- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.967
- 298
- 31
- Konu Sahibi chamallows
-
- #10.061
Şşşş sus. Daha fazla konuşma. Neden biliyor musun çünkü yerim diyetteyim yemek yiyen herkes benden uzak dursuniyi geceler kızlar...dıyetle ılgılı..ben kendımı bıldım bılelı sısmanlamaktan korkuyorum gercı bır kere sısmanladıgım oldu..
oreo aldım ona dadandım bu gunlerde 8 tane yedım aslında cok yıyesım var 20 tane
ben bugun aynada kendimi gordum bi araYahu isteğim yok ki kilo vermeye, yarım dünya oldum hala ‘iyisin iyisin’ diyorum kendime.
Böyle bir had bilmezlik görmedim
Birazda noodle yiyeceğim mesela.
Ablam on yıldır 88 kilo filanBiri bana da diyet yaptırıp 20 kilo verdirebilir mi?
Hayır yani hiç mi isteği olmaz insanın, anlamıyorum kendimi...
o olali cok oldu hemsire ya ilk onlar vurundu
Benimde basenim var ya.Sana hayatımın en acımasız olayını diyorum. Annem ablam 36 bedenler vicdansızlar. Ben ve en büyük ablam onların genini değil babannemin tombul bacak geniş basen genini almışım. Sezeryan göbeği de geldi tam oldum. Her gördüklerinde aa şimdiden 45 duruyorsun ver kiloyu derler göbeğimi sıkıştırırlar.
Benim annem de öyledir, her lokmamı sayar, şuranı yaptır yuh ayı gibi oldun falan ama ben kendimi niye bu kadar iyi görüyorım, gerçekten anlamıyorum.Sana hayatımın en acımasız olayını diyorum. Annem ablam 36 bedenler vicdansızlar. Ben ve en büyük ablam onların genini değil babannemin tombul bacak geniş basen genini almışım. Sezeryan göbeği de geldi tam oldum. Her gördüklerinde aa şimdiden 45 duruyorsun ver kiloyu derler göbeğimi sıkıştırırlar.
Aaaa bu aksam organik tavuk firinlamistim yemezmiyizŞşşş sus. Daha fazla konuşma. Neden biliyor musun çünkü yerim diyetteyim yemek yiyen herkes benden uzak dursun
Bence geceleri gizlice şeker yiyoAblam on yıldır 88 kilo filan
Spora gidiyo yıllarca.. yine aynı
Kendince diyet yapıyor yine aynı
Derken bu Kasım da diyetisyene gitmeye başladı
14 kilo verdi 2 buçuk kilosu ödem gerçi ama yine iyi bı azalım.
Bu saatte yemeyiverAaaa bu aksam organik tavuk firinlamistim yemezmiyiz
Şşşş sus. Daha fazla konuşma. Neden biliyor musun çünkü yerim diyetteyim yemek yiyen herkes benden uzak dursun
Pandemi kiloları malum bende bide evlilik kiloları var bekarken çalışıyordum evlenince bıraktım Bi öyle kilo aldım şimdi pandemi derken kendime sürekli Bi bahane buluyorum kilo almak içinben bugun aynada kendimi gordum bi araaglayasim geliyo ya.ulen bir karış boyumla bir bakan doner bir daha bakardı şimdiki halime bak adile naşitin hallicesi
al iste yiyip yiyip kilo almayan bir zayif insan dahanet bedenım yok..36 sıkar 38 bol gelır...
maasallahAblam on yıldır 88 kilo filan
İş arkadaşım baklava getirdi yemeyip en uç odaya attım. Ağlayarak alıntılıyorumkahveyle yıycem 8 tane hakkımı
benimde bahane çokPandemi kiloları malum bende bide evlilik kiloları var bekarken çalışıyordum evlenince bıraktım Bi öyle kilo aldım şimdi pandemi derken kendime sürekli Bi bahane buluyorum kilo almak için
ama tum gune 8 adet oreo az değilmı bne bır poset dolusu yemek ıstoyorumal iste yiyip yiyip kilo almayan bir zayif insan daha
Senin annende benim annem gibi .Benim annem de öyledir, her lokmamı sayar, şuranı yaptır yuh ayı gibi oldun falan ama ben kendimi niye bu kadar iyi görüyorım, gerçekten anlamıyorum.
Obez oldum olacam, ramak kaldı.
Niye yani, az biraz rahatsız olmam gerek değil mi?
Gece sekiz orep yiyip hala nasıl 38 bedensin uakahveyle yıycem 8 tane hakkımı
Benim ablam 2 sene önce 25 kilo civarı verdi, yaşam koçuyla çalıştı.Ablam on yıldır 88 kilo filan
vallahı o baklavayı tadmıyorsan basarıcaksız demektırİş arkadaşım baklava getirdi yemeyip en uç odaya attım. Ağlayarak alıntılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?