- 17 Aralık 2015
- 27.159
- 49.685
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #10.081
sen oreo yaziyosun ya buraya ben daha o oreoyu okurken kilo aliyorum ne 8 i ne bir poseti yaama tum gune 8 adet oreo az değilmı bne bır poset dolusu yemek ıstoyorum
İki ay önce pizza yapıp hepsini yiyip yanına dürüm söyledim ya. Ablan gibiler benden uzak dursunGece sekiz orep yiyip hala nasıl 38 bedensin ua
Bak ablam fit çünkü kahvaltıya giderim simit alırım. Simitin çeyreğini yer. Pizza yapar annem bir dilim alır doyar. Yani doymuyor da nefis körletiyor. Ben de dibini sıyırıcam illa
belkıde erıtoyo bunyem dımı ben az yıyorum sanıyodumGece sekiz orep yiyip hala nasıl 38 bedensin ua
Bak ablam fit çünkü kahvaltıya giderim simit alırım. Simitin çeyreğini yer. Pizza yapar annem bir dilim alır doyar. Yani doymuyor da nefis körletiyor. Ben de dibini sıyırıcam illa
Bikini aldım zorundayım çok para verdim güzel görünmem lazımvallahı o baklavayı tadmıyorsan basarıcaksız demektır
Hamilelikte ben 25 kilo aldım o 9. Söyleyeceklerim bu kadarİki ay önce pizza yapıp hepsini yiyip yanına dürüm söyledim ya. Ablan gibiler benden uzak dursun
sen oreo yaziyosun ya buraya ben daha o oreoyu okurken kilo aliyorum ne 8 i ne bir poseti ya
bende kendiminkini yerim baktim baskalarinin tabaginda var ver bari ziyan olmasin diyipGece sekiz orep yiyip hala nasıl 38 bedensin ua
vallahı her zaman almıyorum arada sırada..kuruyemısde..fındık vb tahaya tuzlu fıstı cekırdek banaOreo pahalı diye almıyorum ben
Hamile kalırsam bahanem var diyip 30 kilo olurum kesin. Sonra aynaya bakıp anayım ben ana derimHamilelikte ben 25 kilo aldım o 9. Söyleyeceklerim bu kadar
Ucuzsa yeme tabiİş arkadaşım baklava getirdi yemeyip en uç odaya attım. Ağlayarak alıntılıyorum
bizim ikimizin sonu kelepçe bak demedi demeBenim annem de öyledir, her lokmamı sayar, şuranı yaptır yuh ayı gibi oldun falan ama ben kendimi niye bu kadar iyi görüyorım, gerçekten anlamıyorum.
Obez oldum olacam, ramak kaldı.
Niye yani, az biraz rahatsız olmam gerek değil mi?
Onu aslaaa yapmaaa. Verilmiyor. Çook pişmanım orda kendimi frenlesem bu kadar zorlanmayacakrım. Annem ah dedi bana da anlamadım.Hamile kalırsam bahanem var diyip 30 kilo olurum kesin. Sonra aynaya bakıp anayım ben ana derim
Fıstık yerine Bezelyeler görünse bile yerim çünkü pis boğazlıkUcuzsa yeme tabi
Bı baklava 200 liradan aşağıysa yenmemeliymis geçenlerde öğrendimAy tenli anne bilir
Bende senden öğrendim şimdiUcuzsa yeme tabi
Bı baklava 200 liradan aşağıysa yenmemeliymis geçenlerde öğrendimAy tenli anne bilir
Korktum su anOnu aslaaa yapmaaa. Verilmiyor. Çook pişmanım orda kendimi frenlesem bu kadar zorlanmayacakrım. Annem ah dedi bana da anlamadım.
Durum o kadar vahim mi yabizim ikimizin sonu kelepçe bak demedi deme
hamileyken fazla almazsin emin olHamile kalırsam bahanem var diyip 30 kilo olurum kesin. Sonra aynaya bakıp anayım ben ana derim
Zaten ben bu fıstık yerine bezelye koymalarına tepki anlamıyorum bezelye daha faydalı değil miFıstık yerine Bezelyeler görünse bile yerim çünkü pis boğazlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?