Geçinemeyenler kulübü

Doğru söyle, o geline 300 gr altın taktı de mi kaynanan.
Hiç sormadım ama ama ama evet benim 5 katım falan gitmiş masraf olarak ben cok sallamıyorum mesela 20 bilezik ona 2 bana taksa şu telefon olayı kadar bozulmazdım kalbim kırıldı

Sende az değilsin ama şimdi Allah'ın izniyle doğum yapacağın zamanda gelecem gibi birşey diyecek mutlaka . O zamanda
annem herşeyi halleder çocuk konusunda çok iyidir sağol de.rekabet ortamı yarat dellensin
Aadafsfgadsfaf

Mantı öğretirim diyince ayyy sen yap gönder anne demiştim hıııh skfmffmflfl

Hiç sormadım ama ama ama evet benim 5 katım falan gitmiş masraf olarak ben cok sallamıyorum mesela 20 bilezik ona 2 bana taksa şu telefon olayı kadar bozulmazdım kalbim kırıldı
iste bir ne yaptigini bilmeyen gelin daha
filmdelisi
boyle devam edersen tabiki bi dk canim eltin ariyor der.
hep isteyeceksin hep

Ben yemek yapmaktan cok hoşlanmam o da sürekli yemek yemek diyor e kesiyorum napiyim skfmfmfmfl yok anneme kıyamam o baksın annem sevsin

35 senelik annem daha bana bi kere kizim, annecim demedi telefonda, abimle gelin arayinca saygi durusuna geciyo bal bocuklerim moduna giriyo girer tabi kolum gibi kalin kelepce setleri has burmalari bana takmadi yatirim orda
bak bunlar sana hep taktik Neyapsamkisimdi söyluyorsak var bir bildigimiz

bu tenezzül degil bebişim
multi trilyoner dahi olsan isteyecksin yoksa aha boyle oteki gelin arayinca saygi durusuna geçer
neden çunku yatirimi oraya yapmiş.
Ya onunla ilişkileri cok başka ben mutluyum onunla samimi olmasına ben böyle birşey talep etmiyorum mesela öteki gelinini asla aramaz çünkü eltim hep arar. Ben öyle değilim coook nadir ararım kaynanam hep beni arar kırmamaya çalışırım ama öteki gibi de olamam o kadar benimseyemem yatırımdan ziyade gerçek bir anne kız ilişkileri var. Yine de kırıldım gerek yoktu daha 1 dakika olmuştu konuşalı

bu tenezzül degil bebişim
multi trilyoner dahi olsan isteyecksin yoksa aha boyle oteki gelin arayinca saygi durusuna geçer
neden çunku yatirimi oraya yapmiş.
Korkutuyorsunuz insanı
Kaynım evlenmesin diye dua edecem adeta
Eltimi benden daha çok sevse kudururum hiç şüphesiz .bu konuda alçak gönüllü olamayacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…