Geçinemeyenler kulübü

Ben konuyu anlamadım yaaa.
Burda sohbet ettiği kişiyi mi şikayet etmiş içimizden biri?
Geçerli bir sebebi var mı?

Ay tenli anne valla ben seni sikayet etmedim geyik topiğinde niye şikayet edeyim. Eee beni de sen etmediysen bizi kim şikayet etti
Valla denizle bizde çok düşündük ama bulamadık kendi kendimi şikayet edecek değilim kii zaten şijayetlik Bi durum yoktu hakaret falan ufak tartışmalar olabilir neden böyle oldu bilmiyorum

Ben ve Ay tenli anne tartıştık ama ne o beni şikayet etti ne de ben onu ettim. İkimiz de banlandık daha doğrusu o bancık aldı 1 gün, ben denetimliden 15-20 gün

Valla denizle bizde çok düşündük ama bulamadık kendi kendimi şikayet edecek değilim kii zaten şijayetlik Bi durum yoktu hakaret falan ufak tartışmalar olabilir neden böyle oldu bilmiyorum
Cok gururuma dokundu hayır bir bekaret olur, sürtüştük alevlendik olur böyle konularda 1 ay alsam gık demem ama geyikten de ban yemezsin ya

Cok gururuma dokundu hayır bir bekaret olur, sürtüştük alevlendik olur böyle konularda 1 ay alsam gık demem ama geyikten de ban yemezsin ya
Sorma o gün yattım sabah Bi kalktım giremiyorum siteye kurak ihlali yapmışım bak bak sen fikrini görüşünü belirttin ben öyle gerçekten bunda birsey yoktu baaya da uzun gittin

Sorma o gün yattım sabah Bi kalktım giremiyorum siteye kurak ihlali yapmışım bak bak sen fikrini görüşünü belirttin ben öyle gerçekten bunda birsey yoktu baaya da uzun gittin
1 gün ban ban değil ki ben 1 gün aldığım zamanları hatırlamıyorum....

burda iki arkadas bir birini tam olarak anlayamadi hafif bir gerilim oldu, ikiside bir birbirini sikayet etmedi, biz zaten bir birlerini yanlis anladiklarini falan soyluyoduk, o arada biri sikayet etti hemen ikisinide

burda iki arkadas bir birini tam olarak anlayamadi hafif bir gerilim oldu, ikiside bir birbirini sikayet etmedi, biz zaten bir birlerini yanlis anladiklarini falan soyluyoduk, o arada biri sikayet etti hemen ikisinide
İşgüzar...

Bi yandan iyi yeni Bi ortam değişik insanlar Bi yandan zor olur herhalde düzeninin değişmesi ama sonuçta kendi evin olacak o en iyisi galiba
Burada da kimse yok ki
Arkadaş filan yapmadım
Komşum var iyi anlastigim
O da pilot ve yakın zamanda tayin oluyor

Semtin insanları kaliteli mi desen evet elitler ama insanlık hangisinde var , hiç biyerde kalmamış burada da olmadığı gibi.

Nera gitsem farketmeyecek sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…