Geçinemeyenler kulübü

Ne ayıp yaaa.
Meşgul çalar, birazdan tekrar arar diğer gelin.
İncileri mi dökülecekmiş?
Sormayın ben de çok şaşırdım. Hayır daha yeni başladık zaten yani konuşma devam ediyordu hatta lafım kesildi Bir daha nah ararım allahtan ses hoparlördeydi de eşim de duydu. Dalga geçiyo o da kıdemli gelin arayınca pabucun dama atıldı diye

Ben kvdemi 1 kere öylesine aradım bak 6,5 senelik evliyim.
Kadın teşekkür etmişti aradığım için ne kadar aramıyorsam artık, böyle bayram seyran meselelerine kocayla görüntülü ararız.

Bir daha aradığında misillemeni yap, arkadaşım arıyor görüşürüz diyerek

Gururuma dokandı ya. Valla çok bozuldum

Skfmfmfmfl o kadar cok konustuk ki konuşma sırasında haliyle öteki gelinini özledi. Hak veriyorum benim gibi bir şahesere aşık olmamak cok zor. (Bozuldugumu belli etmemeliyim)
Birdahaki konuşmada yemek tarifi iste.

Sonra de ki ya annemi aradım da duymadı duysaydi ondan tarif alacaktım.
Bu konuda kimse annemin eline su dokemez de bu defa senin tarifi deneyim bakalım.
De

Birdahaki konuşmada yemek tarifi iste.

Sonra de ki ya annemi aradım da duymadı duysaydi ondan tarif alacaktım.
Bu konuda kimse annemin eline su dokemez de bu defa senin tarifi deneyim bakalım.
De
Zaten yemek öğretmeye çalışınca öğrenecek olsam annemden öğrenirdim diyip kesiyordum iyi yapmışım oh

Zaten yemek öğretmeye çalışınca öğrenecek olsam annemden öğrenirdim diyip kesiyordum iyi yapmışım oh
Bak bak şimdi kayinvalidesine yaptığı gicikliklari kendine hatırlatıp
Kendini rahatlatmaya çalışıyor

Kaynanamı aradım kandil için. Konuşmanın 1.dakikasında eltimin adını söyleyip o arıyor görüşürüz cnm dedi. Bu kadın bana aşık aşık. Beni çok seviyor
ay ayni annem telefonla konusurken dur abin ariyo kapatiyorum diyo, yav o beklesin benle konusmayi niye kapa... devami yok bilin bakalim niye

Doğru söyle, o geline 300 gr altın taktı de mi kaynanan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…