- 17 Ocak 2020
- 28.171
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.915
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #11.161
Bende hep kızdığım önceden beğenmediğim şeyleri yapmaya başladımEskiden annemlere niye deli gibi balkonda duruyonuz çok sıkıcı değil mi derdim
Aynı benim bacıLogin • Instagram
Aynı iki kardeşli evler gibibak
Büyük olan hiç bişey yapmadan küçük olan ortalığı velveleye veriyor
Yazmaz kalem elimde yazmaz kalem.... Diriririm.Bende hep kızdığım önceden beğenmediğim şeyleri yapmaya başladıminsanların fikirleri değişebiliyo işte
At hemen videoyu internette seni gördüm diye. bu fırsatAynı
Aynı benim bacıdokunmadan kıyameti koparır küçükken hep annemde inanırdı
Attım tabi bak sen dedimAt hemen videoyu internette seni gördüm diye. bu fırsat
yok nereden yetistigini biliyosan sıkıntı yoktur sanirim da, şu marketlerde iri iri satilanlar var ya onlar genelde çinden gelenler.Kaynanam yetistiriyoyine de çin merkezli mıdır ? korktum skmdi bak .kötü mü onlar.
Çin deyince kötüymüş gibi geldi de
Menşei ülkesinde Türk yazıyor da bulması da epey zor haklısın.yok nereden yetistigini biliyosan sıkıntı yoktur sanirim da, şu marketlerde iri iri satilanlar var ya onlar genelde çinden gelenler.
kastamonu sarimsagi en iyisi
annem hep şu ufak zor soyulan sarımsaklardan alır ama neden bilmiyorumMenşei ülkesinde Türk yazıyor da bulması da epey zor haklısın.
iyi geceler kızlar..bende kastamonu sarımsaga alıyorum..marketten almıyorum..bazılarında manısa vb yazıyo menseı ama cınse almam bende..gercı yeterınce katkı maddesı var her yedıgımızdetiona nerelerdesin
Ya benim de dişçi işim çıktıannem hep şu ufak zor soyulan sarımsaklardan alır ama neden bilmiyorum
geçmis olsun khomyuk benimde ön dişlerden biri yapilacak yarinYa benim de dişçi işim çıktı
Ne zamandır öyle bilmiyorum. Bugün tesadüf fark ettim.Alt ön dişim kızarmış hatta diş eti iyice çekilmiş morarmış. O morluk diş kökü değildir diye umuyorum. Ön dişim düşerse ne yaparım bençok canım sıkıldı ya
nerelerdesin gorunmuyosuniyi geceler kızlar..bende kastamonu sarımsaga alıyorum..marketten almıyorum..bazılarında manısa vb yazıyo menseı ama cınse almam bende..gercı yeterınce katkı maddesı var her yedıgımızde
Çok geçmiş olsunnn .Ya benim de dişçi işim çıktı
Ne zamandır öyle bilmiyorum. Bugün tesadüf fark ettim.Alt ön dişim kızarmış hatta diş eti iyice çekilmiş morarmış. O morluk diş kökü değildir diye umuyorum. Ön dişim düşerse ne yaparım bençok canım sıkıldı ya
Yaa geçmiş olsun Khomyuk iltihap falan mı olmuş ne zaman gideceksinYa benim de dişçi işim çıktı
denızcım dun tahaya turk ve dunya klasıklerınden kıtap aradım nette..kıtplar cok pahalı..sımdıden al koy ıstersen..140 tuttu..kaynak kıtaplar apayrı..onlar cok pahalı tanesı 40 .50 tl..kızkardesım 30..40 tane hkaye kıtabı gondermıstıonların cogunu ıkıser kere okudu..okumaya kıtap kalmadı..nerelerdesin gorunmuyosun
guzummm ıstemez olurmuyum hıcDün bdv deydibizi istemiyor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?