Geçinemeyenler kulübü

abuuu hala yağıyomu oraya
dun firtina olmus sanirim ords kuzenimi süruklemis 1.5 metre falan
Dün tipi vardı bugun kar var ama şahane yagıyor. Esıme dedım annen evde cocuklsr uyurken inelim birer sigara tüttürmelik romantizm yaşayalım diye süt ısıt da içelim soguk dedı

Dün tipi vardı bugun kar var ama şahane yagıyor. Esıme dedım annen evde cocuklsr uyurken inelim birer sigara tüttürmelik romantizm yaşayalım diye süt ısıt da içelim soguk dedı
salep isteseymiş bari
senin esinin içinede bizim ki gibi amca kaçmış sanırım

Benim de canım alt komşum taşındı. Evini bekar bir hemşireye kiraladı. İnşallah anlayışlıdır ya böyle bir manyağa denk gelirsek yanarım şaka maka.
Benim 2 azman çocuklu alt komşum taşınmış.
Bir köpek sesi geliyor gece gündüz havlama sesi, dedim herhalde kadını deli dürttü bir de köpek annesi olmuş
Meğer sessiz sedasız taşınmış, bizden mi kaçtılar ne oldu bilemiyoruz.

1,5 sene önceye kadar alt dairem boştu evlendiğimden beri.
Allahtan çocuklar 3 yaşına gelince komşu sahibi olduk, emekleme dönemi olsa akıllara zarar...

Ben de kocaya az önce çocukları okula başlamadan 1 gün tatile götürelim, yasaklar kalkınca ctesi gecesi kalmalı, kar oynasınlar doyasıya dedim.
Soğuk sevmiyormuş beyefendi ama çocuklar seviyor dedim, e ben gelmeyeyim mi ne diyorsun diyor

sen bizi götür gerisine karışma deseydin ya
bende pazartesi dişçiden sonra elma dağa götürmeyi düşünüyorum, bir de kızak alıp. kac gundur hepimiz döküldük çocugu korkudan çıkaramadım.
pazartesi alacağım kar atesini

Bizim gerizekalı araba karsa gitse, anneme bile götürsem yeri.
Bizim site adeta kayak pisti, bütün çocuklar kayıyor vs ama o kadar dik bir yokuş ki ve bitiminde duvar var.
Ben ayakta duramıyorum, çocukları nasıl oynatayım?
Bir de aşırı rüzgarlı, iki sefer indik dün de 5 er dk dan, uçarak geri döndük eve.

bugun bizim burda ki cocuklarda kapinin onundeki dik yokuştan kayiyorlardi.
oranin onude direk islek bir cadde, çikmaz sokakda degil sagli sollu araba aklim cikti cocuklara bisey olacak diye

filmdelisi kendi kabaniyla botuyla falan üşurmü acaba ekstra bir seye gerek olurmu ?
Deniz ah bir kar tulumu almadığıma bin pişmanım, edinmeden asla gitme.
Pantolon, tulum neyse mutlaka al.
Dün sırılsıklam oldular, kar o kadar çoktu ki bebelerin bazı yerler beline geldi, onlar da yüzdü zaten içinde.
Eve gelinde alt açma örtüsünden içlerine pantolon yaptım, su geçirmemesi adına.
Gözünü seveyim yıl 2021, benim gibi eziyet çekme ne olursun, git su geçirmez bir pantolon bir de eldiven al yeter

bugun bizim burda ki cocuklarda kapinin onundeki dik yokuştan kayiyorlardi.
oranin onude direk islek bir cadde, çikmaz sokakda degil sagli sollu araba aklim cikti cocuklara bisey olacak diye
Yapıyorlar ya.
Annemlerde de yokuşta kaydı çocuklar çim üstü, eğimi güzel kayılır.
Yine arkadaşlarımın da öyle ama bizim sitede yazın bile indirmiyorum oraya, böyle bir diklik yok, ayakta zor duruyorsun.
Bayağı bir dağ eğimi, bir fırlıyorlar başından inanılmaz hızla, izlerken aklım çıkıyor.
Ana babası da karşı komşum, evi görmüyor o alano.
Çocuklar sabahtan akşama kadar öyleler, hiç mi bakmaz kafası mı patladı ne oldu diye.

anaaa yetişirmi acaba sipariş versem
alt acma ortusunden pantolon uapmak nerden aklina geldi ya

Ay tenli anne bir şey soylemiyi unuttum sana, hsg yi uni hastanelerinde çok cüzi rakamlara cekiyorlar.
ozel goruntuleme merkezlerine gidip dunyanin parasini verme
Zaten burda yok kayseri yada ankarada çektiririm çok soru sordum ama sence neresi daha uygun olur ankarada bilgin var mı 1500 den falan bahsediyorlar

anaaa yetişirmi acaba sipariş versem
alt acma ortusunden pantolon uapmak nerden aklina geldi ya
Ne yapayım, analıqq
Aynı 1950 Türkiyesindeki köylü kadınlar gibiyim, yok diye kabullenmeyip hemen kafa çözüm üretmeye çalışıyor
A eldivene gerek de yok aslında, ben normal eldiven üzeri bu boya eldivenleri almıştım migrostan çocuklara, bizim kullandığımız pudrasız doktor eldiveninin çocuk için olanı.
İçine su almadı yani, mis gibi oldu.
Ama pantolon çok önemli.
Lwc, decathlon, tchibo falsn satıyor.
Bugün sipariş versen gelir aslında.
Kar pantolonu olması da şart değil, yağmur tulumu olur su geçirmez kumaş olması yeter, içine ayrıca pantolon giydirirsin.

üşümüyomu ya bu milletin bebesi
denizi 10 dk cikardim bugun oglen bir ara ılık gibiydi 3 5 kar topu atti bana ellerim üşudu dedi kacti iceri.
hele bi tanesi vardi yataktan firladigi gibi gelmis sanki corap bile yoktu resmen spor ayakkabi, ustunde incecik pijama atlet acilmis bel,bobrekler ortada bildigin, hasta olacaksin usumuyomusun sen dedim agzi burnu kip kirmizi yoooh dedi bana
umarim hastalanmaz zaturreye acik adresti valla cocuk

Zaten burda yok kayseri yada ankarada çektiririm çok soru sordum ama sence neresi daha uygun olur ankarada bilgin var mı 1500 den falan bahsediyorlar
kuzucum ben başkent gibi bir hastanede 3 sene once anestezili 60 tl ye cektirdim.
ozeller ozaman bana 800 900 lira fiyat cekmisti.
kayseride kaynanamlar var, oraya gideceksen yarin gorumceme sorayim

Sorma film olan libidosu da içine kaçti adamın. Dün gece yapıstım yakasına olcak bu gece diye gece 3 tü sanırım
Ayıp ayıp ne yapıyorsun sen hanım, hiç aile terbiyesi almamışsın demedi mi
Sldhdjdkdj

Bir arkadaşımın kocası, ailesiyle beraberken karısı yanına oturunca tribe giriyor, kaş göz yapıyor
He evlendik, tavla oynuyoruz ayağı çekiyor herkese herhalde aşsmdjsjr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…