- 8 Mart 2015
- 25.155
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.415
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #10.821
Şeytan diye taşlamışlardır, off off...Bunu ben söyledim diye linç yedim bi konuda. Ama yani adamın performanstan emin olmadan almak büyük risk. Bir ömür hasret yaşayasabilirsinondan denedim aldım memnunum
prensip olarak tartilmaya karsiyim benHiç kilo verdin mi?
Sen dayatmiyosun adamı.ondandir o .benim ki 30 senenin atesiyle iyiydi sonradan yoruldu bana dayanamayinca
Ben kilo veremiyorum yaaahahaha psikolojik olarak diyetteyim ben
Zuahahshshprensip olarak tartilmaya karsiyim ben
ayySen dayatmiyosun adamı.ondandir o .
Benim adam bana gün aşırı dayiyo
Kalori hesabı çok iyi oluyoBen kilo veremiyorum yaa
Güya bugün azimli kalktım, sonra oğlanla kuruyemiş fln derken yine dünyaları yedim. Yarın yazarak yiyeceğim. O işe yarar belki
suan bende kolanin ustune kuruyemis patlattimBen kilo veremiyorum yaa
Güya bugün azimli kalktım, sonra oğlanla kuruyemiş fln derken yine dünyaları yedim. Yarın yazarak yiyeceğim. O işe yarar belki
Evet bi de programsız yemekten. Bu haftadan itibaren program yazacağım, menü menü. Sonra aman öğlene yemek yok yap bi tost oluyorum benKalori hesabı çok iyi oluyo
Yazma ve kalori sayımıyla 1 ayda 4 5 kilo verdiğim oldu ama yaş 20 liydi, metabolizma tavanmış.Ben kilo veremiyorum yaa
tarti bozuk hic aşsagi inmiyo ondan tartilmiyorumZuahahshsh
O zaman niye yapıyorsun bacım, amaç tartıda suratı güldüren rakam değil mi
Sonuçta gözlerimiz kendimizi görmüyor ayna dışında, diğer insanlar düşünsün kilomuzu
Bozuk tartıya diyet mi yapılır, off çok sıkıcı.tarti bozuk hic aşsagi inmiyo ondan tartilmiyorum
gram gram yukari cikiyo anlatamiyorumBozuk tartıya diyet mi yapılır, off çok sıkıcı.
Saat başı gram gram görmek lazım ki şevk olsun insanda.
Ben menü yaparım hiç uyuduğumu görmedimEvet bi de programsız yemekten. Bu haftadan itibaren program yazacağım, menü menü. Sonra aman öğlene yemek yok yap bi tost oluyorum ben
Ben kilomu hakkıyla alıyorum.Yazma ve kalori sayımıyla 1 ayda 4 5 kilo verdiğim oldu ama yaş 20 liydi, metabolizma tavanmış.
Şimdi yazacak bir şey dahi yok, veremiyorum
Bugün 1 açma ve 1 üçgen peynir yedim, akşam yemeğim de şehriyeli yoğurt çorbası.Ben kilomu hakkıyla alıyorum.
Sabah patatesli yumurta, öğlen derindondurucudan çıkan börek, akşam balık salatayla güya hafif olcaktı kocam bira açtı yanına orda zaten ekmek yemiş kadar oldum. Arada bir de fındık fıstık yemiştik bak. Hee sabah kahvesi yanına da bi tane abur cubur yedim. Ben almayayım da kim alsın.
Kahınvalidemde tartıldım 70 çıktım Allahım bir mutlu döndüm eve tartıldım 74tarti bozuk hic aşsagi inmiyo ondan tartilmiyorum
Ben o kadarla kalsam eski halime dönerim inan. Ben ciddili çok yiyorumBugün 1 açma ve 1 üçgen peynir yedim, akşam yemeğim de şehriyeli yoğurt çorbası.
Saygılar...
Şuan canım nasıl açma cektiBugün 1 açma ve 1 üçgen peynir yedim, akşam yemeğim de şehriyeli yoğurt çorbası.
Saygılar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?