Geçinemeyenler kulübü

Doğa üstü yaratıklar var orglar gibi. Ama göstergebilim kullanılıyor. Yani sembollerle örülü. Onların hepsi dünya savaşını anlatıyor esasında

eşim sürekli aliyor ben film izlerim diye ama ben sadece yemek yaparken izliyorum bi anlayamadi, is arkadaslariyla ortak aliyorlar 3 kisi girebiliyo sanirim ayri ayri ortak kullaniyolar
Ay deli misin ben şimdi bizim beyin oyun seansı bitsin diye bekliyorum onu bitirince geçicez netflixe. Her gün bi dizi yada film patlatıyoruz oh değme keyfimize. Netflixe gir ve anne i izle

Sosyal medyam benim de 4 5 senedir var o da instagram.
Başka bir şey takip etmiyorum ama sinema çok hayatın içinde bir sanat dalı olduğu için şaşırdım.
Hiç müzik dinlemem dese biri, ona da şaşırırım yine evrensel olan en çok karşılaştığımız bir sanat çünkü.

Storytell i çok öneren arkadaşım oldu, ben görsel hafızalı bir insanım, bir şeyler dinlemekten ziyade okumayı ya da izlemeyeyi yeğelerim.
Bir şey duyacaksam o da ritm olmalı, ondan sesli kitaplara pek sıcak bakamıyorum.

en çok sabahtan öglenden baslayip gece yarisina kadar kesintisiz kitap okuyup bitirmeyi özledim ya
ne kadar ucuz zahmetsiz seylerle mutlu oluyorum ama yapamiyorum

ben kitap okurken yaşıyorum mesela, bir kitap okuyup psikolojimi bozup 1 hafta ruyamda bilinc altim yuzunden o kitabin sahnelerinin donmuslugu var

vendetta benzeri varsa olur yada seni simdi hic yormayim ben film izlemeye niyetlenince sana sorayim
Kocam nefret eder fantastik, doğa üstü vb türlerden, bu arada ben de sevmem.
Ama yüzüklerin efendisi başka bir şeydir.
Hatta 1 ay olmadı, zorla izlettim bir haftasonu.
3 günde seriyi izledik, bayağı beğendi.
Öncül filmini de izleyeceğiz.

Ona böyle sinema tarihinde yer edinmiş, önemli filmleri izletmeye çalışıyorum, kültlerden seçiyorum tabii ama ağır içerikleri eleyerek, daha seveceği aksiyon ya da ters köşe filmlerle hayata bakışında başka bir pencere sunmaya çalışıyorum.

aslında boyle filmlerden anlayan biriyle izlemek keyifli olur gercekten.
ben zaten cok izleyici bi insan degilim cok nadir film acariz ondada yanimdaki zübük başlar, ne oldu ne dedi dur bi sar bakiyim anlamadim, ben sana sonunu anlatiyim bak kesin şöyle olur, bu kimdi bu kimin nesiydi tadi kalmiyo valla zikkimin dibi diyip kapatmisligim cok oldu filmleri

Ahshshshsh
Artık ben de konuşuyorum izlerken, yanımdakinin uyumasını engelleme amaçlı
O sorular beni de fena bayıyor, 90 bölüm dizi izlettim daha önde bitirdiğim bir diziydi, yine de sonunu söylemedim çatlattırım adamı

Yok ya benle izlemek keyifli değil, genelde ilk beş dk içerisinde ürettiğim teori oluyor filmin sonu ve hiçbir zevki kalmıyor.
Ondan dolayı her filmi de izlemem, aklıma gelmeyeni yapmış olana hayran olurum direkt, defalarca izler ezberlerim falan

Tamam benimki başka bir aşk, sevmemek ya da tercih etmemek kadar tuhaf.
İkimiz zıt kutuplarız bu konuda

senin ki bagimlilik benimki de tuhaflik
degisik bir tip oldugum burdan belli sanirim, incelenmem lazim benim valla acayip makaleler cikar benden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…