Geçinemeyenler kulübü

bende sevmem, yahu kyk yı anlarimda evlendikten 2 sene sonra bekar evlerinin ev sahibi beni buldu odenmemis 3 4 kira var diye daha gerisini saymayim yüreciğin kaldırmaz
benim koca da bütün yeğenlerinin eğitim sponsoru olmuş nerdeyse.ama kendi çocuğumu nasıl okutacağımı kara kara düşünür oldukk şimdilerdeeeee

benim koca da bütün yeğenlerinin eğitim sponsoru olmuş nerdeyse.ama kendi çocuğumu nasıl okutacağımı kara kara düşünür oldukk şimdilerdeeeee
allahim bu erkeklerin sponsorluk merakı bizimki de kendi bacısi ögrenciyken gitmis ev arkadasina ben seni okutacagim demis.
hayir essahtan okuyan bi ogrenci olsa sponsorluguna yanmayacagim
hala o okul bitmedi bebenin.
sanki sabanci

20.gune dikkat et :)
bagirsak hareketleri baslayacak korkma bisey oldu diye
ah kuzucuk simdi ne guzel emiyodur ya
Bizim o hareketler biraz erken başladı ben çok gazlı bi insanımdır benden mi geçiyor ne yapıyor

allahim bu erkeklerin sponsorluk merakı bizimki de kendi bacısi ögrenciyken gitmis ev arkadasina ben seni okutacagim demis.
hayir essahtan okuyan bi ogrenci olsa sponsorluguna yanmayacagim
hala o okul bitmedi bebenin.
sanki sabanci
kendine 1000 tl istese kimse vermez amaaa.erkekler gelgit akıllı oluyorlar.azıcık yüzlerine gülene ceplerini boşaltıveriyorlar

oyleler maalesef.
bak 3 arkadas kaliyorlardi evin kalan kiralarini kimse ustlenmedi kontrat bizim safin adina olunca biz odedik
ben hiçççç yazmayayımmm neleri ödediğimizi.ama alışmışımm artık aldırmıyorummmmm.zaten virüste var.ince bir ipteeeeeee ölümle yaşam arasında gidipppp geliyoruzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…