- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
- 63
- Konu Sahibi chamallows
-
- #12.601
Allah kabul etsin canımHayırlı kandillleeeer.iftar saati
Heyecanla bekliyorum
allah kabul etsin sanada hayırlı kandillerHayırlı kandillleeeer.iftar saati
Heyecanla bekliyorum
en son birlikte ban yedik 10 gundu simdi 12 gunden önce gelmezBen geldim o gitti şimdi 10günden önce dönmez
Çok tatlısın teşekkür ederimAllah kabul etsin.
Amin prensesAllah kabul etsin canım
Teşekkür ederiiiiimallah kabul etsin sanada hayırlı kandiller
Şimdi Bir asır da khomyuk u mu bekleyecegiz ya oohoooen son birlikte ban yedik 10 gundu simdi 12 gunden önce gelmez
Ben sana yazamıyorum canım özelden ya niye gitmedi mesajlarım da anlamadımAmin prenses
Bi toplanamıyoruz ki hep eksik birileriŞimdi Bir asır da khomyuk u mu bekleyecegiz ya oohooo
Alla alla dur ben yazayım.denizleyken de böyle oldu bikac kez .kızcağız yazmış bende yoktu hiç bseyBen sana yazamıyorum canım özelden ya niye gitmedi mesajlarım da anlamadım
konusmalari siliyosunda ondanAlla alla dur ben yazayım.denizleyken de böyle oldu bikac kez .kızcağız yazmış bende yoktu hiç bsey
Hea siliyorum o zaman öyle mi oluyomuskonusmalari siliyosunda ondan
Uzun zamandır ben banlanmıyorum, Allahıma bin şükür en son 2020 de banlandımBi toplanamıyoruz ki hep eksik birileri
Kaynanamı en son bayramda aradım. Varlığımı unuttu kadın.Kaynanamı aradım kandil için. Konuşmanın 1.dakikasında eltimin adını söyleyip o arıyor görüşürüz cnm dedi. Bu kadın bana aşık aşık.Beni çok seviyor
En güzeli film alışıyoruz yani buradaki takip ettiğimiz konular arkadaşlıklarımız var ban yiyince Bi zor oluyoUzun zamandır ben banlanmıyorum, Allahıma bin şükür en son 2020 de banlandım
Ya bir aydır hiç aramıyorum her hafta o arıyor bi güzellik yapıp arayayım dedim ama no. Artık mesaj atarım kndlnz mbrk olsn diyeKaynanamı en son bayramda aradım. Varlığımı unuttu kadın.
Ohh Allah muhabbetinizi arttırsın zaten kaynanası aşık olmayan gelin de ne biliyimKaynanamı aradım kandil için. Konuşmanın 1.dakikasında eltimin adını söyleyip o arıyor görüşürüz cnm dedi. Bu kadın bana aşık aşık.Beni çok seviyor
Skfmfmfmfl o kadar cok konustuk ki konuşma sırasında haliyle öteki gelinini özledi. Hak veriyorum benim gibi bir şahesere aşık olmamak cok zor. (Bozuldugumu belli etmemeliyim)Ohh Allah muhabbetinizi arttırsın zaten kaynanası aşık olmayan gelin de ne biliyim
Allahtan öyle dertlerim yok tek oğlan eşim görümce de küçük zaten ohh mis şuanlıkSkfmfmfmfl o kadar cok konustuk ki konuşma sırasında haliyle öteki gelinini özledi. Hak veriyorum benim gibi bir şahesere aşık olmamak cok zor. (Bozuldugumu belli etmemeliyim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?