela geliyo nöbetten cıkmıs oluyorum pert sekilde, sonraki gün tam kendime geliyorum icap icin cagırılıyorum elim seyimde kalıyo kaba tabirle shshdh

Ya ben yoğun da calısıyorum çok. Mesela geliyo nöbetten cıkmıs oluyorum pert sekilde, sonraki gün tam kendime geliyorum icap icin cagırılıyorum elim seyimde kalıyo kaba tabirle shshdh
Kader ağlarını örmüş gibi görünüyor en kısa zamanda kavuşursunuz umarım

Kız sanki diyeti değil de gerçek orucu bozmuş gibisin Bi yudumdan birsey olmaz unutmuşsun sonuç da
Ya ben çok istikrarlıyımdır kilo aldım son zamanlarda bebek gibi olmam lazım yaza kadar bikini aldım çok şeker

15 gun oldu benim ama 7 8 kez dayanamayip az da olsa biseyler yedim bu gunlerde de tatliya dustum. regl gunum gecti yine, yarin tarlusal icmeye baslayacagim
Nasıl korunuyosun sen ben doğum kontrol hapı kullanmaya başlamak istiyorum yaza doğru göbeeem çıkar diye korkuyorum

geçen bende burda açim diye zirliyodum inatla yemedim, ertesi gun her yerim şiş uyandim basim da agriyodu degisik degisik.
gece acliktan tansiyonum oynadi heralde
Geçenlerde eşimin yanına gittim gece pizza söyledi yemedim ben düşün yani bu orucu meyve suyu için mi bozacaktım pizza için bozardım moralim bozuldu su an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…