- 23 Aralık 2012
- 7.922
- 53.071
- 748
- Konu Sahibi chamallows
-
- #12.481
Dün tipi vardı bugun kar var ama şahane yagıyor. Esıme dedım annen evde cocuklsr uyurken inelim birer sigara tüttürmelik romantizm yaşayalım diye süt ısıt da içelim soguk dedıabuuu hala yağıyomu oraya
dun firtina olmus sanirim ords kuzenimi süruklemis 1.5 metre falan
salep isteseymiş bariDün tipi vardı bugun kar var ama şahane yagıyor. Esıme dedım annen evde cocuklsr uyurken inelim birer sigara tüttürmelik romantizm yaşayalım diye süt ısıt da içelim soguk dedı
Benim 2 azman çocuklu alt komşum taşınmış.Benim de canım alt komşum taşındı. Evini bekar bir hemşireye kiraladı. İnşallah anlayışlıdır ya böyle bir manyağa denk gelirsek yanarım şaka maka.
Ben de kocaya az önce çocukları okula başlamadan 1 gün tatile götürelim, yasaklar kalkınca ctesi gecesi kalmalı, kar oynasınlar doyasıya dedim.Dün tipi vardı bugun kar var ama şahane yagıyor. Esıme dedım annen evde cocuklsr uyurken inelim birer sigara tüttürmelik romantizm yaşayalım diye süt ısıt da içelim soguk dedı
sen bizi götür gerisine karışma deseydin yaBen de kocaya az önce çocukları okula başlamadan 1 gün tatile götürelim, yasaklar kalkınca ctesi gecesi kalmalı, kar oynasınlar doyasıya dedim.
Soğuk sevmiyormuş beyefendi ama çocuklar seviyor dedim, e ben gelmeyeyim mi ne diyorsun diyor
Bizim gerizekalı araba karsa gitse, anneme bile götürsem yeri.sen bizi götür gerisine karışma deseydin ya
bende pazartesi dişçiden sonra elma dağa götürmeyi düşünüyorum, bir de kızak alıp. kac gundur hepimiz döküldük çocugu korkudan çıkaramadım.
pazartesi alacağım kar atesini
bugun bizim burda ki cocuklarda kapinin onundeki dik yokuştan kayiyorlardi.Bizim gerizekalı araba karsa gitse, anneme bile götürsem yeri.
Bizim site adeta kayak pisti, bütün çocuklar kayıyor vs ama o kadar dik bir yokuş ki ve bitiminde duvar var.
Ben ayakta duramıyorum, çocukları nasıl oynatayım?
Bir de aşırı rüzgarlı, iki sefer indik dün de 5 er dk dan, uçarak geri döndük eve.
Deniz ah bir kar tulumu almadığıma bin pişmanım, edinmeden asla gitme.
Yapıyorlar ya.bugun bizim burda ki cocuklarda kapinin onundeki dik yokuştan kayiyorlardi.
oranin onude direk islek bir cadde, çikmaz sokakda degil sagli sollu araba aklim cikti cocuklara bisey olacak diye
anaaa yetişirmi acaba sipariş versemDeniz ah bir kar tulumu almadığıma bin pişmanım, edinmeden asla gitme.
Pantolon, tulum neyse mutlaka al.
Dün sırılsıklam oldular, kar o kadar çoktu ki bebelerin bazı yerler beline geldi, onlar da yüzdü zaten içinde.
Eve gelinde alt açma örtüsünden içlerine pantolon yaptım, su geçirmemesi adına.
Gözünü seveyim yıl 2021, benim gibi eziyet çekme ne olursun, git su geçirmez bir pantolon bir de eldiven al yeter
Zaten burda yok kayseri yada ankarada çektiririm çok soru sordum ama sence neresi daha uygun olur ankarada bilgin var mı 1500 den falan bahsediyorlarAy tenli anne bir şey soylemiyi unuttum sana, hsg yi uni hastanelerinde çok cüzi rakamlara cekiyorlar.
ozel goruntuleme merkezlerine gidip dunyanin parasini verme
Amca ne ki dede kaçmış dede. Ben dürtmesem hiç heyecan falan yok. Neyse ki ben tam aksiyon kadınıyımsalep isteseymiş bari
senin esinin içinede bizim ki gibi amca kaçmış sanırım
Ne yapayım, analıqqanaaa yetişirmi acaba sipariş versem
alt acma ortusunden pantolon uapmak nerden aklina geldi ya
Yapıyorlar ya.
Annemlerde de yokuşta kaydı çocuklar çim üstü, eğimi güzel kayılır.
Yine arkadaşlarımın da öyle ama bizim sitede yazın bile indirmiyorum oraya, böyle bir diklik yok, ayakta zor duruyorsun.
Bayağı bir dağ eğimi, bir fırlıyorlar başından inanılmaz hızla, izlerken aklım çıkıyor.
Ana babası da karşı komşum, evi görmüyor o alano.
Çocuklar sabahtan akşama kadar öyleler, hiç mi bakmaz kafası mı patladı ne oldu diye.
Anası da yanında ki, iyice evin erkek çocuğu annesinin bidenesi olmuştur, libido falan sıfırdır.Amca ne ki dede kaçmış dede. Ben dürtmesem hiç heyecan falan yok. Neyse ki ben tam aksiyon kadınıyım
kuzucum ben başkent gibi bir hastanede 3 sene once anestezili 60 tl ye cektirdim.Zaten burda yok kayseri yada ankarada çektiririm çok soru sordum ama sence neresi daha uygun olur ankarada bilgin var mı 1500 den falan bahsediyorlar
Sorma film olan libidosu da içine kaçti adamın. Dün gece yapıstım yakasına olcak bu gece diyeAnası da yanında ki, iyice evin erkek çocuğu annesinin bidenesi olmuştur, libido falan sıfırdır.
Ayıp ayıp ne yapıyorsun sen hanım, hiç aile terbiyesi almamışsın demedi miSorma film olan libidosu da içine kaçti adamın. Dün gece yapıstım yakasına olcak bu gece diyegece 3 tü sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?