- 17 Aralık 2015
- 27.159
- 49.685
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #12.541
kayinvalide ve gorumcek hassas noktamÇok görmedin mi, aksi olmasın
Kv dedim nevrin döndü deniz
Aşansjsjsj
Ben yemek yapmaya kaçıyorum, uyumamış olursanız gelirim 1,5 saate.
Seninde benim gibi yemek yaptığın saat belli değil.Çok görmedin mi, aksi olmasın
Kv dedim nevrin döndü deniz
Aşansjsjsj
Ben yemek yapmaya kaçıyorum, uyumamış olursanız gelirim 1,5 saate.
kayinvalide ve gorumcek hassas noktam5.7 şiddetinde sarsiliyorum görüyorsun zaten anlatmaya gerek yok .
bu saatte ne yemegi ya
Seninde benim gibi yemek yaptığın saat belli değil.
Arkadaşlarım hep garipser
Bu saatte mi yemek yapiyon bla bla
İyi yapmışsın canım doğru valla ban yemek işini bende sevmedim hele senin ki daha komik Bi sebepBrctks
Hep evdeydim diyebilirim
Bikac kitap bitirdim
Fi Ci serisi DİZİ var Serenayin oynadığı salak bı kızın hırsını izledim durdum bitti gitti o da .
Ban uzun olunca insan siteden de bı soğuyor aslına bakarsan yada benim böyle bı sorunum var
Bu kadar uzun ban yemek pek iyi değil bence
Sen nasılsın
Muayene tetkik için Ankara'ya gitme durumun vardi o ne oldu ?
yemek yapmayı çok severim ama bu saatte mutfakta yemek yapamam ben yaSeninde benim gibi yemek yaptığın saat belli değil.
Arkadaşlarım hep garipser
Bu saatte mi yemek yapiyon bla bla
Tamam canım menü bile olustururuz beraberkasımda senden tarifler alacagimben tikanip kaliyorum
bu sene istedigim gibi olmadi, aksilikler oldu birde pandemi vardi kimsede gelemeyecekti, yarim yamalak sacma sapan bir kutlama oldu.Tamam canım menü bile olustururuz beraber
İyi geceler denizkızlar ben soguk algınliğı icin ilac ictim gözlerim kaymaya basladihepinize iyi geceler
Evimiz yapılıyor yaza biter onu beklemem gerekiuor :)İyi yapmışsın canım doğru valla ban yemek işini bende sevmedim hele senin ki daha komik Bi sebepbende araştırıyorum sağolsun deniz yardımcı oluyo burda okuyorum falan ne zor işler valla korunmayı bırak çocuk yap sende Allah göstermesin olmaz etmezse tedavi süreci baya uzun olabiliyor
Şaka yapıyorum kız yaşlı teyzeler gibi karışırlar ya öyle en sinir olduğum çocuk yok mu ikinci ne zamanEvimiz yapılıyor yaza biter onu beklemem gerekiuor :)
Ama zaten henüz erken de bizim için
Adaçayıni ucundan yakıp evinde de gezdiryemek yapmayı çok severim ama bu saatte mutfakta yemek yapamam ben ya
zorunlu bu ada cayi zimbirtisi cigerleri nasil temizliyor ya
Kuzucum şaka yapmiyor da olsan senin niyetinden şüphe etmem.Şaka yapıyorum kız yaşlı teyzeler gibi karışırlar ya öyle en sinir olduğum çocuk yok mu ikinci ne zaman
Hayırlı olsun yakın mı şuan oturduğunuz yere yapılan eviniz
Bi yandan iyi yeni Bi ortam değişik insanlar Bi yandan zor olur herhalde düzeninin değişmesi ama sonuçta kendi evin olacak o en iyisi galibaKuzucum şaka yapmiyor da olsan senin niyetinden şüphe etmem.
Yaptırdığımız ev Bostanlı da değil Bostanlı da ev yaptıracak bı arazi yok
uzakta yaptiriuoruz bı yarım saat kadar uzaklikta
hoşgeldinAy tenli anne valla ben seni sikayet etmedim geyik topiğinde niye şikayet edeyim. Eee beni de sen etmediysen bizi kim şikayet etti
niye agliyosun okurkenDışardan okudum bu arada herşeyi ağlayarak........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?