- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.967
- 298
- 31
- Konu Sahibi chamallows
-
- #12.561
Hapiste olanlar dışarıyı gözleri nemli izler çünküniye agliyosun okurken
sizi kim şikayet etti bende merak ediyorum ciddenHapiste olanlar dışarıyı gözleri nemli izler çünkü
cok manasız değil mi geyikten ban yedim ya resmen ban tarihimde bir ilksizi kim şikayet etti bende merak ediyorum cidden
Sessiz takipçilerden biriydi bencesizi kim şikayet etti bende merak ediyorum cidden
Kimse cıksın o sinsi bişey yapmıcamSessiz takipçilerden biriydi bence
Bugün ağrısı azaldı şükür yağ bezesi sanırım . Çok teşekkür ederim canımKimse cıksın o sinsi bişey yapmıcambu arada sende darbeden kaynaklı bişey oldugunu sanmıyorum beze falan olabilir kendiliğinden iner
lütfen at cok merak ediyorumBu arada dün 2.doz aşımı oldum 10gün sonra antikor baktırıcam buraya da atarım sonucu
ben biliyorum o sinsinin kim olduğunu da ispatlayamıyorum.cok manasız değil mi geyikten ban yedim ya resmen ban tarihimde bir ilk
aynen.Sessiz takipçilerden biriydi bence
selam hanim abla, hayir gecen haftalarda 2 ark. kendi arasida yanlis anlasilmadan kaynakli ufacık bir gerilim oldu, gerilen arkadaşlar aralarinda ki problemi çozdu ama nasil olduysa birileri gelip onlari sikayet etti.Selamlar şikayetmi oldu gene burada ..
Bende yedim hemde 4 gün IP numarasından bile yedim o cezayı.cok manasız değil mi geyikten ban yedim ya resmen ban tarihimde bir ilk
Selam,gerilim her yerde var maalesef,önüne geçemiyorsun.selam hanim abla, hayir gecen haftalarda 2 ark. kendi arasida yanlis anlasilmadan kaynakli ufacık bir gerilim oldu, gerilen arkadaşlar aralarinda ki problemi çozdu ama nasil olduysa birileri gelip onlari sikayet etti.
ıp den nasil ban oluyo abla? siteye komplemi giremiyoBende yedim hemde 4 gün IP numarasından bile yedim o cezayı.
her yerde var ama bu şekilde pusuda bekleyip bekleyip gelip şikayet etmek, burda insanlarla sohbet edip sonra o insanlardan biri bir ceza alinca gidip baska bir yerde o kisi hakkinda hehehehihihoho diye dalga gecmek bana çok iki yüzlüce geliyor.Selam,gerilim her yerde var maalesef,önüne geçemiyorsun.
İlk defa oldu 4 gün girememiştim siteye,misafir olayım dedim oda olmamıştı nasıl bşr ceza aldıysam artık:))ıp den nasil ban oluyo abla? siteye komplemi giremiyo
Maalesef var böyle insanlar,hani kızarsın konuşursun anlarımda,dalga geçmek biraz ayıp oluyor.her yerde var ama bu şekilde pusuda bekleyip bekleyip gelip şikayet etmek, burda insanlarla sohbet edip sonra o insanlardan biri bir ceza alinca gidip baska bir yerde o kisi hakkinda hehehehihihoho diye dalga gecmek bana çok iki yüzlüce geliyor.
abla seninle tartisir gider bi yerde bu konu hakkinda kritik yapar onu anlarim, benim bahsettigim burda gelip sohbet ettigi insanin banlanmasina gidip baska yerde hehehihihoho diye dalga gecilmesini anlamiyorum ben.İlk defa oldu 4 gün girememiştim siteye,misafir olayım dedim oda olmamıştı nasıl bşr ceza aldıysam artık:))
Maalesef var böyle insanlar,hani kızarsın konuşursun anlarımda,dalga geçmek biraz ayıp oluyor.
Geçenlerde biri bana öyle bir laf etti ki,direk kib tabi hırsımı alamadım bende konuştum.
Yapılan eylem çirkin zaten,helede dalga geçmesi çok daha çirkin bir davranış.abla seninle tartisir gider bi yerde bu konu hakkinda kritik yapar onu anlarim, benim bahsettigim burda gelip sohbet ettigi insanin banlanmasina gidip baska yerde hehehihihoho diye dalga gecilmesini anlamiyorum ben.
madem banlanmasi hosuna gidiyor o kişiden hoşlanmiyorsun konusmazsinda o kisiyle.
Ayyy özele gelllben biliyorum o sinsinin kim olduğunu da ispatlayamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?