- 3 Eylül 2018
- 9.394
- 50.230
- 548
- Konu Sahibi chamallows
-
- #12.341
Amin teşekkür ederimvallaha mı?allah analı babalı büyütsün.sağlıklı mutlu upuzunn bir ömrü olsunnnnnn
bak işte ben sana dedim içime doğdu sen sabaha tamamsin diyeAslında sabah doğurdum. İyi gidiyor kah ağlamalı kah gülmeli
benim koca da bütün yeğenlerinin eğitim sponsoru olmuş nerdeyse.ama kendi çocuğumu nasıl okutacağımı kara kara düşünür oldukk şimdilerdeeeeebende sevmem, yahu kyk yı anlarimda evlendikten 2 sene sonra bekar evlerinin ev sahibi beni buldu odenmemis 3 4 kira var diyedaha gerisini saymayim yüreciğin kaldırmaz
Amin teşekkür ederimbak işte ben sana dedim içime doğdu sen sabaha tamamsin diyekaç gunluk oldu yavruş saglikli guzel uzun omru olsun insallah, allah size bagislasin
allahim bu erkeklerin sponsorluk merakıbenim koca da bütün yeğenlerinin eğitim sponsoru olmuş nerdeyse.ama kendi çocuğumu nasıl okutacağımı kara kara düşünür oldukk şimdilerdeeeee
20.gune dikkat et :)Amin teşekkür ederim11 gün bitti bugün
Bizim o hareketler biraz erken başladı20.gune dikkat et :)
bagirsak hareketleri baslayacak korkma bisey oldu diye
ah kuzucuk simdi ne guzel emiyodur ya
yediklerinden olabilir belki, sütmü içiyosun?Bizim o hareketler biraz erken başladıben çok gazlı bi insanımdır benden mi geçiyor ne yapıyor
Yoo gaz yapan her şeyi hayatımdan çıkardım ama işte yapı meselesi hele adet dönemlerim lpg tankı gibi geçerdiyediklerinden olabilir belki, sütmü içiyosun?
kendine 1000 tl istese kimse vermez amaaa.erkekler gelgit akıllı oluyorlar.azıcık yüzlerine gülene ceplerini boşaltıveriyorlarallahim bu erkeklerin sponsorluk merakıbizimki de kendi bacısi ögrenciyken gitmis ev arkadasina ben seni okutacagim demis.
hayir essahtan okuyan bi ogrenci olsa sponsorluguna yanmayacagim
hala o okul bitmedi bebenin.
sanki sabanci
oyleler maalesef.kendine 1000 tl istese kimse vermez amaaa.erkekler gelgit akıllı oluyorlar.azıcık yüzlerine gülene ceplerini boşaltıveriyorlar
yerimede kokla kuzucuğu yaYoo gaz yapan her şeyi hayatımdan çıkardım ama işte yapı meselesi hele adet dönemlerim lpg tankı gibi geçerdi
ben hiçççç yazmayayımmm neleri ödediğimizi.ama alışmışımm artık aldırmıyorummmmm.zaten virüste var.ince bir ipteeeeeee ölümle yaşam arasında gidipppp geliyoruzzzzoyleler maalesef.
bak 3 arkadas kaliyorlardi evin kalan kiralarini kimse ustlenmedi kontrat bizim safin adina olunca biz odedik
selam cınım nasilsinSelam gecinemeyen kardeşlerim
birde desen cizmisRuh hastasıyım, her yeri bozdum itina ile
İç güveysinden halliceselam cınım nasilsin
bizde de aynı bildiğin gibi.İç güveysinden hallicebol kaynanali günler işte nasıl olsun. Sizlerden naber?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?