- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.746
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #12.321
adliyedeyse hakim yaz kızımmm diyordur durmadannnnnnakşama kadar dilekce yazmaktan yazacak yerleri agriyo bence onun
Zengin olarak biz fakirlere gülücük atıyor sanırım, ben böyle algıladımKatibin Ruhu konu konu gezip sadece emoji gülücük atıp kaçıyorsunnn.artıkım sinirime dokunuyor.2 satır da sen yaz zahmet olmazsaa
valla olmaz gücenirimYok kız bu borç daha kyk eklenmemiş hali. Kyknın faizsiz hali 7bin küsür bi 4te faizi gelse miss, merak etme hala en fakfakir benim
7000 tl kredi kartı borcum var eşim asla ödemezz.altın aldım zarardayımmmm.kiracımda rüyanda görürsün artık kira açım aç dediiii.bend e fakirimmm bananeeeeeeeYok kız bu borç daha kyk eklenmemiş hali. Kyknın faizsiz hali 7bin küsür bi 4te faizi gelse miss, merak etme hala en fakfakir benim
aynenadliyedeyse hakim yaz kızımmm diyordur durmadannnnnn
fakir adama 7000 limitli kartı kimse vermez ceycey yeme bizi7000 tl kredi kartı borcum var eşim asla ödemezz.altın aldım zarardayımmmm.kiracımda rüyanda görürsün artık kira açım aç dediiii.bend e fakirimmm bananeeeeeee
kart annemin üstüne 15900 limiti var.bana kim versin yüksek limitli kart.anca ek kartı layık görürlerrrrfakir adama 7000 limitli kartı kimse vermez ceycey yeme bizi
Tatlı tatlı yemenin acı acı çıkarması olacak, ödeyen herkes öyle diyo, hadi ikimize de geçmiş olsunvalla olmaz gücenirimbenim esinde kyk sı var ustune ev kredisi var faturalari yemeyi icmeyi saymadim daha bak
Altın gördüğü fiyatı unutmazmış kız öyle düşün içini rahatlat7000 tl kredi kartı borcum var eşim asla ödemezz.altın aldım zarardayımmmm.kiracımda rüyanda görürsün artık kira açım aç dediiii.bend e fakirimmm bananeeeeeee
vallaha mı?allah analı babalı büyütsün.sağlıklı mutlu upuzunn bir ömrü olsunnnnnnİyi geceler kızlar. Beni bilen var mı doğurup geldim
valla ciddi ciddi acı acı çıkiyo, o yemiş içmiş acisi benden çıkiyorTatlı tatlı yemenin acı acı çıkarması olacak, ödeyen herkes öyle diyo, hadi ikimize de geçmiş olsun
Altın gördüğü fiyatı unutmazmış kız öyle düşün içini rahatlat
Bize fakirlik yarıştıran TC daha neler neler yapmazÖlürüm Türkiye'm zaten başka seçenek bırakmıyosun ajfjjsjd
aaa bilmezmiyiz sana burda en son sabaha dogurursun dedik öglene doğurmuşsunİyi geceler kızlar. Beni bilen var mı doğurup geldim
Kız istemede sorulacak soruların başında gelmeli buvalla ciddi ciddi acı acı çıkiyo, o yemiş içmiş acisi benden çıkiyorburdan bekar kızlarimiza sesleniyorum evlenmeden once koca adaylarinizin kyk borcunu araştırıniz efendim.
ah benim saf anam hadi bisey istemedin bari neyiniz var diye bi sorsaymis bunlar basimiza gelmeyecektiKız istemede sorulacak soruların başında gelmeli bune kadar kyk borcu?
Sağ gösterip sol vurmuş ahahahaah benim saf anam hadi bisey istemedin bari neyiniz var diye bi sorsaymis bunlar basimiza gelmeyecekti
adam bide sevgiliyken ben boectan korkarim falan diyodu o kadar borcum olsa bende korkarim tabi
biz de de çoktu borç ilk evlendiğimiz zamanlar.bend e borcu hiç sevmem.kredi kartımın 20 tl si kalsa ödenmemiş rahatsız olurummmmmah benim saf anam hadi bisey istemedin bari neyiniz var diye bi sorsaymis bunlar basimiza gelmeyecekti
adam bide sevgiliyken ben boectan korkarim falan diyodu o kadar borcum olsa bende korkarim tabi
Aslında sabah doğurdum. İyi gidiyor kah ağlamalı kah gülmeliaaa bilmezmiyiz sana burda en son sabaha dogurursun dedik öglene doğurmuşsun
nasil gidiyor lohusa depresyonun
bende sevmem, yahu kyk yı anlarimda evlendikten 2 sene sonra bekar evlerinin ev sahibi beni buldu odenmemis 3 4 kira var diyebiz de de çoktu borç ilk evlendiğimiz zamanlar.bend e borcu hiç sevmem.kredi kartımın 20 tl si kalsa ödenmemiş rahatsız olurummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?