- 20 Ocak 2010
- 49.774
- 195.958
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi chamallows
-
- #12.301
Nerde kız o hemen yapalimanaa bende sandim ki akşam yatirdin sabah kalktin 15 bin
bilsem niye senin hesaba yatirayim parayiNerde kız o hemen yapalim
bdv de -acil lütfen -konusu.10 yıldır ödenmemiş bir deeeeeNerde kız o hemen yapalim
1 hafta bekle altına yatırrrr sennnbilsem niye senin hesaba yatirayim parayi
ben 520 den aldim en son 480 i gordu bugun1 hafta bekle altına yatırrrr sennn
408 yaniiiben 520 den aldim en son 480 i gordu bugun
evet 408 yazacaktim, valla 3 kurus yatirim yapayim dedim elimde patladı resmen408 yaniiidaha da düşecekmişşş
benim zarar 3 kusüre çıktı daha da çıkar düşüyor çünkü habireeeeevet 408 yazacaktim, valla 3 kurus yatirim yapayim dedim elimde patladı resmen
bu neee? aya ayak basan film ve çocukları gibi görünüyorrr resimmmmAmaniin çok yapmış
biz de battıkkkkkk.gel beraberr batalımmmm-5820 ile bende aranızdayım dostlarımev geçinebiliyor ama ben geçinemiyorum ajdjsjhd.
işte aradıgımız fakir-5820 ile bende aranızdayım dostlarımev geçinebiliyor ama ben geçinemiyorum ajdjsjhd.
Apla ben bayağıdır iflas bayrağı elimde geziyorum sizin haberiniz yokbiz de battıkkkkkk.gel beraberr batalımmmm
Yaa ahahaha en fakir fakfakir ben mi oldum şimdiişte aradıgımız fakir
yok yok ben en fakirim sanırımYaa ahahaha en fakir fakfakir ben mi oldum şimdi
akşama kadar dilekce yazmaktan yazacak yerleri agriyo bence onunKatibin Ruhu konu konu gezip sadece emoji gülücük atıp kaçıyorsunnn.artıkım sinirime dokunuyor.2 satır da sen yaz zahmet olmazsaa
Yok kız bu borç daha kyk eklenmemiş hali. Kyknın faizsiz hali 7bin küsür bi 4te faizi gelse miss, merak etme hala en fakfakir benimyok yok ben en fakirim sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?