- 17 Ocak 2020
- 28.171
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.915
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #11.301
Buyutemiyorum ki .beceremiyorum galiba.Fotomdan da mı tanımadın büyüt de bak
Aaa cernobilde bilimci kadın hatirladimmmmm.resmi görünceFotomdan da mı tanımadın büyüt de bak
Hay Allah'ım bende cilt maskesi sanıyorum
benim bu guzellikten nasıl haberim olmaz ya
kullaniyorum suan ama pek guldugumu soyleyemeyecegimgulegule kullan
Ben radyodan dinliyorum bu aralar o günleri yaşamak için (haftada bir iki )bebeklinick dinlerken gözümün onunden radyo frekanslarini gidim gidim cevirerek gezip sevdigim sarki aradigim gunler gecti
simdi her sey ne kadar da el altinda ya.
benimde annem de gecmisten kalma bir radyom var gecen gorunce yine huzunlendim, hediyeye gerek yok ama dogum gunum 8 agustos :)Ben radyodan dinliyorum bu aralar o günleri yaşamak için (haftada bir iki )
Sende öyle yapsan ya
Doğum günün ne zamaaan hediye edelim
Çiçek sepetinde su nostalji radyolar var ya ondan aldım
Gerçi her yerde varlar.
Çevirip yayın buluyorum filan
Bende istiyorum böyle ses bombasına benzer radyolar gördüm onlardanBen radyodan dinliyorum bu aralar o günleri yaşamak için (haftada bir iki )
Sende öyle yapsan ya
Doğum günün ne zamaaan hediye edelim
Çiçek sepetinde su nostalji radyolar var ya ondan aldım
Gerçi her yerde varlar.
Çevirip yayın buluyorum filan
Yaaaa kocacimla aynı gün mü doğdun seeeeen .benimde annem de gecmisten kalma bir radyom var gecen gorunce yine huzunlendim, hediyeye gerek yok ama dogum gunum 8 agustos :)
Bende istiyorum böyle ses bombasına benzer radyolar gördüm onlardanBi denk gelirsem alıcam
ilk kez 8 agustos dogumlu birine denk geldim sanirim :)))Yaaaa kocacimla aynı gün mü doğdun seeeeen .
Aslanım benim
ilk kez 8 agustos dogumlu birine denk geldim sanirim :)))
Yaa çok güzel
Çiçek sepetiYaa çok güzelsen de mi internetten aldın
dogum gununu unutmayacagin bir insan oldum bak :)))niye sevindimse pek bı sevindim
Geçen gün instegramdan baya aktif Bi siteden ayakkabı siparişi verdimÇiçek sepeti
Unutulmaz -Mirkelam çalsın o haldeeeedogum gununu unutmayacagin bir insan oldum bak :)))
Korktummmm .Geçen gün instegramdan baya aktif Bi siteden ayakkabı siparişi verdimbana ne geldi sizceee
O değil allahtanKorktummmm .
Bı cocuk b0.k da çıkabilir diyodu cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?