- 17 Aralık 2015
- 27.160
- 49.686
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #11.321
ay favorim ya o cocukKorktummmm .
Bı cocuk b0.k da çıkabilir diyodu cunku
Ne o zamanO değil allahtan
Ay eveeet
Ben tabi kutu bekliyorum ayakkabı gelecek ya sözde kargo geldi incecik Bi paket ben şok
Ergenken ne dinliyorsam şuanda da onlar ekli.kullaniyorum suan ama pek guldugumu soyleyemeyecegim
3 5 sanatci sectim, yillarca listemde olan ama zamanla unuttugum sarkilari bile cikardi onume hala muzik zevkimde bir sey degismemis demek ki
Eski sevgilimin doğumgünüilk kez 8 agustos dogumlu birine denk geldim sanirim :)))
Ben hiç güvenilir görünmeyen bı sayfaya şans verdim.Ben tabi kutu bekliyorum ayakkabı gelecek ya sözde kargo geldi incecik Bi paket ben şokbildiğin tsört
Geri gönderdim korktum engellerler falan diye yazdım geri de karışıklık olmuşyarın gelir inşallah
Nasıl hatırlıyorsun film yaEski sevgilimin doğumgünü
Hayatımda kocamdan önce ‘sevgili’ kategorisine koyabileceğim tek bir adam vardı zaten, zor olmadı hatırlamakNasıl hatırlıyorsun film yaben üç beş sene geri gidiyorum en fazla ilerisi yok daha maşallah maşallah
Balık yiyelim balık omega3 şartHayatımda kocamdan önce ‘sevgili’ kategorisine koyabileceğim tek bir adam vardı zaten, zor olmadı hatırlamak
Gerçi biraz çöp hafızalıyımdır, yakın zamanı unutmaya başladım bak hep çocuklardan bunlar.
Geçen eski tlfnu buldum, çok yakın arkadaşlarımla fotolar var, onların arkadaşları da var fotoda ne isimlerini ne kim olduklarını hatırlayamadım.
Yahu eminim o kızlar benim evimde kaldı defalarca, milyonlarca fotomuz var telefonumda ama kimlerdi inan hatırlamıyorum
Ağzıma sürmem, ömrümde yemedim.Balık yiyelim balık omega3 şart
onu bilmiyorum bakayimAy eveeet
Kaç kızım kaç kurtar kendini diyen dayiyi da çok seviyorum.
Kızı araba sürerken cildiriyordu da
benim de ayni.Ergenken ne dinliyorsam şuanda da onlar ekli.
2010 dan sonraya dair pek bir şey yok listelerimde, kafa mı orada kaldı ben mi gelişmedim bilemiyorum
sitenin kendi emojileride var ama ben klavyeden kullaniyorumbebeklinick chamallows konuyla alakasız ama bu emojiler nasıl oluyo farklı mı normal klavyeden yahu görüyorum sürekli yapamıyorum
onu bilmiyorum bakayim
İsmail YK dinleyeniniz vardır o haldebenim de ayni.
bence o yillardan sonra adam gibi şarki yapan çikmadi
onu bilmiyorum bakayim
Eki Görüntüle 2778600
Kitap okuyordum satırlara sinir oldum ya neler diyor . Ayaklarimi vura vura tepinesim geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?