Geçinemeyenler kulübü

Kaynanam yetistiriyo yine de çin merkezli mıdır ? korktum skmdi bak .kötü mü onlar.
Çin deyince kötüymüş gibi geldi de
yok nereden yetistigini biliyosan sıkıntı yoktur sanirim da, şu marketlerde iri iri satilanlar var ya onlar genelde çinden gelenler.
kastamonu sarimsagi en iyisi

annem hep şu ufak zor soyulan sarımsaklardan alır ama neden bilmiyorum
Ya benim de dişçi işim çıktı
Ne zamandır öyle bilmiyorum. Bugün tesadüf fark ettim.Alt ön dişim kızarmış hatta diş eti iyice çekilmiş morarmış. O morluk diş kökü değildir diye umuyorum. Ön dişim düşerse ne yaparım ben çok canım sıkıldı ya

geçmis olsun khomyuk benimde ön dişlerden biri yapilacak yarin kaplamalari yaptirmaya zaman kalmayacak heralde korona yine patlayacak gibi geliyo

Çok geçmiş olsunnn .
Bekletmeden gideceksin umarım ?

Yaa geçmiş olsun Khomyuk iltihap falan mı olmuş ne zaman gideceksin

Sağolun kızlar. Benim burada güvendiğim bir doktor var. Yoğun aslında ama acil durumlarda araya alıyor. Sabah arayacağım, kahvaltıdan hemen sonra gideceğim koşa koşa. Araya alır diye ümit ediyorum.

nerelerdesin gorunmuyosun
denızcım dun tahaya turk ve dunya klasıklerınden kıtap aradım nette..kıtplar cok pahalı..sımdıden al koy ıstersen..140 tuttu..kaynak kıtaplar apayrı..onlar cok pahalı tanesı 40 .50 tl..kızkardesım 30..40 tane hkaye kıtabı gondermıstıonların cogunu ıkıser kere okudu..okumaya kıtap kalmadı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…