Geçinemeyenler kulübü

Ben de sensodyn ve paradontaks dönüşümlü kullanırım. Ama pandemiden beri gidip de temizletemedim. Ondan taş vardı. Herhalde onlar iyice kötü ett. Hem kızarıklık hem iltihap var
kımı dıs musaıt oluyor..kımı hıc fırcalamaz sapasaglam olur dısleri..bırde yumusak fırca dedi dr

Senelik temizletiyorum ben hep. Bu sene yapamadım bak ondan oldu bu
Ooo yine iyiymissin sen
Ben beş yılda bir . O da kanatiyorlsr diye gitmiyorum.
Hani dolgu yaptırdım kanal yaptırdım yirmilik cektirdim dış altindaki kisti oya oya temizlettim.
Ama diş taşı temizletirken sinir oluyorum dzzz dzz dzzz .kanıyor bide

sizin orda ulus tarafiydi sanirim sevgi yolunun arka tarafinda cafelerin oldugu yerde kucucuk bir yerde hotdog yapiyorlardi ondan istiyorum
bızde lıseye gıderken yerdık acken cok guzel gelıyo ınsana paramız cok kıstlıydı

yerini bile söyledim bak
bahceden satis yapiyorlar mi? insta sayfalari falan varmi
Pazarcı geliyor alıyor
İntstadan satmıyoruz .

Cifleme konusuna gelince bende koronanin ilk zamanı ağzımın içini kolonyaliyordummmmmm delirmiş gibi.

benim ki kisitliliktan degildi hotdog diye bir seyi ilk kez orda gordum ben orta okula falan gidiyodum, adinin hala neden hot dog olduguna anlam veremedim ama
Bende hatta bı ara kafamda kurmustum köpek eti mi yediriyorlar acaba .biz uyanmiyoruz filan diye.
O yüzden de halen tatmadim mesela, bende iz bırakmıştır

Bende hatta bı ara kafamda kurmustum köpek eti mi yediriyorlar acaba .biz uyanmiyoruz filan diye.
O yüzden de halen tatmadim mesela, bende iz bırakmıştır
bende de hep o soru isareti oldu ama sosis iste acayipte guzeldi he ulusta cafelerin orda kucuk bi yer gondermek istersen o koca koca palmiyeler duruyormu hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…