- 8 Mart 2015
- 25.155
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.415
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #10.041
什么筹码你太好了,你早点拿到芯片
Ben bi ara utanç verici kilolardaydım diyetisyene gitmiştim. Orda bi diyet verdiler güzel aslında uygulanabilir bi diyet. Sabah klasik işte yumurta peynir 3 zeytin. Öğlen ızgara tavuk salata akşam üç kaşık yemek yoğurt iki köfte. Gece çok için kıyılırsa bi minik avuç nohut. Başlıyorum ya karar verdim şu an.Ben onu yaptım bir süre ama 1 ayda yarım kilo bile veremedim sık ve çok yedim galiba
hep birlikte duzenli bir diyete baslamayalim mi yaBiri bana da diyet yaptırıp 20 kilo verdirebilir mi?
Hayır yani hiç mi isteği olmaz insanın, anlamıyorum kendimi...
Çince şey gibi arkadaş ortamında yiaaaa 30cm benimki diyip 8cm çıkan çük....什么筹码dunyanin harfini yazdim suna bak küfur eder gibi
Ben ekmek yemiyorum beni de çerez kısmı mahvediyor. Fare gibi çekirdek kemirip duruyorum.aynen öyle ama ayi gibi yeme de kuzu gibi ye yani
benim ekmegi kesmem lazim yoksa oruc moruc hikaye
bende gece burda takilirkenn 2 ye 3 e kadar onumde kuruyemis goturuyordun maliBen bi ara utanç verici kilolardaydım diyetisyene gitmiştim. Orda bi diyet verdiler güzel aslında uygulanabilir bi diyet. Sabah klasik işte yumurta peynir 3 zeytin. Öğlen ızgara tavuk salata akşam üç kaşık yemek yoğurt iki köfte. Gece çok için kıyılırsa bi minik avuç nohut. Başlıyorum ya karar verdim şu an.
Çayın yanına bisküvü çekirdek, şarabın yanına ceviz peynir diye diyeoldum Amaaa yok artık. Beni gece tıkanmaları bu hale getirdi.
Bir hafta sonra şarap gecesi yapcaz o yüzden şimdiden o güne kalori bırakıyorum.Ben bi ara utanç verici kilolardaydım diyetisyene gitmiştim. Orda bi diyet verdiler güzel aslında uygulanabilir bi diyet. Sabah klasik işte yumurta peynir 3 zeytin. Öğlen ızgara tavuk salata akşam üç kaşık yemek yoğurt iki köfte. Gece çok için kıyılırsa bi minik avuç nohut. Başlıyorum ya karar verdim şu an.
Çayın yanına bisküvü çekirdek, şarabın yanına ceviz peynir diye diyeoldum Amaaa yok artık. Beni gece tıkanmaları bu hale getirdi.
Yahu isteğim yok ki kilo vermeye, yarım dünya oldum hala ‘iyisin iyisin’ diyorum kendime.hep birlikte duzenli bir diyete baslamayalim mi ya
Ya ne güzel baştan almamak lazım.iyi geceler kızlar...dıyetle ılgılı..ben kendımı bıldım bılelı sısmanlamaktan korkuyorum gercı bır kere sısmanladıgım oldu..
oreo aldım ona dadandım bu gunlerde 8 tane yedım aslında cok yıyesım var 20 tane
Ufff kaju ve fıstık yiyorum ben de. Hayır hem fakirim hem cebimden gidiyo hem de kilo alıyorum gerizekalıyımBen ekmek yemiyorum beni de çerez kısmı mahvediyor. Fare gibi çekirdek kemirip duruyorum.
ahahahahhaaÇince şey gibi arkadaş ortamında yiaaaa 30cm benimki diyip 8cm çıkan çük....
Abi sabahtan aksama kadar yaaa.... (3.dkda bosaldı)ahahahahhaapipi o bikere 8cm e pipi diyoruz
bende findik badem antep fistigi uclusunu goturuyorum.Ufff kaju ve fıstık yiyorum ben de. Hayır hem fakirim hem cebimden gidiyo hem de kilo alıyorum gerizekalıyım
Buldum burayı diyet topiği yapalım????Biri bana da diyet yaptırıp 20 kilo verdirebilir mi?
Hayır yani hiç mi isteği olmaz insanın, anlamıyorum kendimi...
net bedenım yok..36 sıkar 38 bol gelır...Ya ne güzel baştan almamak lazım.
Ben istikrarsızım. Bir kaç yıl şişko bir kaç yıl balık etli nadiren zayıf. Ama artık yeter ya
Sana hayatımın en acımasız olayını diyorum. Annem ablam 36 bedenler vicdansızlar. Ben ve en büyük ablam onların genini değil babannemin tombul bacak geniş basen genini almışım. Sezeryan göbeği de geldi tam oldum. Her gördüklerinde aa şimdiden 45 duruyorsun ver kiloyu derler göbeğimi sıkıştırırlar.Yahu isteğim yok ki kilo vermeye, yarım dünya oldum hala ‘iyisin iyisin’ diyorum kendime.
Böyle bir had bilmezlik görmedim
Birazda noodle yiyeceğim mesela.
Yahu isteğim yok ki kilo vermeye, yarım dünya oldum hala ‘iyisin iyisin’ diyorum kendime.
Böyle bir had bilmezlik görmedim
Birazda noodle yiyeceğim mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?