- 17 Aralık 2015
- 27.159
- 49.685
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #12.661
arz talep meselesi degil ki, sen beni dinle sakin ben istemem tenezzul etmem moduna girme sakinYa onunla ilişkileri cok başka ben mutluyum onunla samimi olmasına ben böyle birşey talep etmiyorum mesela öteki gelinini asla aramaz çünkü eltim hep arar. Ben öyle değilim coook nadir ararım kaynanam hep beni arar kırmamaya çalışırım ama öteki gibi de olamam o kadar benimseyemem yatırımdan ziyade gerçek bir anne kız ilişkileri var. Yine de kırıldım gerek yoktu daha 1 dakika olmuştu konuşalı
İş bitti kuzu evlendik yani gerçi takıları daha almadık ama olsundkflflfarz talep meselesi degil ki, sen beni dinle sakin ben istemem tenezzul etmem moduna girme sakin
Zorunlu kardeşimin derdine Yasin dağıtıyorummmmmmm arkadaslarrr sjdjfkfkdkAltı üstü bir kirpik lifting yaptircm.
Yarın yaptırmam gerekiyor
Ve kimsenin boşluğu yok
sevgi meselesi degil bu yaKorkutuyorsunuz insanı
Kaynım evlenmesin diye dua edecem adeta
Eltimi benden daha çok sevse kudururum hiç şüphesiz .bu konuda alçak gönüllü olamayacagim
daha bunun doğumu varİş bitti kuzu evlendik yani gerçi takıları daha almadık ama olsundkflflf
ankara ya gelmek icin mi bu kadar sus ?Altı üstü bir kirpik lifting yaptircm.
Yarın yaptırmam gerekiyor
Ve kimsenin boşluğu yok
Doğurduktan sonra haber vericem cok kinliyimdaha bunun doğumu var
bak iste yanlis cevap, telefon edip kaburga kelepce setim hazirsa mujde vereyim diyeceksinDoğurduktan sonra haber vericem cok kinliyim
Ahhsjdjs gülemiyorum bile kalbi kırık biriyimbak iste yanlis cevap, telefon edip kaburga kelepce setim hazirsa mujde vereyim diyeceksin
gülme zatenAhhsjdjs gülemiyorum bile kalbi kırık biriyim
Hazır kandil günüZorunlu kardeşimin derdine Yasin dağıtıyorummmmmmm arkadaslarrr sjdjfkfkdk
Ben oturur ağlarım onu bendn çok seviyon diyesevgi meselesi degil bu ya
gözü açık olan kazanir
Skdkdkmcföfllf boşver ya sevmez zaten şekil a ben skfçflfkfkfkBen oturur ağlarım onu bendn çok seviyon diye
En gözü açık halim bubenden çok bişey beklemeyin
zorunlunun içinden duygusal bir ponçik çiktı iyimiBen oturur ağlarım onu bendn çok seviyon diye
En gözü açık halim bubenden çok bişey beklemeyin
Valla öyle .ankara ya gelmek icin mi bu kadar sus ?
hayir ankara da bayanlarin bir cogunun biyiklari kirpiklerini gecti de, hazir degiliz bu kadar özenmiş birini görmeye o bakimdan yaniValla öyle .
Daha korkmasam ipek kirpik taktırıp gezeceğim
Korku neden?Valla öyle .
Daha korkmasam ipek kirpik taktırıp gezeceğim
ah benim dugununde 20 bilezik feda ettigim gelinim neyapsamki simdi aradi kapattim hemen sen ariyosun diyeÖtekine de şey demiştir neyapsam ile konuşuyordum kapattım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?