- 17 Aralık 2015
- 27.160
- 49.686
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #10.841
ben pilavin yanina yarim ekmek yiyen insanimBen kilomu hakkıyla alıyorum.
Sabah patatesli yumurta, öğlen derindondurucudan çıkan börek, akşam balık salatayla güya hafif olcaktı kocam bira açtı yanına orda zaten ekmek yemiş kadar oldum. Arada bir de fındık fıstık yemiştik bak. Hee sabah kahvesi yanına da bi tane abur cubur yedim. Ben almayayım da kim alsın.
Kısırını ye...Şuan canım nasıl açma cekti
Boyuna oranladiginda ideal kilonun üstünde mi çıkıyorsunKahınvalidemde tartıldım 70 çıktım Allahım bir mutlu döndüm eve tartıldım 74bozuk olan onlarınmış meğer
Aa teyzem mantıya ekmek banarben pilavin yanina yarim ekmek yiyen insanim
allahim ya hem aç hem kilolu iyimi, kuzu sen hic tiroitlerine baktirdin miBugün 1 açma ve 1 üçgen peynir yedim, akşam yemeğim de şehriyeli yoğurt çorbası.
Saygılar...
Makarna?ben pilavin yanina yarim ekmek yiyen insanim
Kuzenim ekmeğin arasına makarna koyuyorduben pilavin yanina yarim ekmek yiyen insanim
Boyum 172 fln kilo 74. Ama göbekli basenliyim. Gerçi bu şükür. Geçen sene 85timBoyuna oranladiginda ideal kilonun üstünde mi çıkıyorsun
ben tartiyi alip oda oda geziyorum gecen 100 gra eksikdi ne yedim ki ben kesin bura egimli baska yerde tartilayim diye geziyorumKahınvalidemde tartıldım 70 çıktım Allahım bir mutlu döndüm eve tartıldım 74bozuk olan onlarınmış meğer
Valla boyuna göre kilon 68 de olabilirBoyum 172 fln kilo 74. Ama göbekli basenliyim. Gerçi bu şükür. Geçen sene 85tim
İvit bakıldı, hiçbir sorun yok.allahim ya hem aç hem kilolu iyimi, kuzu sen hic tiroitlerine baktirdin mi
Ben don atlet tartılırım. Oğlan göre göre öğrendi. Tartılacaksa soyunurben tartiyi alip oda oda geziyorum gecen 100 gra eksikdi ne yedim ki ben kesin bura egimli baska yerde tartilayim diye geziyorumen son kizi cikariyorum onun kilo ayniysa ikna oluyorum
bayilirimKuzenim ekmeğin arasına makarna koyuyordu
Psikolojim o günden sonra hiç düzelmedi
Ben son 60larımı düğünde gördüm sonra hep yedim. Şu yiğit özgürün evet blop karikatürü gibiyimValla boyuna göre kilon 68 de olabilir
Hani çok bı kilo yok bence 6 kiloyuda verirsin zaten
Ha 65 olsan tadından yenmez sanki diye düşünüyorum.
bide sey yapsana nutellayi ekmekle yemeyi dene belki cok yiyince vermeye baslarsinİvit bakıldı, hiçbir sorun yok.
Ben anlattığınız şekilde yesem var ya herhalde ağır yaşamlara katılırım.
Hayır yani diyet yapayım diyorum, ulan o çorbayı da mı içmeyeyim, öleyim mi
Ayyy onu yaptım bennnnn .ekmek arasi ruffles orjinalde dehset oluyor dene derim
bakim biBen son 60larımı düğünde gördüm sonra hep yedim. Şu yiğit özgürün evet blop karikatürü gibiyim
Arkadaşım senin boyunda, Aralık’ta diyeye girdi yeni bıraktı.Boyum 172 fln kilo 74. Ama göbekli basenliyim. Gerçi bu şükür. Geçen sene 85tim
Ya bilmiyorum ki film. Kollarım bacaklarım bild kalınlaştı. Hamilelikten öncesini giyemiyorum. Dolabım değişti. Tartıya göre 5-6 kilo ama göbekteki katman katman yağ ne olacak? Vücudum toplanması benim. Memeler sarkık kaldı mesela. O da hımbıl ge tombul gösteriyor benceArkadaşım senin boyunda, Aralık’ta diyeye girdi yeni bıraktı.
69 kilo ile 38 36 beden oldu, fıstık oldu.
Diyetisyen 60 a indirecekmiş kızı, iletişimi kestim diyor.
Senin 74 kilo ile çok fazlan yoktur hafif balığa kaçan kıvamdasındır, yüklenme kendine hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?