- 17 Aralık 2015
- 27.160
- 49.686
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #10.861
Ben de kendimi buluyorum bunda
iste bak agzinin tadini bilen bir bayan dahaAa teyzem mantıya ekmek banar
Yalan atıyor olabilir mi .Arkadaşım senin boyunda, Aralık’ta diyeye girdi yeni bıraktı.
69 kilo ile 38 36 beden oldu, fıstık oldu.
Diyetisyen 60 a indirecekmiş kızı, iletişimi kestim diyor.
Senin 74 kilo ile çok fazlan yoktur hafif balığa kaçan kıvamdasındır, yüklenme kendine hiç.
Al işte etli mantı olsa yemezmiydikAa teyzem mantıya ekmek banar
arkadan ne laflar dönmüstür hey yavrum heyAy allahtan şeydir yani sevgilimi arayıp çok iyi yapmışsınız dedi dögöglgmgmgkg
bizim evde varAl işte etli mantı olsa yemezmiydik
Çok kırıldım şuanbu evde niye mantı yok !
Aslında hazirlarda et tadı olsa alacağım.bizim evde varorjin kayseri hemde
Olamaz, 173 boy kemikli yapı gayet 36 38 giyebilir.Yalan atıyor olabilir mi .
36 zor çünkü
Yani benim boyum ve kiloma göre ben 36 giyiyorum
Kendisi benden 11 kilo fazla
A ben bi yerden alıyorum, eve sipariş. Ev yapımına yakın tadı bence. Dolapta hep iki üç poşet durur.Aslında hazirlarda et tadı olsa alacağım.
Kendimin yapasi gelmiyor
Ne zaman etli mantıya girissem amaaan beyti yaparım daha kolay deyip ona geçiş yapıyorum
Kilodan ziyade sıkılaşmak mesele zaten.Ya bilmiyorum ki film. Kollarım bacaklarım bild kalınlaştı. Hamilelikten öncesini giyemiyorum. Dolabım değişti. Tartıya göre 5-6 kilo ama göbekteki katman katman yağ ne olacak? Vücudum toplanması benim. Memeler sarkık kaldı mesela. O da hımbıl ge tombul gösteriyor bence
Olamaz, 173 boy kemikli yapı gayet 36 38 giyebilir.
Ki gözümle gördüm zaten
Senin vücut yapın yağ kas oranın dengesiz olabilr
kayseri yaglamasi deneAslında hazirlarda et tadı olsa alacağım.
Kendimin yapasi gelmiyor
Ne zaman etli mantıya girissem amaaan beyti yaparım daha kolay deyip ona geçiş yapıyorum
Aynı benim ablam . Oda pilavı makarnayı ekmeğe sarar yer . Ekmek olmazsa karnım doymuyor diyorAa teyzem mantıya ekmek banar
Bi ara leslie yapıyordum bak gargaraya geldi. Yarın ona da başlayayım hiç yoktan iyidirKilodan ziyade sıkılaşmak mesele zaten.
Aynı kilolalarda olup eskileri giyemiyorsan dediğin gibi yağlanmadır.
Bu yeme düzeniyle devam edip spor yapsan bile inan çok fark eder.
Haftada 4 gün yapabilsen 5 kg kaybetmiş gibi beden daralman mevcut olur.
Bak onu da yapıyorum çok seviyorum ama ellerime bulaşıyor .insan içinde yenmiyor diyebilirim akıyor yoğurt sağdan soldankayseri yaglamasi dene
Evet biz bıraktığın gibi hala fakir hala şişman ve iştahlıyızAynı benim ablam . Oda pilavı makarnayı ekmeğe sarar yer . Ekmek olmazsa karnım doymuyor diyor
Tabii 30 dk leslie yapıp, karın bölgesi için 10 dk da çalışsam bitti gitti senin derdin.Bi ara leslie yapıyordum bak gargaraya geldi. Yarın ona da başlayayım hiç yoktan iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?