- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.967
- 298
- 31
- Konu Sahibi chamallows
-
- #10.021
Yapay herşeye karşıyım ama gecen ay sağlıksız gebelikten sonra bende 55 gün olmadım son çare tarlusal kullandımpco da olabilir hasimatoda olabilir insulin direncinden de olabilirherseyden olabilir
panter emelSu an bende o yöntemi kullanıyorum yazdan sonra panter gibi havalarda ucacagım inşhajsmföfkf
Mesela is yerinde yemek cıkıyo beğenmezsem asla yemiyorum beğenmediğim şeyle kalori alamam diye hayata bakışım açlık yemek olarak değiştisen simdi boyle yazinca bende acayip ic sıkintisi oldu ya lokumlari yemeseydim keske
khomyuktan sonra sirada ben varim hep birlikte konusuruz oramagomaburamago
没有人能完全理解,这是我们中间的秘密语言khomyuktan sonra sirada ben varim hep birlikte konusuruz oramagomaburamago
Su an 75w indiler okullar açılacak diye öğretmenleri alacaklar öneNeyapsamkisimdi kac yas gurubuna vuruluyo şuan aşı
Ben baştan soyledim sormasinlar diyeBizim 2 sene oldu sanki asırlar geçmiş gibi çocuk soruyorlar ya anlamıyorum. Umarım dayanırsınız 3 sene
我同意你的想法,所以我们可以在心中谈论幻想没有人能完全理解,这是我们中间的秘密语言
你太好了,你早点拿到芯片我同意你的想法,所以我们可以在心中谈论幻想
Ben de başta öyle yapmıştım ama yok normali iki öğün ara öğün yok ama benim başım dönüyor ara öğün yapıyorum protein ağırlıklı vs klasik diyet işteYachamallows Neyapsamkisimdi bu aralıklı oruç da 16 saat aç kalıp o öğünde ayı gibi yeme hakkın yok mu ya. Ben ondan kilo veremiyorum onla. Ben iki öğün ye ayı gibi ye olarak biliyormuşum onu
Kim ne zaman isterse o zaman yapsın tanıdığım birine gidip de sormam asla çocuk yok mu yap diyeBen baştan soyledim sormasinlar diye
Ben 2022 de dogururum eşim de böyle istiyor haberiniz olsun daha erkene almayız dedim.resti çektim
Arada mahsus çocuk istiyorsanız yapalım diyorum arsız olan ben olayım da sornaya utanan onlar olsun diyo
Tiii çektiğin rezilliğe değmez o zaman. Ben yine sık ye az ye diyetine döneyim en iyisi.Ben de başta öyle yapmıştım ama yok normali iki öğün ara öğün yok ama benim başım dönüyor ara öğün yapıyorum protein ağırlıklı vs klasik diyet işte
Ben onu yaptım bir süre ama 1 ayda yarım kilo bile veremedim sık ve çok yedim galibaTiii çektiğin rezilliğe değmez o zaman. Ben yine sık ye az ye diyetine döneyim en iyisi.
aynen öyle ama ayi gibi yeme de kuzu gibi ye yaniYachamallows Neyapsamkisimdi bu aralıklı oruç da 16 saat aç kalıp o öğünde ayı gibi yeme hakkın yok mu ya. Ben ondan kilo veremiyorum onla. Ben iki öğün ye ayı gibi ye olarak biliyormuşum onu
Ben ekmeği kestim ekmeği ama veremedim. ekmek yemeyip 2 tabak pilav yedim diye mi.....aynen öyle ama ayi gibi yeme de kuzu gibi ye yani
benim ekmegi kesmem lazim yoksa oruc moruc hikaye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?