- 17 Ocak 2020
- 28.169
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.913
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #12.681
Hemen ötekini ara .Ötekine de şey demiştir neyapsam ile konuşuyordum kapattım
Geçmiş olsun, maç bitmiş sen unut bunu.Ötekine de şey demiştir neyapsam ile konuşuyordum kapattım
cok soguk cidden yaKorku neden?
Bu soğukta kendinden lift olur onlar sen merak etme.
Gel de bir donsun toton.
duygusal poncik lafimi geri aliyorumHemen ötekini ara .
Kandilini kutlarken ay bugün kayinvalidemle bı saate yakın konuştuk ne cana yakın kadın öyle .de
Düşür ikisini birbirine
ÜniversitedeykenKorku neden?
Bu soğukta kendinden lift olur onlar sen merak etme.
Gel de bir donsun toton.
Bugün ayrı soğuk.cok soguk cidden ya
Bende az evvel aynada bı baktım üç dört kıl uzamış gidiyor kedi gibi olmuşum.hayir ankara da bayanlarin bir cogunun biyiklari kirpiklerini gecti de, hazir degiliz bu kadar özenmiş birini görmeye o bakimdan yani
Mıknatıs diyor ve susuyorumÜniversitedeyken
Makyaj yapmayı hiç sevmezdim bide çok sıcak bı şehirdi hep yapış yapış terdim makyaj yapsan durmuyor .
İpek kirpik taktirdim sıklıkla (3 ay kirpikli olurdum 1-2 dinlendirirdim)
Kirpiklerim mahvoldu .
Tekrar aynı şeyi yaşama korkusu
derdin neydi de bu sogukta camlari actinBugün ayrı soğuk.
Bir de evin camlarını çıkarken açmıştım üstten, akşam geldim alaska olmuş.
Hala ısıtamadık
20 değil kız onu öylesine yazdım bilmiyorum kaç tane takıldığınıah benim dugununde 20 bilezik feda ettigim gelinim neyapsamki simdi aradi kapattim hemen sen ariyosun diye
agda yapabiliyosan ipe ne gerek var ki, ben ipin bir ucunu musluga takip agdadan sonra rötuş atiyorumBende az evvel aynada bı baktım üç dört kıl uzamış gidiyor kedi gibi olmuşum.
Hemen agdalandim bı .
İp işini ogrensem iyi olacak hiç elimden gelmez
Eşime söyleniyorum skföflfkf arayıp anneme söylicem gelinini üzdün diyo skdkdk söylerse öldürürümGeçmiş olsun, maç bitmiş sen unut bunu.
Önündekilere bakacaksın
dügün cd lerini izle20 değil kız onu öylesine yazdım bilmiyorum kaç tane takıldığını
Yok ya kızın kötülüğünü görmedim öncesinde mesajla kandilleşmiştik zaten suç onun değil ki arayı sağlayamayan kaynanamın maalesefHemen ötekini ara .
Kandilini kutlarken ay bugün kayinvalidemle bı saate yakın konuştuk ne cana yakın kadın öyle .de
Düşür ikisini birbirine
Ben eltimi sadece beni istemeye geldiklerinde gördüm cdyi çocuğum olunca anca izlerimdmföglfdügün cd lerini izle
elti de bir sıkıntı var ozamanBen eltimi sadece beni istemeye geldiklerinde gördüm cdyi çocuğum olunca anca izlerimdmföglf
Yok kız kötü biri olduğunu düşünmüyorum mesafeli bir ilişkimiz var zaten ona karşı önyargım yokelti de bir sıkıntı var ozaman
kesin seni kiskaniyodur bu acıdan bak.
kaynana kiskanacak korkusuna oyle hemen kapatiyo demek ki
içini rahatlatayim diyorum amaYok kız kötü biri olduğunu düşünmüyorum mesafeli bir ilişkimiz var zaten ona karşı önyargım yok
Ya bişey diyeceğim kişiden kişiye değişiyor olabilir mi ?Mıknatıs diyor ve susuyorum
Ha bir de bu aralar arifoğlu kullanıyorum, instada mad neyi önerse almaya meyilliyim zaten.
Gürleştirdi cidden.
Evde olmayacağız, güzel bir havalansın dedim.derdin neydi de bu sogukta camlari actinben her sabah ve oglen bi havalandirirdim mutlaka, bugun pencerelerin kolunu tutunca elim yapisiyo sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?