Geçinemeyenler kulübü

asilamanin orani maksimum %20.
asilamayi ben o zaman devlet destegi alamadigimdan sanirim 2800 e yaptirmistim.
Devlet desteği bana da uymuyo şuan evlilik senesiyle alakalı ölsek kalsak burada hanımefendi lütfen ya kayseri yada ankarada ölün diyecekler burada

Evet, ta kendisi.
Kıza iftira atıyorlar neler neler söyledi pznkler...
hayret ya, bir insani öldürüyosun kendini savunurken aklamaya calisirken de demedigini birakmiyosum, kim olursa olsun isterse manukyan olsun bu sana bir insan oldurme hakki tanimazki

Cok tesekkür ederim canım benım olan marıfıfetimı sergiledim kayınvaldecıgımın gözüne gıreyım

Nasıl deprem oluyo. Ay oraya geliyorum bikac güne şimdi de deprem oraya mi kayıyor allahimmmmm
bi ara bi gidip gidip geldim koltukla beraber sanki ama kandilliden hala ses yok.
film kaynanan sizemi yerlesiyor diyince panigim mi tuttu napti anlamadim

Zorunlu sen napıyosun mapus nasıl geçti neler yaptın
Brctks
Hep evdeydim diyebilirim
Bikac kitap bitirdim
Fi Ci serisi DİZİ var Serenayin oynadığı salak bı kızın hırsını izledim durdum bitti gitti o da .
Ban uzun olunca insan siteden de bı soğuyor aslına bakarsan yada benim böyle bı sorunum var
Bu kadar uzun ban yemek pek iyi değil bence

Sen nasılsın
Muayene tetkik için Ankara'ya gitme durumun vardi o ne oldu ?

bi ara bi gidip gidip geldim koltukla beraber sanki ama kandilliden hala ses yok.
film kaynanan sizemi yerlesiyor diyince panigim mi tuttu napti anlamadim
Çok hızlı biyolojik tepkiler veren duruma göre şekillenen müthiş bı bunyen var

Akşam bana da bir ara öyle geldi dizi izlerken ama şuan hissetmedim bir şey.
bizim guvenlik oglen bana ay deniz hanim aksam 23.30 da deprem oldu hissettinmi 4.2 mis dedi, yoo hissetmedim dedim eve geldim baktim oyle bir deprem yok
onada gelmisler heralde benim gibi hayir o bide şiddetinide uyduruyo yani

bizim guvenlik oglen bana ay deniz hanim aksam 23.30 da deprem oldu hissettinmi 4.2 mis dedi, yoo hissetmedim dedim eve geldim baktim oyle bir deprem yok
onada gelmisler heralde benim gibi hayir o bide şiddetinide uyduruyo yani
Eski bı habee instagramina son dakika diye düşmüş olabilir.
Garibim sorgulamadan inanmıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…