Geçinemeyenler kulübü

adresini versene sana dügünun icin bride to be neyapsamkişimdi kuşağı yollayacagim istersen taçta yollarim tüylu terlik falan
Tüylü topuklu terlik???ajdjdjdjdkdk
Hiç utanmadım sabahlık alırken hiiiç o Özgür kız yokmuş gibi kocasının karişkosu oldum bir anda

derin sularda filmdelisi bunları kızdırıp kocama sarılarak uyudum. İşte tipik bir kk üyesiyim. En sevdiğim cümle “aslında kocam özünde cok iyidir” cümlesidir. Bayılırım.

Ben düğünde neler yapıcam acaba kınamda kınayı dötüme sokma ihtimalim yüksek ama bakalım.......
ahahahaha bizde gelin aglayana kadar dönerler etrafinda ciddi anlamda, bana ağla artik deniz bacaklarimiz agridi diye yalvariyolardi en sonunda ay oturmayami geldik kız 2 turda ben döneyim diyip kalktim

ahahahaha bizde gelin aglayana kadar dönerler etrafinda ciddi anlamda, bana ağla artik deniz bacaklarimiz agridi diye yalvariyolardi en sonunda ay oturmayami geldik kız 2 turda ben döneyim diyip kalktim
Ajskdkdkdkdk makyaj akmıyo mu ya neden aglıyoruz o günü bekliyorum kaç aydır göbek atıcam ortada ahshdjdjdj

Ajskdkdkdkdk makyaj akmıyo mu ya neden aglıyoruz o günü bekliyorum kaç aydır göbek atıcam ortada ahshdjdjdj
Başında ağlamayan sonradan ağlıyor aksjajsh.
Ben de o kınamda kıkır kıkır gülüyordum bunlar ne yapıyor diye, olaydan o kadar bağımsızım ki biri giydirip, beni oraya koymuş gibi görünüyorum.
Kına ekibim vardı, onları izleyip alkışlıyorum falan

Kına ekibi ben de ayarlayacagım. Karsılıklı döktürmeyeceksem neden o kadar para döküyorum dkfmfmfkfk

Ben balo mekanına gitmeden evden kız alma olayı oluyor ya .
O an oğlan evi geldi herkes aglasiyor bana sariliyorlsr sırayla falan .
Bende duvagimi tutuyodum.
Kirpiğim bozulacak bastırarak niye sariliyosunuz , uzun sarilmayin daha seri gelin, ağlayacak ne var simdi filan dedim .

Arkadaşım hep der duygusuz musun ay o gün naptın öyle diye
Hayır yas tutacaksam niye evleniyorum düğünü iptal edin o zaman .aglaşacak bişey yok bence

ben gelin cikartmaya gelecekleri gune kadar ne aglicam ya ne varmis modundaydim.
bizde davulla zurnayla gelin ağirlamasi calarak cikarirlar.
davulcu geldi bi kere tingirdatti zurnaci devreye bile girmemisti daha bir ağlamaya basladim yuzumun gozumun sisinden beni odadan cikaramadilar bir saat

Aynı bizimkide davul zurnali geldiler.
Ben ohoo halay çektim göbek attım harbi diyorum bak .
Gram gözüm bile dolmadı
Daha ordan teyzemin oğlunu çağırıyorum ıslıkla. halay başına geç gel hele gel diye

Ayrı şehirlerde yaşayanlar gelin çıkarmasını nasıl yapıyo biz yapamıycaz heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…