- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
- 63
- Konu Sahibi chamallows
-
- #12.521
Devlet desteği bana da uymuyo şuan evlilik senesiyle alakalıasilamanin orani maksimum %20.
asilamayi ben o zaman devlet destegi alamadigimdan sanirim 2800 e yaptirmistim.
hayret ya, bir insani öldürüyosun kendini savunurken aklamaya calisirken de demedigini birakmiyosum, kim olursa olsun isterse manukyan olsun bu sana bir insan oldurme hakki tanimazkiEvet, ta kendisi.
Kıza iftira atıyorlar neler neler söyledi pznkler...
yarın soracağım senin için.Devlet desteği bana da uymuyo şuan evlilik senesiyle alakalıölsek kalsak burada hanımefendi lütfen ya kayseri yada ankarada ölün diyecekler burada
Meraba layloncum nasılsın günlerini sormak istemiyorum çok güzel geçiyo herhalde kayınvalide ile
Cok tesekkür ederim canım benım olan marıfıfetimı sergiledim kayınvaldecıgımın gözüne gıreyımMeraba layloncum nasılsın günlerini sormak istemiyorum çok güzel geçiyo herhalde kayınvalide ilebide gördüm yazamamıştım o sıra kızına Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inşallah o masa neydi kız öyle maşallah
kasımda senden tarifler alacagimCok tesekkür ederim canım benım olan marıfıfetimı sergiledim kayınvaldecıgımın gözüne gıreyım
Ne tarifi, kvden size mi yerleşiyor ne oldukasımda senden tarifler alacagimben tikanip kaliyorum
kayinvalidem bize yerleşmez yaNe tarifi, kvden size mi yerleşiyor ne oldu
Ha kızın doğumgünü
Hatırladım, pardon...
Nasıl deprem oluyo. Ay oraya geliyorum bikac güne şimdi de deprem oraya mi kayıyor allahimmmmmkayinvalidem bize yerleşmez ya
umarım yani
kızı birakmaz onu.
ankarada deorem oluyo sanirim
Zorunlu sen napıyosun mapus nasıl geçti neler yaptınNasıl deprem oluyo. Ay oraya geliyorum bikac güne şimdi de deprem oraya mi kayıyor allahimmmmm
bi ara bi gidip gidip geldim koltukla beraber sanki ama kandilliden hala ses yok.Nasıl deprem oluyo. Ay oraya geliyorum bikac güne şimdi de deprem oraya mi kayıyor allahimmmmm
BrctksZorunlu sen napıyosun mapus nasıl geçti neler yaptın
Çok hızlı biyolojik tepkiler veren duruma göre şekillenen müthiş bı bunyen varbi ara bi gidip gidip geldim koltukla beraber sanki ama kandilliden hala ses yok.
film kaynanan sizemi yerlesiyor diyince panigim mi tuttu napti anlamadim
Akşam bana da bir ara öyle geldi dizi izlerken ama şuan hissetmedim bir şey.kayinvalidem bize yerleşmez ya
umarım yani
kızı birakmaz onu.
ankarada deorem oluyo sanirim
bizim guvenlik oglen bana ay deniz hanim aksam 23.30 da deprem oldu hissettinmi 4.2 mis dedi, yoo hissetmedim dedim eve geldim baktim oyle bir deprem yokAkşam bana da bir ara öyle geldi dizi izlerken ama şuan hissetmedim bir şey.
kadinin sesini duymam bile yetiyo bazen yaÇok hızlı biyolojik tepkiler veren duruma göre şekillenen müthiş bı bunyen var
Eski bı habee instagramina son dakika diye düşmüş olabilir.bizim guvenlik oglen bana ay deniz hanim aksam 23.30 da deprem oldu hissettinmi 4.2 mis dedi, yoo hissetmedim dedim eve geldim baktim oyle bir deprem yok
onada gelmisler heralde benim gibi hayir o bide şiddetinide uyduruyo yani
aman zaten tam sorgulamadan inanan tip çok görmedimEski bı habee instagramina son dakika diye düşmüş olabilir.
Garibim sorgulamadan inanmıştır
Çok görmedin mi, aksi olmasınaman zaten tam sorgulamadan inanan tip çok görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?