Geçinemeyenler kulübü

Biri bana da diyet yaptırıp 20 kilo verdirebilir mi?
Hayır yani hiç mi isteği olmaz insanın, anlamıyorum kendimi...

Ben onu yaptım bir süre ama 1 ayda yarım kilo bile veremedim sık ve çok yedim galiba
Ben bi ara utanç verici kilolardaydım diyetisyene gitmiştim. Orda bi diyet verdiler güzel aslında uygulanabilir bi diyet. Sabah klasik işte yumurta peynir 3 zeytin. Öğlen ızgara tavuk salata akşam üç kaşık yemek yoğurt iki köfte. Gece çok için kıyılırsa bi minik avuç nohut. Başlıyorum ya karar verdim şu an.
Çayın yanına bisküvü çekirdek, şarabın yanına ceviz peynir diye diye oldum Amaaa yok artık. Beni gece tıkanmaları bu hale getirdi.

iyi geceler kızlar...dıyetle ılgılı..ben kendımı bıldım bılelı sısmanlamaktan korkuyorum gercı bır kere sısmanladıgım oldu..
oreo aldım ona dadandım bu gunlerde 8 tane yedım aslında cok yıyesım var 20 tane

bende gece burda takilirkenn 2 ye 3 e kadar onumde kuruyemis goturuyordun mali saat 8 den sonra yemegi kesmenin benim bunyeme cok buyuk etkileri olmali

Bir hafta sonra şarap gecesi yapcaz o yüzden şimdiden o güne kalori bırakıyorum.

Ya ne güzel baştan almamak lazım.
Ben istikrarsızım. Bir kaç yıl şişko bir kaç yıl balık etli nadiren zayıf. Ama artık yeter ya

Yahu isteğim yok ki kilo vermeye, yarım dünya oldum hala ‘iyisin iyisin’ diyorum kendime.
Böyle bir had bilmezlik görmedim
Birazda noodle yiyeceğim mesela.
Sana hayatımın en acımasız olayını diyorum. Annem ablam 36 bedenler vicdansızlar. Ben ve en büyük ablam onların genini değil babannemin tombul bacak geniş basen genini almışım. Sezeryan göbeği de geldi tam oldum. Her gördüklerinde aa şimdiden 45 duruyorsun ver kiloyu derler göbeğimi sıkıştırırlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…