- 17 Ocak 2020
- 28.171
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.915
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #11.261
Şimdi müzik sorunca şimdi ki yalnız kaldı ki diye düşündüm öyle bianYarınnoldu ki
ahmet kaya nin sadece icimde olen biri varini dinlemiyosundur insallahYabancı müzik
- Sia 'nin chandelier
-jah khalib-leila
-bredley Cooper lady gaga shallow
-lady gaga alihandro
-indila darniere danse
Türkçe Ahmet Kaya -icimde ölen biri var
Ferdi Özbeğen -gunduzum seninle
Enbe -olmazsa olmazımsın
Ama ben her şarkıyı ayila bayıla dinleyen biriyim
Sadece bu ara bunları sık sık açıyorum
O yuzden bunları yazdım
Benim müziğim hiç susmaz evde. İş yaparken yemek yaparken tek başımaysam evde sürekli dinliyorum radyo dinlemeyi de çok severim turkuaz favorim bu sıralar da sıkıldım değişik şeyler arıyorumŞimdi müzik sorunca şimdi ki yalnız kaldı ki diye düşündüm öyle bian
Spotfy kullanıyorsan elif doğan, blogcuanne nin sakin oyun diye bir listesi var. Ben ona bayılıyorum. Onu da dinleyebilirsinBenim müziğim hiç susmaz evde. İş yaparken yemek yaparken tek başımaysam evde sürekli dinliyorum radyo dinlemeyi de çok severim turkuaz favorim bu sıralar da sıkıldım değişik şeyler arıyorum
Hayranıyım sesinin sözlerininahmet kaya nin sadece icimde olen biri varini dinlemiyosundur insallah
Bende bu aralar balkondayken radyo aciyorumBenim müziğim hiç susmaz evde. İş yaparken yemek yaparken tek başımaysam evde sürekli dinliyorum radyo dinlemeyi de çok severim turkuaz favorim bu sıralar da sıkıldım değişik şeyler arıyorum
BakıcamSpotfy kullanıyorsan elif doğan, blogcuanne nin sakin oyun diye bir listesi var. Ben ona bayılıyorum. Onu da dinleyebilirsin
bendeeHayranıyım sesinin sözlerinin
Khomyuk ne demeeekSpotfy kullanıyorsan elif doğan, blogcuanne nin sakin oyun diye bir listesi var. Ben ona bayılıyorum. Onu da dinleyebilirsin
Merak ettim nasıl balkon öyle çiçeklerin falan da var mıBende bu aralar balkondayken radyo aciyorum
Biraz da sen ağla....bendee
Bi karakter diye biliyorumKhomyuk ne demeeek
babazula?Bakıcamdinleyince yorum yaparım
Yok canım be nerdeee cicek, bı ara bakayım dedim .Merak ettim nasıl balkon öyle çiçeklerin falan da var mı
Yok canım be nerdeee cicek, bı ara bakayım dedim .
Saksisiyla birlikte çöpe attım senle mi ugrscam be diye
Toprağı bol olsun diyecem deBenimde geçenlerde orkidem öldü alırım Bi başsağlığı kızlar
Allah emiToprağı bol olsun diyecem de
Benim spotify listem resmen rezalet, kimse göremiyordur umarımSpotfy kullanıyorsan elif doğan, blogcuanne nin sakin oyun diye bir listesi var. Ben ona bayılıyorum. Onu da dinleyebilirsin
Wuu adamın resimleri çok haşinbabazula?
sabir kalmadıBiraz da sen ağla....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?