- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.077
- 498
- 47
- Konu Sahibi chamallows
-
- #11.181
İkinci el kital siteleri vardenızcım dun tahaya turk ve dunya klasıklerınden kıtap aradım nette..kıtplar cok pahalı..sımdıden al koy ıstersen..140 tuttu..kaynak kıtaplar apayrı..onlar cok pahalı tanesı 40 .50 tl..kızkardesım 30..40 tane hkaye kıtabı gondermıstıonların cogunu ıkıser kere okudu..okumaya kıtap kalmadı..
ikinci el kitap siteleri var sahaflar falan onlarada baktin mi?denızcım dun tahaya turk ve dunya klasıklerınden kıtap aradım nette..kıtplar cok pahalı..sımdıden al koy ıstersen..140 tuttu..kaynak kıtaplar apayrı..onlar cok pahalı tanesı 40 .50 tl..kızkardesım 30..40 tane hkaye kıtabı gondermıstıonların cogunu ıkıser kere okudu..okumaya kıtap kalmadı..
gecmıs olsun..kızarıklı ıltıhapmı acaba..bende cok cektım dıslerden..dr..pradontax kullan dedıYa benim de dişçi işim çıktı
Ne zamandır öyle bilmiyorum. Bugün tesadüf fark ettim.Alt ön dişim kızarmış hatta diş eti iyice çekilmiş morarmış. O morluk diş kökü değildir diye umuyorum. Ön dişim düşerse ne yaparım bençok canım sıkıldı ya
salak kafam hıc aklıma gelmedı..keske dun sorsaydım sızeikinci el kitap siteleri var sahaflar falan onlarada baktin mi?
kiza benim kitaplardan koca bir kitaplik cikar heralde.
kaynak kitaplar dedigin ders kitaplarj sanirim onlarin surekli yenilenmisleri cikmiyor mu?
aman nolacak ya, ben kolay soyulan yazdigin icin sordum.Sinirim bozuldu çin sarımsağı yesek noluomus
Aklıma bugün bide çin sarımsağı soktunuzchamallows tiona Khomyuk
Açıkçası uzun yolda dayanması için işlem yapıldığını düşündüğüm için elimden geldiğince yerli alıyorum her şeyi. Çünkü mutlaka dayanmaları için bir şeyler yapılıyordurSinirim bozuldu çin sarımsağı yesek noluomus
Aklıma bugün bide çin sarımsağı soktunuzchamallows tiona Khomyuk
neyse en azindan bundan sonrasi icin oyle yaparsin.salak kafam hıc aklıma gelmedı..keske dun sorsaydım sıze
evet kaynak kıtabı onceden alınmaz...haklısın..5.sınıf cok tutmustu onlardaikinci el kitap siteleri var sahaflar falan onlarada baktin mi?
kiza benim kitaplardan koca bir kitaplik cikar heralde.
kaynak kitaplar dedigin ders kitaplarj sanirim onlarin surekli yenilenmisleri cikmiyor mu?
Ya yerim seni ne istiyosun yollayım sana .aman nolacak ya, ben kolay soyulan yazdigin icin sordum.
zaten yedigimiz hangi sey tam olarak kendimizin ki
Ben de sensodyn ve paradontaks dönüşümlü kullanırım. Ama pandemiden beri gidip de temizletemedim. Ondan taş vardı. Herhalde onlar iyice kötü ett. Hem kızarıklık hem iltihap vargecmıs olsun..kızarıklı ıltıhapmı acaba..bende cok cektım dıslerden..dr..pradontax kullan dedı
Bence Çin'den gelmiyordurAçıkçası uzun yolda dayanması için işlem yapıldığını düşündüğüm için elimden geldiğince yerli alıyorum her şeyi. Çünkü mutlaka dayanmaları için bir şeyler yapılıyordur
Dış temizletme de benim etimi parçalıyorlar adeta .Ben de sensodyn ve paradontaks dönüşümlü kullanırım. Ama pandemiden beri gidip de temizletemedim. Ondan taş vardı. Herhalde onlar iyice kötü ett. Hem kızarıklık hem iltihap var
balikesir nasil bilmiyorum ama ankara da o kitaplari ucuz yollu bulmanin cok yolu var :)evet kaynak kıtabı onceden alınmaz...haklısın..5.sınıf cok tutmustu onlarda
Valla geçen sene yengemi pazarda kandırmışlar, turşuda ilk kez sarımsakları yeşerdi. Yani tadında sorun yok ama turşu hali yeşildi. O zaman huylandık açıkçası ailecek. Dikkat ediyoruz edebildiğimiz kadarBence Çin'den gelmiyordur
Çin tohumu saymışlardır öyle üretiliyodurr
surekli temizletmek zararli degilmi? sis eti cekilmesi yapiyordu sanki yanlismi hatirliyorumDış temizletme de benim etimi parçalıyorlar adeta .
Sizinkinde öyle yamyamlık yapiyorlarmi
benim sarimsaklarda bu sene tursuda yesillendi enteresan bjr sekilde.Valla geçen sene yengemi pazarda kandırmışlar, turşuda ilk kez sarımsakları yeşerdi. Yani tadında sorun yok ama turşu hali yeşildi. O zaman huylandık açıkçası ailecek. Dikkat ediyoruz edebildiğimiz kadar
Dış temizletme de benim etimi parçalıyorlar adeta .
Sizinkinde öyle yamyamlık
2011 de sonra 2016 da temizlettim.surekli temizletmek zararli degilmi? sis eti cekilmesi yapiyordu sanki yanlismi hatirliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?