- 17 Aralık 2015
- 27.159
- 49.685
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #12.501
ahahahahahaha ayyy allahim yaSorma film olan libidosu da içine kaçti adamın. Dün gece yapıstım yakasına olcak bu gece diyegece 3 tü sanırım
Aslında çok iyi olur ya valla sağol gerçekten öyle çok yüksek fiyatlar anlamadım aşılama hsg 3 4 bin falan yazıyo internette benim gitmem etmem 5 6 bini bulur yüksek Bi oran verseler yüzde 50den fazla tutar diye de anlasam o da yok benim biraz daha bütçe ayırmam lazım bu konu için sanırımkuzucum ben başkent gibi bir hastanede 3 sene once anestezili 60 tl ye cektirdim.
ozeller ozaman bana 800 900 lira fiyat cekmisti.
kayseride kaynanamlar var, oraya gideceksen yarin gorumceme sorayim
hangi kanal buOha, izleyin...
Nolmus kimin kardeşihangi kanal bu
asilamanin orani maksimum %20.Aslında çok iyi olur ya valla sağol gerçekten öyle çok yüksek fiyatlar anlamadım aşılama hsg 3 4 bin falan yazıyo internette benim gitmem etmem 5 6 bini bulur yüksek Bi oran verseler yüzde 50den fazla tutar diye de anlasam o da yok benim biraz daha bütçe ayırmam lazım bu konu için sanırım
ben pinar olayini bile bilmiyorumNolmus kimin kardeşi
O adamın mi pınarın mi
Bir hafta olmus genclik gidiyor eskiyoz yawAyıp ayıp ne yapıyorsun sen hanım, hiç aile terbiyesi almamışsın demedi mi
Sldhdjdkdj
Bir arkadaşımın kocası, ailesiyle beraberken karısı yanına oturunca tribe giriyor, kaş göz yapıyor
He evlendik, tavla oynuyoruz ayağı çekiyor herkese herhalde aşsmdjsjr
Uçankuş tv imiş.hangi kanal bu
Kıhhahahahahahaha ayyy allahim ya
bende evde birileri varken sevisemezdim sanki bizi izliyorlar gibi hissederdim.
yeni evliydik kaynanamlara gitmistik, kaynanam her sabah deniz duş alacaksan al falan diyo, yoo diyorum simdi almayacagim akşam aldim ya falan
ertesi aksam esim bana yav deniz bi kıh yapak bizde adı kıh
annemler sorun var falan sanacaklar dedi.
ay ondanmi sorup duruyo o yapmamamiza gerek yok ben sabah kalkar duş alirim hallolur o mesele dedimyinede yapmadim
aa akyakada ki kiz mi bu ?Uçankuş tv imiş.
Rahmetli güzeller güzeli Pınar 183 boy 65 kilodaydmış.
O hala nefes alan mahlukat ise 172 boy 70 kiloymuş.
Yazık babası diyor ki, nasıl taşıdı, nasıl sığdırdı o varile, bir de beton döküp nasıl taşıdı onu oralara diyor.
Bu olayda en başından beri gayet birkaç kişinin parmağı olduğunu ve o kızı başka sırlar ya da pislikleri için öldürdüklerini düşünüyorum.
O şerefsiz ... in kardeşi de tutuklu yargılanıyordu yardım ve yataklıktan, serbest bırakıldı...Nolmus kimin kardeşi
O adamın mi pınarın mi
Muğla'da pınar Gültekin üni öğrencisiydi ( halbuki corona var üni muni yok) sınavını verip eve donecekmis kız ..adam evliymis kandırmış öyle diyorlar .ben pinar olayini bile bilmiyorum
Evet, ta kendisi.aa akyakada ki kiz mi bu ?
Peki gerçekten yardım ve yataklık etmiş miO şerefsiz ... in kardeşi de tutuklu yargılanıyordu yardım ve yataklıktan, serbest bırakıldı...
Fındığım a.selam
KaynvaldeliyimFındığım a.selam
Nasılsın
hatirladim az önce.M
Muğla'da pınar Gültekin üni öğrencisiydi ( halbuki corona var üni muni yok) sınavını verip eve donecekmis kız ..adam evliymis kandırmış öyle diyorlar .
Adamdan ayrılmış kızda
Adam sonra bunu Muğla da AVM den aldı dağ evine götürdü kavga etmişler öldürmus
Yok, iddialar var.Peki gerçekten yardım ve yataklık etmiş mi
İzledigin programda bişey söylendi mi buna dair
Güzel tatlı yorgunluklar olsun inşallah .Kaynvaldeliyimyogun ve yorucu günler gecırıyorum ama mental olarak ıyıyım zorunlum şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?