Geçinemeyenler kulübü

Sorma film olan libidosu da içine kaçti adamın. Dün gece yapıstım yakasına olcak bu gece diye gece 3 tü sanırım
ahahahahahaha ayyy allahim ya
bende evde birileri varken sevisemezdim sanki bizi izliyorlar gibi hissederdim.
yeni evliydik kaynanamlara gitmistik, kaynanam her sabah deniz duş alacaksan al falan diyo, yoo diyorum simdi almayacagim akşam aldim ya falan
ertesi aksam esim bana yav deniz bi kıh yapak bizde adı kıh
annemler sorun var falan sanacaklar dedi.
ay ondanmi sorup duruyo o yapmamamiza gerek yok ben sabah kalkar duş alirim hallolur o mesele dedim yinede yapmadim

kuzucum ben başkent gibi bir hastanede 3 sene once anestezili 60 tl ye cektirdim.
ozeller ozaman bana 800 900 lira fiyat cekmisti.
kayseride kaynanamlar var, oraya gideceksen yarin gorumceme sorayim
Aslında çok iyi olur ya valla sağol gerçekten öyle çok yüksek fiyatlar anlamadım aşılama hsg 3 4 bin falan yazıyo internette benim gitmem etmem 5 6 bini bulur yüksek Bi oran verseler yüzde 50den fazla tutar diye de anlasam o da yok benim biraz daha bütçe ayırmam lazım bu konu için sanırım

asilamanin orani maksimum %20.
asilamayi ben o zaman devlet destegi alamadigimdan sanirim 2800 e yaptirmistim.

Bir hafta olmus genclik gidiyor eskiyoz yaw sessız sedasız halloluverir daha heyecanlı

Uçankuş tv imiş.
Rahmetli güzeller güzeli Pınar 183 boy 65 kilodaydmış.
O hala nefes alan mahlukat ise 172 boy 70 kiloymuş.
Yazık babası diyor ki, nasıl taşıdı, nasıl sığdırdı o varile, bir de beton döküp nasıl taşıdı onu oralara diyor.

Bu olayda en başından beri gayet birkaç kişinin parmağı olduğunu ve o kızı başka sırlar ya da pislikleri için öldürdüklerini düşünüyorum.

Kıhh adamı zan altında koyma her sabah hatta gece yarısı al duşunu

aa akyakada ki kiz mi bu ?

M
ben pinar olayini bile bilmiyorum
Muğla'da pınar Gültekin üni öğrencisiydi ( halbuki corona var üni muni yok) sınavını verip eve donecekmis kız ..adam evliymis kandırmış öyle diyorlar .

Adamdan ayrılmış kızda

Adam sonra bunu Muğla da AVM den aldı dağ evine götürdü kavga etmişler öldürmus

hatirladim az önce.
o adam bu kadini cidden nasil oldurmus o varile nasil koymus bende hayret ettim

Peki gerçekten yardım ve yataklık etmiş mi
İzledigin programda bişey söylendi mi buna dair
Yok, iddialar var.
Babası reddi hakim talep ediyor, haklı olarak.
Bu ülkede güç yine kendini gösteriyor.

Bu tek başına yapılacak bir iş değil, pınarın ilk bulunduğu gün bile kk da yazdım, bu olayın altında çok pislikler var çok...
Hangi insan bu kadar yok etmek için uğraştığı cinayeti daha polisi jandarmayı görür görmez itiraf eder, ancak birilerini korumak adına.
O köy evinde konu komşu görüyor, kimse anlamıyor öyle mi?
Kokoreç yakıyoruz deniyor tek başına mı?
Kim bilir ne gördü bu kız ya da nelere maruz kaldı, ne iğrençlikler yapıldı da bir dirhem etini bile bırakmadılar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…