Geçinemeyenler kulübü

Yok kız bu borç daha kyk eklenmemiş hali. Kyknın faizsiz hali 7bin küsür bi 4te faizi gelse miss, merak etme hala en fakfakir benim
7000 tl kredi kartı borcum var eşim asla ödemezz.altın aldım zarardayımmmm.kiracımda rüyanda görürsün artık kira açım aç dediiii.bend e fakirimmm bananeeeeeee

valla olmaz gücenirim benim esinde kyk sı var ustune ev kredisi var faturalari yemeyi icmeyi saymadim daha bak
Tatlı tatlı yemenin acı acı çıkarması olacak, ödeyen herkes öyle diyo, hadi ikimize de geçmiş olsun
7000 tl kredi kartı borcum var eşim asla ödemezz.altın aldım zarardayımmmm.kiracımda rüyanda görürsün artık kira açım aç dediiii.bend e fakirimmm bananeeeeeee
Altın gördüğü fiyatı unutmazmış kız öyle düşün içini rahatlat

Bize fakirlik yarıştıran TC daha neler neler yapmaz Ölürüm Türkiye'm zaten başka seçenek bırakmıyosun ajfjjsjd

valla ciddi ciddi acı acı çıkiyo, o yemiş içmiş acisi benden çıkiyor burdan bekar kızlarimiza sesleniyorum evlenmeden once koca adaylarinizin kyk borcunu araştırıniz efendim.

valla ciddi ciddi acı acı çıkiyo, o yemiş içmiş acisi benden çıkiyor burdan bekar kızlarimiza sesleniyorum evlenmeden once koca adaylarinizin kyk borcunu araştırıniz efendim.
Kız istemede sorulacak soruların başında gelmeli bu

Kız istemede sorulacak soruların başında gelmeli bu ne kadar kyk borcu?
ah benim saf anam hadi bisey istemedin bari neyiniz var diye bi sorsaymis bunlar basimiza gelmeyecekti
adam bide sevgiliyken ben boectan korkarim falan diyodu o kadar borcum olsa bende korkarim tabi

ah benim saf anam hadi bisey istemedin bari neyiniz var diye bi sorsaymis bunlar basimiza gelmeyecekti
adam bide sevgiliyken ben boectan korkarim falan diyodu o kadar borcum olsa bende korkarim tabi
Sağ gösterip sol vurmuş ahahaha ne kadar kyk borcu?

biz de de çoktu borç ilk evlendiğimiz zamanlar.bend e borcu hiç sevmem.kredi kartımın 20 tl si kalsa ödenmemiş rahatsız olurummmmm

olivia 2018 den beri sanirim iki ayda bir 400 lira oduyor, 2025 de ev borcuyla beraber bitecek hayirlisiyla

Son düzenleme:
biz de de çoktu borç ilk evlendiğimiz zamanlar.bend e borcu hiç sevmem.kredi kartımın 20 tl si kalsa ödenmemiş rahatsız olurummmmm
bende sevmem, yahu kyk yı anlarimda evlendikten 2 sene sonra bekar evlerinin ev sahibi beni buldu odenmemis 3 4 kira var diye daha gerisini saymayim yüreciğin kaldırmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…