- 17 Aralık 2015
- 27.160
- 49.686
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #11.281
bir sana birde bana dinle :)Wuu adamın resimleri çok haşin
Ahahahah
Allah emi
bak simdi bana teknoloji ozurlu diyeceksiniz ama bu spotifynin ozelligi neBenim spotify listem resmen rezalet, kimse göremiyordur umarım
Müzik platformu o da kendi listeni falan oluşturuyorsunbak simdi bana teknoloji ozurlu diyeceksiniz ama bu spotifynin ozelligi ne
istedigim sarkilari ucretsiz dinleyebiliyomuyum :) internetsiz diyeyim yadaMüzik platformu o da kendi listeni falan oluşturuyorsun
Sanmam.kim kime beleş bişey veriristedigim sarkilari ucretsiz dinleyebiliyomuyum :) internetsiz diyeyim yada
Netflix in müzik hali düşün.bak simdi bana teknoloji ozurlu diyeceksiniz ama bu spotifynin ozelligi ne
İnternet ama youtuba göre daha az int harcıyoristedigim sarkilari ucretsiz dinleyebiliyomuyum :) internetsiz diyeyim yada
indiriyim bakiyim programi belki myt ye ihtiyacim kalmazSanmam.kim kime beleş bişey verir
Kafayı yicem ya myt ne mytindiriyim bakiyim programi belki myt ye ihtiyacim kalmaz
programin adi youtubede ki her videoyu irdan dinleyip video yada mp3 olarak indirebiliyosunKafayı yicem ya myt ne mytturkce konuşsak
Ben bilmem . Yaşlanmışim demek kiprogramin adi youtubede ki her videoyu irdan dinleyip video yada mp3 olarak indirebiliyosun
Çernobil dizisindeki tek hayali karakterKhomyuk ne demeeek
bana niyeyse hep tarihi biseyler animsattiÇernobil dizisindeki tek hayali karakter
Yani ben tarihi şeylere de bayılırım. Ondan garipsemedim öyle gelmesinebana niyeyse hep tarihi biseyler animsattikomyuklar falan
Ya be izledim Çernobil dizisini . Dört beş bölümlük mu neydi sanki dimi ?Çernobil dizisindeki tek hayali karakter
Sen benim listelerimi görsenToprağı bol olsun diyecem de
Fotomdan da mı tanımadın büyüt de bakYa be izledim Çernobil dizisini . Dört beş bölümlük mu neydi sanki dimi ?
Niye hatırlayamıyorum kimdi khomyuk ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?