- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.077
- 498
- 47
- Konu Sahibi chamallows
-
- #11.221
sırke korur dedım sarımsaga amaTurşu zaten sirkeyle yapılmıyor mu ki
Limon diyen de var hiç denemedim
ben sirke limon nohut bulgur katiyorumTurşu zaten sirkeyle yapılmıyor mu ki
Ulustan hep geçtim ama hiç gitmedim desem inanmazsin .bende de hep o soru isareti oldu ama sosis iste acayipte guzeldi heulusta cafelerin orda kucuk bi yer gondermek istersen o koca koca palmiyeler duruyormu hala
Oooo tabağa koy ye .ana yemek olmuş oben sirke limon nohut bulgur katiyorum
Bizimkiler öyle yapar ama karadenizliler sadece tuz sarımsak koyuyor. Ben iki türünü de seviyorum.Turşu zaten sirkeyle yapılmıyor mu ki
ulus derken izmirde ki ulustan bahsediyorumUlustan hep geçtim ama hiç gitmedim desem inanmazsin .
Beni korkuturlardi hep
Ulusta fuhuş var diye
Otobüsle oradan geçerken korkardım hep
Bigun ulusta yanımdaki kadın otobüsten indi çantayı bıraktı
Kapi tam kapandı geldik sıhhiye adliye önünde .
Aha dedim patlayacak kesin çantayı kasıtlı bıraktı bu .
Bı fırladım kapı açılınca otobüsten .
Sen yere inmemle beraber otobüsün aynasına kafayı vur ardından biraz kaldırıma biraz betona bas ayağım döndü .
Bomba patlamis kadar oldum.
Onu hatirladim bak bı an
cıfleyen cok duydum..bende meraklıyımdır denerım ..ben surdum kulak temızleme cubuguyla..ama amonyak yaktı sankı dıs etınıbenim disler daha hic tibbi bir temizleme gormedicifliyorum ben
Oooo tabağa koy ye .ana yemek olmuş o
Ay doğru burda da ulus Çankaya filan var .hahahah. ilahi rezilliğimulus derken izmirde ki ulustan bahsediyorum
ve evet ulus fuhuş yuvasi dogru soylemisler ama bu kadar korkmana gerek yoktu
hatta bir carsi var onun onunde 1 saatten fazla beklersen gelip mal varmi abla demeleri muhtemel
beklediginiz gelmedi galiba ben eslik edeyim size demeleride muhtemel
biz bir sabah mamakta bir yere gelecektik annemle dolmuslar bent deresinden kalkiyor, hic bilmedigimiz yer bent deresi genel evler orada çunkuyolda yururken anafartalar carsisinin onunde adamin birine bent deresi nerede acaba beyefendi diye sorunca git bacim surdan adami dinden imandan cikartma sabah sabah tovbe tovbee dedi gitti sanki genel ev nerde demisim
dis etine degil dislerine sadece, ben bir ara yaptim sonra biraktim.cıfleyen cok duydum..bende meraklıyımdır denerım ..ben surdum kulak temızleme cubuguyla..ama amonyak yaktı sankı dıs etını
Ooo seni de yaparken nohut bulgur sirke katmislar demekkkk.ondan kütür kutursunmayalanma ozelligi olan her seyi katiyorum napim ama kutur kutur cikiyo
yok ben bıngıl bıngılımOoo seni de yaparken nohut bulgur sirke katmislar demekkkk.ondan kütür kutursun
Kötü örnek oluyoruz galibadis etine degil dislerine sadece, ben bir ara yaptim sonra biraktim.
yapan dıkkatlı yaoıyodur onu..ıkısıde cızıyordur..dıscıde temızletmede cıfde aynı oranda cızer bencedis etine degil dislerine sadece, ben bir ara yaptim sonra biraktim.
Babası gelmiş öyle bsey yazmıştı sabahbizim film nerelerde bugun
Poreo noldu ?kızlar dun a101 de ece 10 lu maske 5 kusurdu sızde alın ıstersenız 50 kurus ıyı bence tanesı..yarın kaldıysa alıcam yıne
yok babasi ona gelmedi, evine gitmistiBabası gelmiş öyle bsey yazmıştı sabah
Ondan yok galiba
bize esimin is yeri gonderiyor saolsunkızlar dun a101 de ece 10 lu maske 5 kusurdu sızde alın ıstersenız 50 kurus ıyı bence tanesı..yarın kaldıysa alıcam yıne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?