Geçinemeyenler kulübü

İkinci el kital siteleri var
Tertemiz kitaplar oluyor

ikinci el kitap siteleri var sahaflar falan onlarada baktin mi?
kiza benim kitaplardan koca bir kitaplik cikar heralde.
kaynak kitaplar dedigin ders kitaplarj sanirim onlarin surekli yenilenmisleri cikmiyor mu?

gecmıs olsun..kızarıklı ıltıhapmı acaba..bende cok cektım dıslerden..dr..pradontax kullan dedı

kaynak kitaplar dedigin ders kitaplarj sanirim onlarin surekli yenilenmisleri cikmiyor mu?
salak kafam hıc aklıma gelmedı..keske dun sorsaydım sıze

Sinirim bozuldu çin sarımsağı yesek noluomus
Aklıma bugün bide çin sarımsağı soktunuz chamallows tiona Khomyuk
Açıkçası uzun yolda dayanması için işlem yapıldığını düşündüğüm için elimden geldiğince yerli alıyorum her şeyi. Çünkü mutlaka dayanmaları için bir şeyler yapılıyordur

evet kaynak kıtabı onceden alınmaz...haklısın..5.sınıf cok tutmustu onlarda

gecmıs olsun..kızarıklı ıltıhapmı acaba..bende cok cektım dıslerden..dr..pradontax kullan dedı
Ben de sensodyn ve paradontaks dönüşümlü kullanırım. Ama pandemiden beri gidip de temizletemedim. Ondan taş vardı. Herhalde onlar iyice kötü ett. Hem kızarıklık hem iltihap var

Bence Çin'den gelmiyordur
Çin tohumu saymışlardır öyle üretiliyodurr

Ben de sensodyn ve paradontaks dönüşümlü kullanırım. Ama pandemiden beri gidip de temizletemedim. Ondan taş vardı. Herhalde onlar iyice kötü ett. Hem kızarıklık hem iltihap var
Dış temizletme de benim etimi parçalıyorlar adeta .
Sizinkinde öyle yamyamlık yapiyorlarmi

Bence Çin'den gelmiyordur
Çin tohumu saymışlardır öyle üretiliyodurr
Valla geçen sene yengemi pazarda kandırmışlar, turşuda ilk kez sarımsakları yeşerdi. Yani tadında sorun yok ama turşu hali yeşildi. O zaman huylandık açıkçası ailecek. Dikkat ediyoruz edebildiğimiz kadar

benim sarimsaklarda bu sene tursuda yesillendi enteresan bjr sekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…