Geçinemeyenler kulübü

ben pilavin yanina yarim ekmek yiyen insanim

Kahınvalidemde tartıldım 70 çıktım Allahım bir mutlu döndüm eve tartıldım 74 bozuk olan onlarınmış meğer
ben tartiyi alip oda oda geziyorum gecen 100 gra eksikdi ne yedim ki ben kesin bura egimli baska yerde tartilayim diye geziyorum en son kizi cikariyorum onun kilo ayniysa ikna oluyorum

Boyum 172 fln kilo 74. Ama göbekli basenliyim. Gerçi bu şükür. Geçen sene 85tim
Valla boyuna göre kilon 68 de olabilir
Hani çok bı kilo yok bence 6 kiloyuda verirsin zaten
Ha 65 olsan tadından yenmez sanki diye düşünüyorum.

ben tartiyi alip oda oda geziyorum gecen 100 gra eksikdi ne yedim ki ben kesin bura egimli baska yerde tartilayim diye geziyorum en son kizi cikariyorum onun kilo ayniysa ikna oluyorum
Ben don atlet tartılırım. Oğlan göre göre öğrendi. Tartılacaksa soyunur düşün yani doktora dln gitsek rezil olacağım

Valla boyuna göre kilon 68 de olabilir
Hani çok bı kilo yok bence 6 kiloyuda verirsin zaten
Ha 65 olsan tadından yenmez sanki diye düşünüyorum.
Ben son 60larımı düğünde gördüm sonra hep yedim. Şu yiğit özgürün evet blop karikatürü gibiyim

İvit bakıldı, hiçbir sorun yok.
Ben anlattığınız şekilde yesem var ya herhalde ağır yaşamlara katılırım.
Hayır yani diyet yapayım diyorum, ulan o çorbayı da mı içmeyeyim, öleyim mi
bide sey yapsana nutellayi ekmekle yemeyi dene belki cok yiyince vermeye baslarsin

Boyum 172 fln kilo 74. Ama göbekli basenliyim. Gerçi bu şükür. Geçen sene 85tim
Arkadaşım senin boyunda, Aralık’ta diyeye girdi yeni bıraktı.
69 kilo ile 38 36 beden oldu, fıstık oldu.
Diyetisyen 60 a indirecekmiş kızı, iletişimi kestim diyor.
Senin 74 kilo ile çok fazlan yoktur hafif balığa kaçan kıvamdasındır, yüklenme kendine hiç.

Ya bilmiyorum ki film. Kollarım bacaklarım bild kalınlaştı. Hamilelikten öncesini giyemiyorum. Dolabım değişti. Tartıya göre 5-6 kilo ama göbekteki katman katman yağ ne olacak? Vücudum toplanması benim. Memeler sarkık kaldı mesela. O da hımbıl ge tombul gösteriyor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…