- 17 Aralık 2015
- 27.160
- 49.686
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #10.981
bulasik makinasi bakimi icinde ic temizlik mi dis temizlikmi onu bilmiyorum.kullanimini anlatan tarafi cevirirsen daha kolay anlasilir belki
Yaa var ya klavuz varmış harbi yapiskanliumis kaldırınca orada ingilizce de yazıyormuş Türkçe de .Makina bakımı diyor . Sanırım kireç sökücü gibi bişey. Kullanım klavuzu yada açıklaması varsa onuda Çek yolla bakalım neymiş.
Yaa var ya klavuz varmış harbi yapiskanliumis kaldırınca orada ingilizce de yazıyormuş Türkçe de .Makina bakımı diyor . Sanırım kireç sökücü gibi bişey. Kullanım klavuzu yada açıklaması varsa onuda Çek yolla bakalım neymiş.
Hayır bı de deniz öyle dedi diye tekrar yapmayı denedim ve yapamadim
Sen nereye gidiyon bu arada
Evdeyim. Sandalye o.Sen nereye gidiyon bu arada
Otobüstesin
Soltarafta otobüs koltuklarının arkasında bişey koyma yeri olur ya .Evdeyim. Sandalye o.
Oda bişey mi ben bunu da yapıyorum
evet bana göre baya zor bir hareket, ben kendimide yesem o kemik ordan cikmaz,parmagim o kadar geriye gitmez
Amuda kalkarım bak haa, ama fotoyu kim cekecekOda bişey mi ben bunu da yapıyorum
Oto ayarla ceker kendineAmuda kalkarım bak haa, ama fotoyu kim cekecek
Serçe parmağım az zorlasam elimin üstüne değecek.evet bana göre baya zor bir hareket, ben kendimide yesem o kemik ordan cikmaz,parmagim o kadar geriye gitmez
esnek demek ki senin ellerinde, benim parmaklarim diger parmaklara en fazla 30derece açıyla geriye gidiyoSerçe parmağım az zorlasam elimin üstüne değecek.
topikte herkes esnek ciktiOda bişey mi ben bunu da yapıyorum
Yok ayol espirisine yolladım o resmî . Herkesin yapabildiği bir şeytopikte herkes esnek ciktituhaflik bende ozaman aman zaten nerem dogru ki
Diğerleri gelip bende şuralarimi bukebiliyorum demediği müddetçe yalnız değilsin.topikte herkes esnek ciktituhaflik bende ozaman aman zaten nerem dogru ki
ben yapamiyorumYok ayol espirisine yolladım o resmî . Herkesin yapabildiği bir şey
o ne ya o nasilDiğerleri gelip bende şuralarimi bukebiliyorum demediği müddetçe yalnız değilsin.
Derya Uluğ da bileğini başladığı noktaya döndürebiliyor 360 derece uani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?