- 14 Eylül 2014
- 21.427
- En iyi cevaplar
- 1
- 103.476
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #11.201
Senelik temizletiyorum ben hep. Bu sene yapamadım bak ondan oldu busurekli temizletmek zararli degilmi? sis eti cekilmesi yapiyordu sanki yanlismi hatirliyorum
Yesillenen sarımsaklara annem yerli değil der hemen.benim sarimsaklarda bu sene tursuda yesillendi enteresan bjr sekilde.
kımı dıs musaıt oluyor..kımı hıc fırcalamaz sapasaglam olur dısleri..bırde yumusak fırca dedi drBen de sensodyn ve paradontaks dönüşümlü kullanırım. Ama pandemiden beri gidip de temizletemedim. Ondan taş vardı. Herhalde onlar iyice kötü ett. Hem kızarıklık hem iltihap var
sizin orda ulus tarafiydi sanirim sevgi yolunun arka tarafinda cafelerin oldugu yerde kucucuk bir yerde hotdog yapiyorlardi ondan istiyorumYa yerim seni ne istiyosun yollayım sana .
ıstanbuldada oyleydı altınoluk asırı pahalı bır kıtapcı var gıdılmez:)balikesir nasil bilmiyorum ama ankara da o kitaplari ucuz yollu bulmanin cok yolu var :)
Ooo yine iyiymissin senSenelik temizletiyorum ben hep. Bu sene yapamadım bak ondan oldu bu
aynen olabilir birde pahali diye aldim biliyomusunYesillenen sarımsaklara annem yerli değil der hemen.
Ondanmis demek
Ben bahçeyi kastetmiştim . bahçemizde hotdog yetismiyosizin orda ulus tarafiydi sanirim sevgi yolunun arka tarafinda cafelerin oldugu yerde kucucuk bir yerde hotdog yapiyorlardi ondan istiyorum
bızde lıseye gıderken yerdık acken cok guzel gelıyo ınsana paramız cok kıstlıydısizin orda ulus tarafiydi sanirim sevgi yolunun arka tarafinda cafelerin oldugu yerde kucucuk bir yerde hotdog yapiyorlardi ondan istiyorum
benim disler daha hic tibbi bir temizleme gormediSenelik temizletiyorum ben hep. Bu sene yapamadım bak ondan oldu bu
yerini bile söyledim bakBen bahçeyi kastetmiştim . bahçemizde hotdog yetismiyo
benim ki kisitliliktan degildi hotdog diye bir seyi ilk kez orda gordum ben orta okula falan gidiyodum, adinin hala neden hot dog olduguna anlam veremedim amabızde lıseye gıderken yerdık acken cok guzel gelıyo ınsana paramız cok kıstlıydı
Pazarcı geliyor alıyoryerini bile söyledim bak
bahceden satis yapiyorlar mi? insta sayfalari falan varmi
garıp gercekten bakıym ben tursuda varmı yesermemıs..ama sırke olursa yeserırmıkıbenim sarimsaklarda bu sene tursuda yesillendi enteresan bjr sekilde.
aynen yabenim ki kisitliliktan degildi hotdog diye bir seyi ilk kez orda gordum ben orta okula falan gidiyodum, adinin hala neden hot dog olduguna anlam veremedim ama
Bende hatta bı ara kafamda kurmustum köpek eti mi yediriyorlar acaba .biz uyanmiyoruz filan diye.benim ki kisitliliktan degildi hotdog diye bir seyi ilk kez orda gordum ben orta okula falan gidiyodum, adinin hala neden hot dog olduguna anlam veremedim ama
fıs fis ismail gibi iyiki ölmüyoruz biz yaPazarcı geliyor alıyor
İntstadan satmıyoruz .
Cifleme konusuna gelince bende koronanin ilk zamanı ağzımın içini kolonyaliyordummmmmm delirmiş gibi.
Turşu zaten sirkeyle yapılmıyor mu kigarıp gercekten bakıym ben tursuda varmı yesermemıs..ama sırke olursa yeserırmıkı
bende de hep o soru isareti oldu ama sosis iste acayipte guzeldi heBende hatta bı ara kafamda kurmustum köpek eti mi yediriyorlar acaba .biz uyanmiyoruz filan diye.
O yüzden de halen tatmadim mesela, bende iz bırakmıştır
fıs fis ismail gibi iyiki ölmüyoruz biz yaklasik türk vatandasiyiz resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?