- 17 Aralık 2015
- 27.159
- 49.685
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #12.641
oda sana misilleme yapmis telefonla konusacak olsam eltinle konusurum diyeZaten yemek öğretmeye çalışınca öğrenecek olsam annemden öğrenirdim diyip kesiyordum iyi yapmışım oh
Mantı öğretirim diyince ayyy sen yap gönder anne demiştim hıııh skfmffmflflBak bak şimdi kayinvalidesine yaptığı gicikliklari kendine hatırlatıp
Kendini rahatlatmaya çalışıyor
Ya abi kardeş olsa neyse hadi kızı oğlu da okey ama ben de gelinim o daay ayni annemtelefonla konusurken dur abin ariyo kapatiyorum diyo, yav o beklesin benle konusmayi niye kapa... devami yok bilin bakalim niye
Götümüzü açalımmmskdkflfKaynana güzeli bozar, ben daha güzel ol diye fiştekliyorum
demek ki öteki gelin daha yalakaYa abi kardeş olsa neyse hadi kızı oğlu da okey ama ben de gelinim o da
Hiç sormadım ama ama ama evet benim 5 katım falan gitmiş masraf olarak ben cok sallamıyorum mesela 20 bilezik ona 2 bana taksa şu telefon olayı kadar bozulmazdımDoğru söyle, o geline 300 gr altın taktı de mi kaynanan.
Mantı öğretirim diyince ayyy sen yap gönder anne demiştim hıııh skfmffmflfl
Mantı öğretirim diyince ayyy sen yap gönder anne demiştim hıııh skfmffmflfl
Eşim de takılıyor kıdemlin arayınca pabucun dama mı gitti diye şimdi seni dama fırlatcam haberin yokdemek ki öteki gelin daha yalaka
oteki gelin ariyor diyip kapatmak ne ya
iste bir ne yaptigini bilmeyen gelin dahaHiç sormadım ama ama ama evet benim 5 katım falan gitmiş masraf olarak ben cok sallamıyorum mesela 20 bilezik ona 2 bana taksa şu telefon olayı kadar bozulmazdımkalbim kırıldı
Ben yemek yapmaktan cok hoşlanmam o da sürekli yemek yemek diyor e kesiyorum napiyim skfmfmfmfl yok anneme kıyamam o baksın annem sevsinSende az değilsin ama şimdiAllah'ın izniyle doğum yapacağın zamanda gelecem gibi birşey diyecek mutlaka . O zamanda
annem herşeyi halleder çocuk konusunda çok iyidir sağol de.rekabet ortamı yarat dellensin
Aadafsfgadsfaf
Ay yok ben cok burnu dik havadayımdırkfkfkf asla tenezzül etmemiste bir ne yaptigini bilmeyen gelin daha
filmdelisi
boyle devam edersen tabiki bi dk canim eltin ariyor der.
hep isteyeceksin hep
bu tenezzül degil bebişimAy yok ben cok burnu dik havadayımdırkfkfkf asla tenezzül etmem
Sizin kadar gözümüz acilmadi daha .iste bir ne yaptigini bilmeyen gelin daha
filmdelisi
boyle devam edersen tabiki bi dk canim eltin ariyor der.
hep isteyeceksin hep
Olmaz, yarın derhal kalan 18 bilenziği istiyorsun yavrum.Ay yok ben cok burnu dik havadayımdırkfkfkf asla tenezzül etmem
Ya onunla ilişkileri cok başka ben mutluyum onunla samimi olmasına ben böyle birşey talep etmiyorum mesela öteki gelinini asla aramaz çünkü eltim hep arar. Ben öyle değilim coook nadir ararım kaynanam hep beni arar kırmamaya çalışırım ama öteki gibi de olamam o kadar benimseyemem yatırımdan ziyade gerçek bir anne kız ilişkileri var. Yine de kırıldım gerek yoktu daha 1 dakika olmuştu konuşalıbu tenezzül degil bebişim
multi trilyoner dahi olsan isteyecksin yoksa aha boyle oteki gelin arayinca saygi durusuna geçer
neden çunku yatirimi oraya yapmiş.
Korkutuyorsunuz insanıbu tenezzül degil bebişim
multi trilyoner dahi olsan isteyecksin yoksa aha boyle oteki gelin arayinca saygi durusuna geçer
neden çunku yatirimi oraya yapmiş.
Sizin kadar gözümüz acilmadi daha .
Bikac yıla yakalarız sizin seviyeyi
Skdkdkdkdk rüyasında ararımOlmaz, yarın derhal kalan 18 bilenziği istiyorsun yavrum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?