- 17 Aralık 2015
- 27.159
- 49.685
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #12.701
ne zaman ısınacak artık yaEvde olmayacağız, güzel bir havalansın dedim.
Mıknatıs diyor ve susuyorum
Ha bir de bu aralar arifoğlu kullanıyorum, instada mad neyi önerse almaya meyilliyim zaten.
Gürleştirdi cidden.
Ahahahahaha bu yürek ilk defa bugün kırılmıyor... beni istemeye geldiklerinde de eltimle nasıl gezip vakit geçirdiklerini dinlemiştim 1 saatiçini rahatlatayim diyorum ama
Agdadan sonra rötuş için. Çünkü minicik beybicik killarim oluyor ağdaya gelmiyorlar inatla.agda yapabiliyosan ipe ne gerek var ki, ben ipin bir ucunu musluga takip agdadan sonra rötuş atiyorum
Onları da alma ya boşver bu kadar takılsam her yerimi keserimAgdadan sonra rötuş için. Çünkü minicik beybicik killarim oluyor ağdaya gelmiyorlar inatla.
kadının cidden eltiyle arasinda acayip bir bağ varmışAhahahahaha bu yürek ilk defa bugün kırılmıyor... beni istemeye geldiklerinde de eltimle nasıl gezip vakit geçirdiklerini dinlemiştim 1 saat
Saf argan yağı bul. Yaralara da iyi geliyor.Eki Görüntüle 2785728
Bir kuti daha var bak açılmamış. Yaramıyor ki bana .
Uff fitneleyemedim seniYok ya kızın kötülüğünü görmedim öncesinde mesajla kandilleşmiştik zaten suç onun değil ki arayı sağlayamayan kaynanamın maalesef
Anlatsam ifşa olurum ama evet anne kız klasikkadının cidden eltiyle arasinda acayip bir bağ varmış
Eltisi iPhone 7 gold aldı diyip şikayetlenen üye gel beni gör koçumUff fitneleyemedim seni
bi konu bulunda lak lak yapalım ozamanBı sükunet çöktü yine siteye .üfff.
Birazdan bazılarınin da uyku saati gelir .
Bende siz yokken skntidan burada iki üç kişiye dadanır ban yerim zaten.
Hayatttttttttttttt
Supergro diye bişey varmış saça boca ediyormuşsun .saçını çok uzatiyormusmus blablabla .bi konu bulunda lak lak yapalım ozaman
O yok ne zamandırtiona nerdesin
Biz nikahlıyız yavruş düğün olmadı daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?