- 23 Ağustos 2020
- 6.759
- 12.740
- 248
- Konu Sahibi chamallows
-
- #11.021
Olsa kıyacağım daO zaman paraya kıyıp projeksiyon alsana
Doğa üstü yaratıklar var orglar gibi. Ama göstergebilim kullanılıyor. Yani sembollerle örülü. Onların hepsi dünya savaşını anlatıyor esasındaya bana o film belki tamamen izlemeyisimin verdigi cahillikten ama gerçek dısı seyleri barindiriyor gibi geldi, acaba yuzuklerin efendisinde reklamlarda gordugum sahnelerlemi karistiriyorum bilmiyorum, ama bir sahne hatirliyorum bir göl gibi yerden sandalla gecerken sirf o film icin kocaman karsilikli iki heykel dikilmisti ve şahaneydi sanirim yuzuklerin efendisinin sahnesi bu
Üyelikleri iptal et bari . Boşuna para ödemesimdi sana cok acayip bisey soylicem evde 2 tv 2 pc netflix uyeligi varama kimse izlemiyor
Benzer birçok film önerebilirim.filmdelisi yabanci filmleri nadir izlerim izlediklerim icinde de en iyileri v for vendetta, yeşil yol, the revenant ve zindan adası
çok ovdunuz yarin aksam kizi yatirinca izleyeyim bunuDoğa üstü yaratıklar var orglar gibi. Ama göstergebilim kullanılıyor. Yani sembollerle örülü. Onların hepsi dünya savaşını anlatıyor esasında
Anne with an e yi izle bari yav. Hem iç yumuşatıp hem ağlatıyor. After life da öyle. Ay ne sevdim onu dasimdi sana cok acayip bisey soylicem evde 2 tv 2 pc netflix uyeligi varama kimse izlemiyor
eşim sürekli aliyorÜyelikleri iptal et bari . Boşuna para ödeme
netflix demi bunlar ?Anne with an e yi izle bari yav. Hem iç yumuşatıp hem ağlatıyor. After life da öyle. Ay ne sevdim onu da
Ay deli misin ben şimdi bizim beyin oyun seansı bitsin diye bekliyorum onu bitirince geçicez netflixe. Her gün bi dizi yada film patlatıyoruz oh değme keyfimize. Netflixe gir ve anne i izleeşim sürekli aliyorben film izlerim diye ama ben sadece yemek yaparken izliyorum bi anlayamadi, is arkadaslariyla ortak aliyorlar 3 kisi girebiliyo sanirim ayri ayri ortak kullaniyolar
Evet evet netflix. Anne with an E harika bi dizi. Kitaplarını da aldım ben hattanetflix demi bunlar ?
vendetta benzeri varsa olurBenzer birçok film önerebilirim.
Ben de mesela yerli yapımlara karşıyımdır, çık nadir tercih ederim.
aksamlari acip izleyim bunu bakayimEvet evet netflix. Anne with an E harika bi dizi. Kitaplarını da aldım ben hatta
Sosyal medyam benim de 4 5 senedir var o da instagram.Benim bir arkadaş var , oda izlemez. Sadece telefondan kitap okur . Koca hastanede tek sosyal medya hesapları olmayan o ve ben. Bazen soruyorlar neden yok sıkıcı değil mi diye .Hic olmadığı icin sıkıcık yada neden kısmını pek farketmiyorum .
ben kitap okurken yaşıyorum mesela, bir kitap okuyup psikolojimi bozup 1 hafta ruyamda bilinc altim yuzunden o kitabin sahnelerinin donmuslugu varBenim bir arkadaş var , oda izlemez. Sadece telefondan kitap okur . Koca hastanede tek sosyal medya hesapları olmayan o ve ben. Bazen soruyorlar neden yok sıkıcı değil mi diye .Hic olmadığı icin sıkıcık yada neden kısmını pek farketmiyorum .
Kocam nefret eder fantastik, doğa üstü vb türlerden, bu arada ben de sevmem.vendetta benzeri varsa oluryada seni simdi hic yormayim ben film izlemeye niyetlenince sana sorayim
aslında boyle filmlerden anlayan biriyle izlemek keyifli olur gercekten.Kocam nefret eder fantastik, doğa üstü vb türlerden, bu arada ben de sevmem.
Ama yüzüklerin efendisi başka bir şeydir.
Hatta 1 ay olmadı, zorla izlettim bir haftasonu.
3 günde seriyi izledik, bayağı beğendi.
Öncül filmini de izleyeceğiz.
Ona böyle sinema tarihinde yer edinmiş, önemli filmleri izletmeye çalışıyorum, kültlerden seçiyorum tabii ama ağır içerikleri eleyerek, daha seveceği aksiyon ya da ters köşe filmlerle hayata bakışında başka bir pencere sunmaya çalışıyorum.
Ahshshshshaslında boyle filmlerden anlayan biriyle izlemek keyifli olur gercekten.
ben zaten cok izleyici bi insan degilim cok nadir film acariz ondada yanimdaki zübük başlar, ne oldu ne dedi dur bi sar bakiyim anlamadim, ben sana sonunu anlatiyim bak kesin şöyle olur, bu kimdi bu kimin nesiyditadi kalmiyo valla zikkimin dibi diyip kapatmisligim cok oldu filmleri
senin ki bagimlilik benimki de tuhaflikAhshshshsh
Artık ben de konuşuyorum izlerken, yanımdakinin uyumasını engelleme amaçlı
O sorular beni de fena bayıyor, 90 bölüm dizi izlettim daha önde bitirdiğim bir diziydi, yine de sonunu söylemedim çatlattırım adamı
Yok ya benle izlemek keyifli değil, genelde ilk beş dk içerisinde ürettiğim teori oluyor filmin sonu ve hiçbir zevki kalmıyor.
Ondan dolayı her filmi de izlemem, aklıma gelmeyeni yapmış olana hayran olurum direkt, defalarca izler ezberlerim falan
Tamam benimki başka bir aşk, sevmemek ya da tercih etmemek kadar tuhaf.
İkimiz zıt kutuplarız bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?