Geçinemeyenler kulübü

ay favorim ya o cocuk birde ne zaman didim hacı diyen vardi
Ay tenli anne ne çiktı
Ben tabi kutu bekliyorum ayakkabı gelecek ya sözde kargo geldi incecik Bi paket ben şok bildiğin tsört
Geri gönderdim korktum engellerler falan diye yazdım geri de karışıklık olmuş yarın gelir inşallah

kullaniyorum suan ama pek guldugumu soyleyemeyecegim
3 5 sanatci sectim, yillarca listemde olan ama zamanla unuttugum sarkilari bile cikardi onume hala muzik zevkimde bir sey degismemis demek ki
Ergenken ne dinliyorsam şuanda da onlar ekli.
2010 dan sonraya dair pek bir şey yok listelerimde, kafa mı orada kaldı ben mi gelişmedim bilemiyorum

Ben tabi kutu bekliyorum ayakkabı gelecek ya sözde kargo geldi incecik Bi paket ben şok bildiğin tsört
Geri gönderdim korktum engellerler falan diye yazdım geri de karışıklık olmuş yarın gelir inşallah
Ben hiç güvenilir görünmeyen bı sayfaya şans verdim.
Çünkü zara Mara ordan farklı bişey bulmustum bu sitede .
Kore tarzı .
Aldım 175 TL yi gözden çıkardım zaten çok para değil dedim.

Ürün birebir görselde ki gibi geldi.
Bazen korkmamak gerekiyor
Ancak ben yeşil çizgileri olanı istemistim onlar siyah çizgili yollamış.boyle ufak bı yanlışlık olmuş
Ben hemen giyindim etiketi koparıp.
Hiç değişme ihtiyacı duymadım.
Onlard degiselim demedi gerçi.
Kusura bakmayın deyip geçtiler
Baktım kusura hadi değiştirin deseymisim keşke ama bu da guzeeeeel napayim

Nasıl hatırlıyorsun film ya ben üç beş sene geri gidiyorum en fazla ilerisi yok daha maşallah maşallah
Hayatımda kocamdan önce ‘sevgili’ kategorisine koyabileceğim tek bir adam vardı zaten, zor olmadı hatırlamak

Gerçi biraz çöp hafızalıyımdır, yakın zamanı unutmaya başladım bak hep çocuklardan bunlar.
Geçen eski tlfnu buldum, çok yakın arkadaşlarımla fotolar var, onların arkadaşları da var fotoda ne isimlerini ne kim olduklarını hatırlayamadım.
Yahu eminim o kızlar benim evimde kaldı defalarca, milyonlarca fotomuz var telefonumda ama kimlerdi inan hatırlamıyorum

Balık yiyelim balık omega3 şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…