- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.967
- 298
- 31
- Konu Sahibi chamallows
-
- #13.061
Tüylü topuklu terlik???ajdjdjdjdkdkadresini versene sana dügünun icin bride to be neyapsamkişimdi kuşağı yollayacagimistersen taçta yollarim tüylu terlik falan
derin sularda dun akşam Neyapsamkisimdi yaralarımizı deşince derdimiz depreşti heralde ya
ama filmin dedigi gibi bizim ikimizin hikayesi birbirimize cok benziyor ve cidden trajikomik durumdayiz.
artik aglanacak halimize gülüyoruz modundayız biz sanirim
tabiki iyi yanlarida var tamamen kötu insanlar degiller, zaten bizi bu evliligin icinde tutanda zorla kendi gozumuze soktugumuz bu iyi yanlari sanirim.
ahahahahaBen düğünde neler yapıcam acabakınamda kınayı dötüme sokma ihtimalim yüksek ama bakalım.......
Ajskdkdkdkdk makyaj akmıyo mu ya neden aglıyoruz o günü bekliyorum kaç aydır göbek atıcam ortada ahshdjdjdjahahahahabizde gelin aglayana kadar dönerler etrafinda ciddi anlamda, bana ağla artik deniz bacaklarimiz agridi diye yalvariyolardi en sonunda ay oturmayami geldik kız 2 turda ben döneyim diyip kalktim
yok waterproof makyaj malzemeleri kullaniyolar genelde bisey olmuyo.Ajskdkdkdkdk makyaj akmıyo mu ya neden aglıyoruz o günü bekliyorum kaç aydır göbek atıcam ortada ahshdjdjdj
Başında ağlamayan sonradan ağlıyor aksjajsh.Ajskdkdkdkdk makyaj akmıyo mu ya neden aglıyoruz o günü bekliyorum kaç aydır göbek atıcam ortada ahshdjdjdj
Kına ekibi ben de ayarlayacagım. Karsılıklı döktürmeyeceksem neden o kadar para döküyorum dkfmfmfkfkBaşında ağlamayan sonradan ağlıyor aksjajsh.
Ben de o kınamda kıkır kıkır gülüyordum bunlar ne yapıyor diye, olaydan o kadar bağımsızım ki biri giydirip, beni oraya koymuş gibi görünüyorum.
Kına ekibim vardı, onları izleyip alkışlıyorum falan
Ahahsjdjsjd aynennnn. Gözüme mendil sürer geçerimyok waterproof makyaj malzemeleri kullaniyolar genelde bisey olmuyo.
bende hunharca dans edip halay cekmistim sonucta para verdik o kadar salona
Ben balo mekanına gitmeden evden kız alma olayı oluyor ya .Ajskdkdkdkdk makyaj akmıyo mu ya neden aglıyoruz o günü bekliyorum kaç aydır göbek atıcam ortada ahshdjdjdj
ben gelin cikartmaya gelecekleri gune kadar ne aglicam ya ne varmis modundaydim.Ben balo mekanına gitmeden evden kız alma olayı oluyor ya .
O an oğlan evi geldi herkes aglasiyor bana sariliyorlsr sırayla falan .
Bende duvagimi tutuyodum.
Kirpiğim bozulacak bastırarak niye sariliyosunuz , uzun sarilmayin daha seri gelin, ağlayacak ne var simdi filan dedim .
Arkadaşım hep der duygusuz musun ay o gün naptın öyle diye
Hayır yas tutacaksam niye evleniyorum düğünü iptal edin o zaman .aglaşacak bişey yok bence
Aynı bizimkide davul zurnali geldiler.ben gelin cikartmaya gelecekleri gune kadar ne aglicam ya ne varmis modundaydim.
bizde davulla zurnayla gelin ağirlamasi calarak cikarirlar.
davulcu geldi bi kere tingirdatti zurnaci devreye bile girmemisti daha bir ağlamaya basladim yuzumun gozumun sisinden beni odadan cikaramadilar bir saat
ıslıklamıAynı bizimkide davul zurnali geldiler.
Ben ohoo halay çektim göbek attım harbi diyorum bak .
Gram gözüm bile dolmadı
Daha ordan teyzemin oğlunu çağırıyorum ıslıkla. halay başına geç gel hele gel diye
ıslıklamıbirol gel gel burdayız
sanirim evet.Haftasonu yasaklarında marketlerde alkol satışı yasak mı?
Yoo biz aldıkHaftasonu yasaklarında marketlerde alkol satışı yasak mı?
Ben yasak diye okudum, marketler bant çekiyor o bölüme.Yoo biz aldık
DoğruBen yasak diye okudum, marketler bant çekiyor o bölüme.
Siz tekel tarzı bir yerden mi aldınız?
Ayrı şehirlerde yaşayanlar gelin çıkarmasını nasıl yapıyo biz yapamıycaz heraldeben gelin cikartmaya gelecekleri gune kadar ne aglicam ya ne varmis modundaydim.
bizde davulla zurnayla gelin ağirlamasi calarak cikarirlar.
davulcu geldi bi kere tingirdatti zurnaci devreye bile girmemisti daha bir ağlamaya basladim yuzumun gozumun sisinden beni odadan cikaramadilar bir saat
Evet cumadan toparlanın isteyen varsa ben de 3 şişe şarap var içince kustugum için içemiyorumHaftasonu yasaklarında marketlerde alkol satışı yasak mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?