Geçinemeyenler kulübü

Ben kilo veremiyorum yaa
Güya bugün azimli kalktım, sonra oğlanla kuruyemiş fln derken yine dünyaları yedim. Yarın yazarak yiyeceğim. O işe yarar belki
Yazma ve kalori sayımıyla 1 ayda 4 5 kilo verdiğim oldu ama yaş 20 liydi, metabolizma tavanmış.
Şimdi yazacak bir şey dahi yok, veremiyorum

Evet bi de programsız yemekten. Bu haftadan itibaren program yazacağım, menü menü. Sonra aman öğlene yemek yok yap bi tost oluyorum ben
Ben menü yaparım hiç uyuduğumu görmedim son dakika aklıma birsey gelir yada kocam işte mesaj atar bunu mu yapsan diye anında değişir benim menü
Sen devam ettirebiliyorsan süper

Yazma ve kalori sayımıyla 1 ayda 4 5 kilo verdiğim oldu ama yaş 20 liydi, metabolizma tavanmış.
Şimdi yazacak bir şey dahi yok, veremiyorum
Ben kilomu hakkıyla alıyorum.
Sabah patatesli yumurta, öğlen derindondurucudan çıkan börek, akşam balık salatayla güya hafif olcaktı kocam bira açtı yanına orda zaten ekmek yemiş kadar oldum. Arada bir de fındık fıstık yemiştik bak. Hee sabah kahvesi yanına da bi tane abur cubur yedim. Ben almayayım da kim alsın.

Bugün 1 açma ve 1 üçgen peynir yedim, akşam yemeğim de şehriyeli yoğurt çorbası.
Saygılar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…