- 17 Aralık 2015
- 27.160
- 49.686
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #11.001
gollum gibi kadina bak
Oo yüzüklerin efendisi de izlemişizgollum gibi kadina baktuttuğunu koparir bu kurtuluşu yok
aksine hic izlemedim, harry potter falanda izlemedim sevmem oyle filmler ama ne hikmetse gollum u taniyorumOo yüzüklerin efendisi de izlemişiz
Büyük kayıp, izlemelisin.aksine hic izlemedim, harry potter falanda izlemedim sevmem oyle filmler ama ne hikmetse gollum u taniyorum
kime bunu söylesem büyük kayip diyo ama ne bileyim zaten film izlemeyi pek sevmem, yabanci filmlerde iyice darlaniyorumBüyük kayıp, izlemelisin.
Özellikle yüzüklerin efendisi sinema tarihinde bir yeni çağın doğuşudur adeta.
Ohakime bunu söylesem büyük kayip diyo ama ne bileyim zaten film izlemeyi pek sevmem, yabanci filmlerde iyice darlaniyorum
ya ben yemek yaparken acarim bi telefondan ses olsun diye, oda eski turk filmleri yada eski sevdigim dizileri vs. oyle oynar izlemem bile pekOha
Bana deme bari bunu, çok enteresan film izlemeyi sevmeyen biriyle ilk defa karşılaşıyorum.
Şaşırdım...
Tamam müzik öyle de, sinemaya da mı ilgi yok?ya ben yemek yaparken acarim bi telefondan ses olsun diye, oda eski turk filmleri yada eski sevdigim dizileri vs. oyle oynar izlemem bile pek
tv falanda pek izlemem ben, ama muzik dinlemeyi severim :) ondada yeni sanatcilarin hic birini tanimam nerdeyse.
45 likler 90 lar 2000 ler
sinemayi severim ama sevdigim sanatcilarin filmi oldugunda giderim.Tamam müzik öyle de, sinemaya da mı ilgi yok?
Yanlış anlama olmak zorunda değil ama eğlenceli sıradan bir aktivitedir ya, ondan şaşırdım sadece.
Evde akşamları nasıl zaman geçiriyorsun ?sinemayi severim ama sevdigim sanatcilarin filmi oldugunda giderim.
yani ya gidiyimde öylesine bir filme gireyim de izleyim demem.
yada sey olacak mesela kurtuluş savaşı donemi konulu filmler veya yaşanmış gercek olaylarin filmleri gibi.
Aslında yüzüklerin efendisi serisi de dönemi anlatır biraz da. Ben de bayılırım yüzüklerin efendisinesinemayi severim ama sevdigim sanatcilarin filmi oldugunda giderim.
yani ya gidiyimde öylesine bir filme gireyim de izleyim demem.
yada sey olacak mesela kurtuluş savaşı donemi konulu filmler veya yaşanmış gercek olaylarin filmleri gibi.
buraya takilmadan önce kitap okurdum, topigi actigimdan beri oda yalan olduEvde akşamları nasıl zaman geçiriyorsun ?
Benim bir arkadaş var , oda izlemez. Sadece telefondan kitap okur . Koca hastanede tek sosyal medya hesapları olmayan o ve ben. Bazen soruyorlar neden yok sıkıcı değil mi diye .Hic olmadığı icin sıkıcık yada neden kısmını pek farketmiyorum .Oha
Bana deme bari bunu, çok enteresan film izlemeyi sevmeyen biriyle ilk defa karşılaşıyorum.
Şaşırdım...
Evimde tv yokburaya takilmadan önce kitap okurdum, topigi actigimdan beri oda yalan oldu
müzik dinlerim kulaklik takili olur kulagimda genelde.
O zaman paraya kıyıp projeksiyon alsanaEvimde tv yokfilm veya yabancı dizi izlemek istersem pc yada mobilden izliyorum .
ya bana o film belki tamamen izlemeyisimin verdigi cahillikten ama gerçek dısı seyleri barindiriyor gibi geldi, acaba harry potterin reklamlarda gordugum sahnelerlemi karistiriyorum bilmiyorum, ama bir sahne hatirliyorum bir göl gibi yerden sandalla gecerken sirf o film icin kocaman karsilikli iki heykel dikilmisti ve şahaneydi sanirim yuzuklerin efendisinin sahnesi buAslında yüzüklerin efendisi serisi de dönemi anlatır biraz da. Ben de bayılırım yüzüklerin efendisinesen bi dene. Harry potter ı zaten kızın sevdirir sana da
Benim koltuk karşısına gelen duvarım yok salonum dikdörtgen şeklinde alamadım. Ama içimde uhde yakın arkadaşımda var gerçekten sinema gibi oluyor meretO zaman paraya kıyıp projeksiyon alsana
simdi sana cok acayip bisey soylicem evde 2 tv 2 pc netflix uyeligi varEvimde tv yokfilm veya yabancı dizi izlemek istersem pc yada mobilden izliyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?