Geçinemeyenler kulübü

Ötekine de şey demiştir neyapsam ile konuşuyordum kapattım
Hemen ötekini ara .
Kandilini kutlarken ay bugün kayinvalidemle bı saate yakın konuştuk ne cana yakın kadın öyle .de
Düşür ikisini birbirine

Korku neden?
Bu soğukta kendinden lift olur onlar sen merak etme.
Gel de bir donsun toton.
Üniversitedeyken
Makyaj yapmayı hiç sevmezdim bide çok sıcak bı şehirdi hep yapış yapış terdim makyaj yapsan durmuyor .
İpek kirpik taktirdim sıklıkla (3 ay kirpikli olurdum 1-2 dinlendirirdim) . O olunca hiç makyaj ihtiyacı kalmıyor .

Kirpiklerim mahvoldu .
Tekrar aynı şeyi yaşama korkusu

hayir ankara da bayanlarin bir cogunun biyiklari kirpiklerini gecti de, hazir degiliz bu kadar özenmiş birini görmeye o bakimdan yani
Bende az evvel aynada bı baktım üç dört kıl uzamış gidiyor kedi gibi olmuşum.

Hemen agdalandim bı .
İp işini ogrensem iyi olacak hiç elimden gelmez

Mıknatıs diyor ve susuyorum
Ha bir de bu aralar arifoğlu kullanıyorum, instada mad neyi önerse almaya meyilliyim zaten.
Gürleştirdi cidden.

Hemen ötekini ara .
Kandilini kutlarken ay bugün kayinvalidemle bı saate yakın konuştuk ne cana yakın kadın öyle .de
Düşür ikisini birbirine
Yok ya kızın kötülüğünü görmedim öncesinde mesajla kandilleşmiştik zaten suç onun değil ki arayı sağlayamayan kaynanamın maalesef

elti de bir sıkıntı var ozaman
kesin seni kiskaniyodur bu acıdan bak.
kaynana kiskanacak korkusuna oyle hemen kapatiyo demek ki
Yok kız kötü biri olduğunu düşünmüyorum mesafeli bir ilişkimiz var zaten ona karşı önyargım yok

Mıknatıs diyor ve susuyorum
Ha bir de bu aralar arifoğlu kullanıyorum, instada mad neyi önerse almaya meyilliyim zaten.
Gürleştirdi cidden.
Ya bişey diyeceğim kişiden kişiye değişiyor olabilir mi ?

1 yıldır arifoglu kullanıyorum
Aynı zamanda başka bir tane daha aldım güzellik merkezinden kakaladilar gerçi onu

Yok arkadas hiç eskisi gibi olmadı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…