Geçinemeyenler kulübü

Şşşş sus. Daha fazla konuşma. Neden biliyor musun çünkü yerim diyetteyim yemek yiyen herkes benden uzak dursun

Yahu isteğim yok ki kilo vermeye, yarım dünya oldum hala ‘iyisin iyisin’ diyorum kendime.
Böyle bir had bilmezlik görmedim
Birazda noodle yiyeceğim mesela.
ben bugun aynada kendimi gordum bi ara aglayasim geliyo ya.ulen bir karış boyumla bir bakan doner bir daha bakardı şimdiki halime bak adile naşitin hallicesi

Biri bana da diyet yaptırıp 20 kilo verdirebilir mi?
Hayır yani hiç mi isteği olmaz insanın, anlamıyorum kendimi...
Ablam on yıldır 88 kilo filan
Spora gidiyo yıllarca.. yine aynı
Kendince diyet yapıyor yine aynı

Derken bu Kasım da diyetisyene gitmeye başladı
14 kilo verdi 2 buçuk kilosu ödem gerçi ama yine iyi bı azalım.

Benimde basenim var ya.

Benim annem de öyledir, her lokmamı sayar, şuranı yaptır yuh ayı gibi oldun falan ama ben kendimi niye bu kadar iyi görüyorım, gerçekten anlamıyorum.
Obez oldum olacam, ramak kaldı.
Niye yani, az biraz rahatsız olmam gerek değil mi?

Bence geceleri gizlice şeker yiyo

ben bugun aynada kendimi gordum bi ara aglayasim geliyo ya.ulen bir karış boyumla bir bakan doner bir daha bakardı şimdiki halime bak adile naşitin hallicesi
Pandemi kiloları malum bende bide evlilik kiloları var bekarken çalışıyordum evlenince bıraktım Bi öyle kilo aldım şimdi pandemi derken kendime sürekli Bi bahane buluyorum kilo almak için

Senin annende benim annem gibi .
Annemde ablama kalkta eline yüzüne sürme filan çek hastalıklı gibi oturma .yemeği de az ye . Diye söylenir durur .

Hem gülüyorum hem kızıyorum da annecigime

kahveyle yıycem 8 tane hakkımı
Gece sekiz orep yiyip hala nasıl 38 bedensin ua
Bak ablam fit çünkü kahvaltıya giderim simit alırım. Simitin çeyreğini yer. Pizza yapar annem bir dilim alır doyar. Yani doymuyor da nefis körletiyor. Ben de dibini sıyırıcam illa

Benim ablam 2 sene önce 25 kilo civarı verdi, yaşam koçuyla çalıştı.
Bıraktığı anda daha beterini aldı çünkü öyle bir hayat yok, öyle bir yememe durumu söz konusu değil.
Mesele çok kilo vermek değil hiçbir zaman, sevdiğin şeyleri yiyerek, hepsini dengede tutup spor da ekleyerek vermek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…